SK official je tik do Tošeta,oprostit ćeš.High je napisao/la:Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SK official je tik do Tošeta,oprostit ćeš.High je napisao/la:Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.
Kontroverzni filipinski predsjednik Rodrigo Duterte zaprijetio je filipinskim dužnosnicima da će ih baciti iz helikoptera u letu ukoliko budu zloupotrebljavali javna sredstva, priznavši da je to učinio i ranije.
kod nas bi 99,99% direktorcica ili moralo naucit letit ili"Ko bude koristio javna sredstva za korupciju putovat će sa mnom u Manilu i gurnut ću ga iz helikoptera dok budemo u zraku. Učinit ću to, uradio sam to i ranije i mogu to učiniti opet"
Komšije, odlična idea za sitcomin 1913, Hitler, Freud, Tito, Stalin, and Trotsky all lived within 2 square miles of each other in Vienna
Kakve su ovo prozivkeFustang je napisao/la:Jel ja to dobro vidim ispod cijeg nika se nalazi rijec "Moderator"![]()
grobteyebo bolje da se nisam nikako ulogovao.
Najjači čovjek na svijetu.madridist je napisao/la:Kontroverzni filipinski predsjednik Rodrigo Duterte zaprijetio je filipinskim dužnosnicima da će ih baciti iz helikoptera u letu ukoliko budu zloupotrebljavali javna sredstva, priznavši da je to učinio i ranije.kod nas bi 99,99% direktorcica ili moralo naucit letit ili"Ko bude koristio javna sredstva za korupciju putovat će sa mnom u Manilu i gurnut ću ga iz helikoptera dok budemo u zraku. Učinit ću to, uradio sam to i ranije i mogu to učiniti opet"
dozivotno bih glaso za nj
On + Dragan Mektić = Savršeno društvo.Kawhi je napisao/la:Najjači čovjek na svijetu.madridist je napisao/la:Kontroverzni filipinski predsjednik Rodrigo Duterte zaprijetio je filipinskim dužnosnicima da će ih baciti iz helikoptera u letu ukoliko budu zloupotrebljavali javna sredstva, priznavši da je to učinio i ranije.kod nas bi 99,99% direktorcica ili moralo naucit letit ili"Ko bude koristio javna sredstva za korupciju putovat će sa mnom u Manilu i gurnut ću ga iz helikoptera dok budemo u zraku. Učinit ću to, uradio sam to i ranije i mogu to učiniti opet"
dozivotno bih glaso za nj
Dragana ne limvo, al ne bih o tome da ovi opet ne brišu.Heller je napisao/la: On + Dragan Mektić = Savršeno društvo.
Dodo approvesKawhi je napisao/la:Dragana ne limvo, al ne bih o tome da ovi opet ne brišu.Heller je napisao/la: On + Dragan Mektić = Savršeno društvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.