A nama nešto govori izgorioBesic je napisao/la:Bgm ako trčiš u ta doba jesil dobar još po gradu , sunce iz asfalta sija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A nama nešto govori izgorioBesic je napisao/la:Bgm ako trčiš u ta doba jesil dobar još po gradu , sunce iz asfalta sija
Tebe je trebalo snimat , kako pališ dokazni materijalBvB09 je napisao/la: A nama nešto govori izgorio
NoooBesic je napisao/la:Tebe je trebalo snimat , kako pališ dokazni materijal
Hej šta je tebi što još uvek ideš drugoj ženiisamo_lijevo je napisao/la:Selam za ustipce. Zahvaljujem na muzickoj numeri.
Besic je napisao/la:Hej šta je tebi što još uvek ideš drugoj ženiisamo_lijevo je napisao/la:Selam za ustipce. Zahvaljujem na muzickoj numeri.
Hej stani malo ni do jedne tebi nije stalooooo
Kad dođeš do njenih naked uradaka , onda postaj ovdje .samo_lijevo je napisao/la:
Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!Besic je napisao/la:Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.Besic je napisao/la:Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.