Ne, nego je veci saner i mahalac i poznaje klub, dugorocno bi sa Kodrom imali veci uspjeh ali ovaj klub jos uvije nije spreman za gospodina kakav je on, jos uvijek ga moraju i mogu samo voditi ljudi koji znaju kako i sta se u ovom klubu radi a to opet garanatuje samo povremene uspjehe sto je nedovoljno.Majkl je napisao/la:Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .PAPE1 je napisao/la:Veci profesionalac i sportista nije krocio u klub niti ce ikada,zao mi je sto neznalice nisu stale iza njega kad je trebalo,siguran sam da bi danas bili u skroz drugoj situaciji...Sretno Meho,ne zasluzujemo te...Zukanovic je napisao/la:http://www.servettefc.ch/fr/actualite/article-8383.html
Kodro novi trener kod fc servette. ostaje bordo boja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za tjeranje kodre krivicu treba da snose navijaci isto kao i uprava jer mi nemamo strpljenja da nekoga istrpimo kada neide odmah kako bi mi zeljeli a siguran sam da bi covjek napravio velike stvari
U fudbalu je tako,rezultat samo a sve ostalo je ****.Na stranu sto he Kodro drag ko covjek ali rezultat se samo gleda u fudbalu i to je tako.Ljepota,ljubav ,izgled ,igra to nikog ne interesuje i niko se toga ne sjeca.Sarajlijica1946 je napisao/la:E moj majkl, takvi poput tebe bi Klopa otjerali nakon 3 utkmice. Postovao sam te do ovoga trenutku. Ali ovo je za haga, cuj deno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Haj dobroMajkl je napisao/la:U fudbalu je tako,rezultat samo a sve ostalo je ****.Na stranu sto he Kodro drag ko covjek ali rezultat se samo gleda u fudbalu i to je tako.Ljepota,ljubav ,izgled ,igra to nikog ne interesuje i niko se toga ne sjeca.Sarajlijica1946 je napisao/la:E moj majkl, takvi poput tebe bi Klopa otjerali nakon 3 utkmice. Postovao sam te do ovoga trenutku. Ali ovo je za haga, cuj deno
Napisao sam profesionalac i sportista, nisam ulazio u trenerske kvalitete, znam ja da mi imamo svjetske stručnjake ovdje,po kafanama i opstinama,mi da smo normalan klub i država te tvoje dzene i sir ne bi mogli ekonomi biti,bez škole i licenci...
Ma ne znam sta uopste odgovarate majklu-trolu,vidite da se hrani time da svojim trolovskim postovima nekoga izazove da mu odgovori.
E moje djete ako je vec pokazao da je Gvardiola zasto je otisao, zasto ne trenira neku ozbiljnu ekipu umjesto sto ganja loptu sa djecom. Dzeno je samo naslijedio sve dobro sto je gospodin Kodro uradio. Nismo znali cijeniti covjeka koji bi pokazao mnogo vise da su navijaci i uprava stali iza njega. Ali dzaba kad su nam u upravi bili ljudi koji su razmisljali kao ti, htjeli instant uspjeh na kraju samo unazadili klub.Majkl je napisao/la:Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .PAPE1 je napisao/la:Veci profesionalac i sportista nije krocio u klub niti ce ikada,zao mi je sto neznalice nisu stale iza njega kad je trebalo,siguran sam da bi danas bili u skroz drugoj situaciji...Sretno Meho,ne zasluzujemo te...Zukanovic je napisao/la:http://www.servettefc.ch/fr/actualite/article-8383.html
Veci profesionalac i sportista nije krocio u klub niti ce ikada,zao mi je sto neznalice nisu stale iza njega kad je trebalo,siguran sam da bi danas bili u skroz drugoj situaciji...Sretno Meho,ne zasluzujemo te...[/quote]
Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .[/quote]
E moje djete ako je vec pokazao da je Gvardiola zasto je otisao, zasto ne trenira neku ozbiljnu ekipu umjesto sto ganja loptu sa djecom. Dzeno je samo naslijedio sve dobro sto je gospodin Kodro uradio. Nismo znali cijeniti covjeka koji bi pokazao mnogo vise da su navijaci i uprava stali iza njega. Ali dzaba kad su nam u upravi bili ljudi koji su razmisljali kao ti, htjeli instant uspjeh na kraju samo unazadili klub.
[/quote]
Dzenan ima titula ko ovaj treninga odradjenih kao trener sa prvim timovima.To su cinjenice
Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .[/quote]
E moje djete ako je vec pokazao da je Gvardiola zasto je otisao, zasto ne trenira neku ozbiljnu ekipu umjesto sto ganja loptu sa djecom. Dzeno je samo naslijedio sve dobro sto je gospodin Kodro uradio. Nismo znali cijeniti covjeka koji bi pokazao mnogo vise da su navijaci i uprava stali iza njega. Ali dzaba kad su nam u upravi bili ljudi koji su razmisljali kao ti, htjeli instant uspjeh na kraju samo unazadili klub.
Dzenan ima titula ko ovaj treninga odradjenih kao trener sa prvim timovima.To su cinjenice
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Stavili mu drogu u heroin.
Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .[/quote]Majkl je napisao/la:Veci profesionalac i sportista nije krocio u klub niti ce ikada,zao mi je sto neznalice nisu stale iza njega kad je trebalo,siguran sam da bi danas bili u skroz drugoj situaciji...Sretno Meho,ne zasluzujemo te...
Dzenan ima titula ko ovaj treninga odradjenih kao trener sa prvim timovima.To su cinjenice[/quote]
Ma ja uparavu si Dzeno je najbolji trener u historiji naseg kluba, ne znam samo kako to da je jos kod nas i to jos sa djecom radi, vjerovatno ceka radnu dozvolu za Englesku pa da preuzme Leicester posto im slabo ide ove sezone a mozda ce i Arsenal sigurno se dvoumi jos.
-
belosevic28
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Svaka mu cast ali je Dzeno pokazao dva puta da je Gvardiola za njega .PAPE1 je napisao/la:Veci profesionalac i sportista nije krocio u klub niti ce ikada,zao mi je sto neznalice nisu stale iza njega kad je trebalo,siguran sam da bi danas bili u skroz drugoj situaciji...Sretno Meho,ne zasluzujemo te...Zukanovic je napisao/la:http://www.servettefc.ch/fr/actualite/article-8383.html
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzeno jeste bolji trener. Barem je bio u kontekstu bosanske lige. To je meni sasvim dovoljno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PeppermintSA
- Kontakt:
sada kreće sezona insajdera i pisanja dolazi ovaj, dolazi onaj

Sretno nam u 2017. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje i to citati nego o CZ, Dinamu, prepirke oko Saida hocel' proigrati ili nece, svadje sa sir Majklom...FoSte95 je napisao/la:sada kreće sezona insajdera i pisanja dolazi ovaj, dolazi onaj![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta je reci.. Eh ovako se igracine stvaraju!
Sreca pa je ovaj momak metaliteta tipa Cimirot. Prece mu je radit na sebi nego visit po kaficima i slikat se u fensi smensi buticima svaki dan. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu!

Sreca pa je ovaj momak metaliteta tipa Cimirot. Prece mu je radit na sebi nego visit po kaficima i slikat se u fensi smensi buticima svaki dan. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Treba cekat srpsku novu, ona je relevantnijaHigh je napisao/la:Sretno nam u 2017.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzeno jeste bolji trener. Barem je bio u kontekstu bosanske lige. To je meni sasvim dovoljno...
Kratko ali j.e.bi.tacno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nismo mi VasoBosniacum Lilium je napisao/la:Treba cekat srpsku novu, ona je relevantnijaHigh je napisao/la:Sretno nam u 2017.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.