Joj Pinoglavi hajde sve na stranu,ali nerviras vec jarane...bez zayebancije.
Sta serete ba,pa pratim i ja Mladost iz Soline kako znam za sebe,i sta sad...odem i na njihovu utakmicu kada god mogu..Mora da je i to Azmirovo maslo
Mnoge stvari nisu jasne vec 5 mjeseci,i rekao sam hiljadu puta,iako se to lagano ignorise u diskusijama,zelim svim srcem da nas UO demantuje,i da budemo uspjesni,niko sretniji od mene.
Ali jarane mnoge stvari su nejasne,i kritikovace se dokle god je tako...Sve do sada je mazanje ociju,osim sponzora i zaista koliko god da daje godisnje,svaka im cast...Niko za tri godine nije izasao i rekao da se duguje,
Cesto se ovdje pise ko je obecao neka placa,pa cekaj jel su oni potpisivali za Azmira,ili Slobodu,odlucite se.
Po toj logici,ukoliko se nekada ne svidi stanje buducem nekom UO,oni ce isto reci neka vam Senad plati to,je li...Gluposti.
Azmiru se duzno,iako nece traziti novac do privatizacije,ali nikome drugome nije...
Sada za 5 mjeseci bruka igraca kuka,a ovdje opet drvlje i kamenje po prosloj upravi.
Prestanite spominjat Azmira yebem i njemu mater...Na celu kluba je Senad i pisacemo o tome.
Kada bude hvalicu ga na sva usta,i ako vrijeme pokaze,imace vecu podrsku nego doticni,ali osim sponzora,ja ne vidim za sada nesto spektakularno,jer i rezultati su djelo ekipe,vec stvorene,prije godinu dvije,eto mozemo reci da su doveli super trenera,ja im cestitam,ali vrijeme adaptacije je proslo,vec 5 mjeseci,sada sve sto se desava njihova je krivica ljudi ba.....