Heller je napisao/la:Dodo approvesKawhi je napisao/la:Dragana ne limvo, al ne bih o tome da ovi opet ne brišu.Heller je napisao/la: On + Dragan Mektić = Savršeno društvo.

Nisam.Heller je napisao/la:
A ti si iz Opštine Centar?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Heller je napisao/la:Dodo approvesKawhi je napisao/la:Dragana ne limvo, al ne bih o tome da ovi opet ne brišu.Heller je napisao/la: On + Dragan Mektić = Savršeno društvo.
Nisam.Heller je napisao/la:
A ti si iz Opštine Centar?
Uđi na klix i vidi šta preCjednik kaza babinom sinu.Heller je napisao/la:.
Idealna figura? Kad Bakir odgovori, hvala imo sam teretanu u podrumu CBBiH.Kawhi je napisao/la:Uđi na klix i vidi šta preCjednik kaza babinom sinu.Heller je napisao/la:.
Još da si fašistaHeller je napisao/la:Sjebo sam se kako je lako emigrirat u **** Cile.
Tamo je na vlasti trenutno Socijalistička partija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još da si fašistaHeller je napisao/la:Sjebo sam se kako je lako emigrirat u **** Cile.
Ma na ovom forumu je najlakše postati fašista.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još da si fašistaHeller je napisao/la:Sjebo sam se kako je lako emigrirat u **** Cile.
Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju Bošnjaka, Hrvata i SrbaKawhi je napisao/la:Ma na ovom forumu je najlakše postati fašista.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još da si fašistaHeller je napisao/la:Sjebo sam se kako je lako emigrirat u **** Cile.![]()
Čile je najbolja država JA.
Ne znam za Urugvaj. Znam da Čile prosperira.Heller je napisao/la:Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju jedne skupine.Kawhi je napisao/la:Ma na ovom forumu je najlakše postati fašista.rio_Ferdy88 je napisao/la: Još da si fašista![]()
Čile je najbolja država JA.![]()
![]()
Ateisti su oko 35-40% u obje
Urugvaj je malkice bolji od Čilea, vodim i Ria da za vikend idemo karati kurve na Copacabani.Kawhi je napisao/la: Ne znam za Urugvaj. Znam da Čile prosperira.
Evo ja sam zenicanin i ne znam ni o cemu govorisHeller je napisao/la:Ne znam dje su Zenicani, sta misle od potezu njihovog nacelnika?
Derno komunalne takse do 50k maraka godisnje kladarama po jednoj poslovnici kuknjavaDonnie Darko je napisao/la:Evo ja sam zenicanin i ne znam ni o cemu govorisHeller je napisao/la:Ne znam dje su Zenicani, sta misle od potezu njihovog nacelnika?
Nisi mu juce odgovorila, pa te opet pitamrasavoje je napisao/la:Ko ce sutra trpjeti onog ufuranog Doniela.
Gdje?Mokes je napisao/la:Nisi mu juce odgovorila, pa te opet pitamrasavoje je napisao/la:Ko ce sutra trpjeti onog ufuranog Doniela.
Hoces i ti biti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.