Ti njoj daj, nek ona njemu daOtelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti njoj daj, nek ona njemu daOtelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Hrvata u Čileu ima ko pljeve.Heller je napisao/la:Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju Bošnjaka, Hrvata i Srba.
![]()
![]()
Ateisti su oko 35-40% u obje
Nisu to pravi hrvati, nisu glasali za Dragana CovicaSiamoNoi je napisao/la:Hrvata u Čileu ima ko pljeve.Heller je napisao/la:Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju Bošnjaka, Hrvata i Srba.
![]()
![]()
Ateisti su oko 35-40% u obje
Je l' ti licim ja mozda na kurira?Otelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Kako me navlacis na banrasavoje je napisao/la:Je l' ti licim ja mozda na kurira?Otelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Opet se svađašrasavoje je napisao/la:Ne citiraj me bolan bolan.
Ako je naporan samo ignorišešrasavoje je napisao/la:Ma ne svadjam se, nego je naporan lik.
slide in her DMsHeller je napisao/la:Nije lako biti sinter
Pa sta mislis da radim?BvB09 je napisao/la:Ako je naporan samo ignorišešrasavoje je napisao/la:Ma ne svadjam se, nego je naporan lik.
kaj ti je tomiki_92 je napisao/la:slide in her DMsHeller je napisao/la:Nije lako biti sinter
Nemam blage šta radišrasavoje je napisao/la:Pa sta mislis da radim?
Gledam sta ti radis.BvB09 je napisao/la:Nemam blage šta radišrasavoje je napisao/la:Pa sta mislis da radim?
Heller je napisao/la:kaj ti je tomiki_92 je napisao/la:slide in her DMsHeller je napisao/la:Nije lako biti sinter
imam premalo akohola i previse samopostovanjamiki_92 je napisao/la:
Heller je napisao/la:kaj ti je tomiki_92 je napisao/la: slide in her DMs![]()
http://www.urbandictionary.com/define.p ... 0the%20dms
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.