A nama nešto govori izgorioBesic je napisao/la:Bgm ako trčiš u ta doba jesil dobar još po gradu , sunce iz asfalta sija
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Tebe je trebalo snimat , kako pališ dokazni materijalBvB09 je napisao/la: A nama nešto govori izgorio
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
NoooBesic je napisao/la:Tebe je trebalo snimat , kako pališ dokazni materijal
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Selam za ustipce. Zahvaljujem na muzickoj numeri.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Hej šta je tebi što još uvek ideš drugoj ženiisamo_lijevo je napisao/la:Selam za ustipce. Zahvaljujem na muzickoj numeri.
Hej stani malo ni do jedne tebi nije stalooooo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Hej šta je tebi što još uvek ideš drugoj ženiisamo_lijevo je napisao/la:Selam za ustipce. Zahvaljujem na muzickoj numeri.
Hej stani malo ni do jedne tebi nije stalooooo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Kad dođeš do njenih naked uradaka , onda postaj ovdje .samo_lijevo je napisao/la:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro večer pošteni narode 
Pa jel se mogla godina gore zavrsit 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Zna li neko jesu li izasli rezultati za Ikre stipendiju? Neki govore izasli a nigdje da nadjem. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
carlito's way počinje za par minuta na cinestar premiere 2, ako se nekome gleda
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ja to dobro vidim ispod cijeg nika se nalazi rijec "Moderator"
grobteyebo bolje da se nisam nikako ulogovao.
grobteyebo bolje da se nisam nikako ulogovao.

Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!Besic je napisao/la:Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.Besic je napisao/la:Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.