FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2009, 20:12

moze li mi neko reci kakav je raspored sarajeva i sirokog,ako znate slucajno,do kraja sezone,tu prvenstveno mislim jel imate tekmu vise kuci ili u gostima??
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 07 mar 2009, 20:56

sarajevo igra kuci sa orasjem pa ide u trebinje onda dvije kuci (borac i zvijezda)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 07 mar 2009, 21:40

igra je dno dna ! :roll:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 mar 2009, 21:52

uuhhfhhfffhf. Stvarno smaramo. Pa da ono maši Faruk :o . Treba dati šansu više Pandži i Kapetanoviću. Ma , daj Bože kad potpiše Škoro da ćemo biti bolji u napadu... :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 07 mar 2009, 21:58

Iskreno slabo a i igrali smo bukvalno bez i jednog napadaca, ni hiros ni hadzic ni muminovic nisu napadaci. I morali smo cekati da primimo gol pa da tek onda pocnemo igrat.
...JA SAM SARAJEVO...

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 07 mar 2009, 22:05

Sve sve, al me cudi za sta je dobio Jahovic crveni karton??
za ono je mogao dobiti sigurno zuti, a ne crveni, al tako je kako je...
To je nasa liga :evil: :evil: :oops: :oops:
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:07

farek je napisao/la:Iskreno slabo a i igrali smo bukvalno bez i jednog napadaca, ni hiros ni hadzic ni muminovic nisu napadaci. I morali smo cekati da primimo gol pa da tek onda pocnemo igrat.
bolje su igrali sa igracem manje nego kad su bili kompletni,al i ovi u nog savezu stavili hrvate za sudije,i sta covjek da ocekuje... hajd valjda ce biti bolje u narednim utakmicama,mada uz ovakve sudije dodje covjeku da neprati vise ovu usranu ligu....

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 07 mar 2009, 22:10

ma sad vam i sudije krive neveljaju kad pobijedite neveljaju kad izgubite mislim pojedincima priznajte nporaz casno sta ste zakukali na sudije ljudi bolji svih 90 minuta i corav je to vidjeo.pozdrav za postene navijace
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

gogo
Kontakt:

Post Postao/la gogo » 07 mar 2009, 22:12

jahovic je udario musu laktom al nisu prikazali na tv-u tako da je zasluzeno dobio crveni
a sto se tice ruke i gola **** da je vas igrac malo sposobniji nebi ni doslo do toga :lol:

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 07 mar 2009, 22:12

Zrinjski zasluzeno pobjedijo ..
odma na pocetku namjerna igra rukom jednog od Plemića ..
Postignut gol sa Rukom ..
Sudije standardno Domaćinske ...
Ali sami smo si krivi .. Sa ovakvom igrom nemamo sta ocekivat ..
Zadnja izmjena: MentalitaUltras, dana/u 07 mar 2009, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:13

rob do grob je napisao/la:ma sad vam i sudije krive neveljaju kad pobijedite neveljaju kad izgubite mislim pojedincima priznajte nporaz casno sta ste zakukali na sudije ljudi bolji svih 90 minuta i corav je to vidjeo.pozdrav za postene navijace
nama na kosevu proslo kolo protiv vas usljivi kaplan ponisti 2 regularna gola,toliko o postenju smogovac.....

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:18

gogo je napisao/la:jahovic je udario musu laktom al nisu prikazali na tv-u tako da je zasluzeno dobio crveni
a sto se tice ruke i gola **** da je vas igrac malo sposobniji nebi ni doslo do toga :lol:
jedini ti si to vidio,mora da si neki vidovnjak,ma nebitno sad sve to,al sa ovakvim sudjenjem cemo jos dugo dugo biti ubjedljivo najlosija liga u evropi,dabogda zauvjek tako bilo,jer nezasluzujemo bolje :twisted:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 mar 2009, 22:22

Moram nešto reći: jednom ili dvaput se moglo vidjeti da Hiroša njihov igrač baš pravo fata rukom za lice, a sudija ništa ne vidi.
Al dobro evo jedan lijep komentar sa našeg FKS foruma:

P.S. Lijepi sjever, gdje se ne gleda utakmica i ne nervira. TV-prenos steti zdravlju!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 07 mar 2009, 22:24

PRavo mi je zao sto je sarajevo ovako izgubilo:P bice bolje ako Bog da insAllah mislim da je bio ofsajd za onaj drugi gool ili mozda igranje rukom, a pored toga onaj crveni karton je sudija dao da bi smirio nervozu izmedu igraca pogotovo onih domacih koji su bili veoma napeti :shock:
Sarajevo u sledecem kolu ocekuje orasje sto bi trebali biti sigurni bodovi :!: :ugeek:
Zrinski je prvak nema vise dilema samo sam na njih ogorcen sto su oteli stadion velezu i to je ono sto je najgore i najruznije od njih :evil: :( :(

Nadam se ipak da ce velez jednom zaigrati pod Bijelim Brijegom :?
mB!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 07 mar 2009, 22:32

gogo je napisao/la:jahovic je udario musu laktom al nisu prikazali na tv-u tako da je zasluzeno dobio crveni
Kao prvo nije zbog lakta, vec zbog neceg drugog sto sudija nije ni vidio, dok mu musa nije rekao al nema to veze.
Prvi napad sarajeva zadnji u odbrani zrinjskog igra rukom namjerno, na kraju opet ruka zadnjeg igraca i dobija samo zuti, kordic ustopa rukom loptu i ubaci u gol i jos mnogo stvari.

I samo da znas da se mi nezalimo na sudije zato sto smo izgubili ili sto smo se zalili na sudjenje protiv celika kada smo dobili, vec treba reci realno stvari onakve kakve su bile a ne pricati onako. Naravno da je zrinjski bio bolji i to niko nije sporio, ali sudija je usro.
...JA SAM SARAJEVO...

gogo
Kontakt:

Post Postao/la gogo » 07 mar 2009, 22:33

Mukiol je napisao/la:PRavo mi je zao sto je sarajevo ovako izgubilo:P bice bolje ako Bog da insAllah mislim da je bio ofsajd za onaj drugi gool ili mozda igranje rukom, a pored toga onaj crveni karton je sudija dao da bi smirio nervozu izmedu igraca pogotovo onih domacih koji su bili veoma napeti :shock:
Sarajevo u sledecem kolu ocekuje orasje sto bi trebali biti sigurni bodovi :!: :ugeek:
Zrinski je prvak nema vise dilema samo sam na njih ogorcen sto su oteli stadion velezu i to je ono sto je najgore i najruznije od njih :evil: :( :(

ti apsolutno nisi kopententan da pricas o mostaru velezu zrinjskom stadijonu kad nemas blage veze kakvo je stanje ovdje
stadijon se nalazi na zapadnom dijelu i kad bi se velez vratio pod bijeli brijeg svaku utakmicu svaki trening veleza bili bi neredi razbijeno pola grada jednostavo takvo je stanje ovdje i nije moguce da se velez vrati :|

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 mar 2009, 22:36

gogo je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:PRavo mi je zao sto je sarajevo ovako izgubilo:P bice bolje ako Bog da insAllah mislim da je bio ofsajd za onaj drugi gool ili mozda igranje rukom, a pored toga onaj crveni karton je sudija dao da bi smirio nervozu izmedu igraca pogotovo onih domacih koji su bili veoma napeti :shock:

ti apsolutno nisi kopententan da pricas o mostaru velezu zrinjskom stadijonu kad nemas blage veze kakvo je stanje ovdje
stadijon se nalazi na zapadnom dijelu i kad bi se velez vratio pod bijeli brijeg svaku utakmicu svaki trening veleza bili bi neredi razbijeno pola grada jednostavo takvo je stanje ovdje i nije moguce da se velez vrati :|
To mu reci preko poruke ili na temi Zrinjski/Velež , a ne ovako na temi FK Sarajevo.

gogo
Kontakt:

Post Postao/la gogo » 07 mar 2009, 22:38

Zagor je napisao/la:
gogo je napisao/la:

To mu reci preko poruke ili na temi Zrinjski/Velež , a ne ovako na temi FK Sarajevo.
pa **** nemoj onda da i on komentarise gluposti na ovoj temi

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 07 mar 2009, 22:41

Ti Ultrasi imaju stvarno bogat repertoar pjesama...
-"**** te Sarajevo"
-Onda ono "Moja zemlja Hrvatska"
-"**** te Bosno **** te ja moja domovina Hrvatska"(tako nekako)
-"Pitarske plcke" i slicna skandiranja....i dvije malo duze pjesme koje su pjevala tri covjeka pa se nije razumjelo... :roll:

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:48

GoRaN je napisao/la:Ti Ultrasi imaju stvarno bogat repertoar pjesama...
-"**** te Sarajevo"
-Onda ono "Moja zemlja Hrvatska"
-"**** te Bosno **** te ja moja domovina Hrvatska"(tako nekako)
-"Pitarske plcke" i slicna skandiranja....i dvije malo duze pjesme koje su pjevala tri covjeka pa se nije razumjelo... :roll:
ma nezna covek jesu li smijesniji ili zalosniji,prava nacionalisticka navijacka grupa,a i malo ih ima,tribina za navinje im ko istok na grbavici :lol: ,ruzan stadion skroz,nasi navijaci udaljeni od terena 200 metara :lol: ,horde su bile odlicne,sretan im pun nazad u nase lijepo SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.