KomšijaBesic je napisao/la:Šta ti je Refko električar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KomšijaBesic je napisao/la:Šta ti je Refko električar
Necu ti vratiti nijedan kliker ako se ne uozbiljis.Federer17 je napisao/la:ovoj bankarki tacno treba onemoguciti postavljanje bilo kakvih linkova. upropasti kredibilitet foruma.
Znaci zamijene dvotarifno brojilo, nestane struje, dodju, stave opet dvotarifno, da bi sutradan dosli i opet stavili to novo. I tako dvaput. Plus, sto kad nazoves jedva hoce da prijave kvar, pa dok dodju, sat vremena, dok vide sta je, pola sata, dok odu po novo i vrate se, jos sat vremena. Boze kakva neorganizacija.BvB09 je napisao/la:Ne radim u "elektroprivredi",a dobro mi zvuči ma radi ba šta hoćeš.
Lihavarka. Sluga satanističke lože i mašinerije.Federer17 je napisao/la:ovoj bankarki tacno treba onemoguciti postavljanje bilo kakvih linkova. upropasti kredibilitet foruma.
Bit će da te znam , ali teško da neko s Dragovca može zbog divojke toliko poluditi da pali karticu i sl. endem siBvB09 je napisao/la:Komšija
Je li ti to mene špijuniraš? Prije deset minuta sam ovo slušao baš ovaj klip?Federer17 je napisao/la:
Moguće da se poznajemo jbg zapalio broj sad mi žaoBesic je napisao/la:Bit će da te znam , ali teško da neko s Dragovca može zbog divojke toliko poluditi da pali karticu i sl. endem si
BvB09 je napisao/la:
Ljubavni "jadi",mladog Belmina
Daj ba, mani te djecije fazone, pa odrasli smo ljudi...rasavoje je napisao/la:
Necu ti vratiti nijedan kliker ako se ne uozbiljis.![]()
Hoces reci da ja kvarim sa Sekom, a vi ne kvarite sa Janom?![]()
Besic je napisao/la: Lihavarka. Sluga satanističke lože i mašinerije.
Prije ce bit' da ti mene, ima vise od 10 min kako je objavih s ciljem prosvjecivanja ovdasnjeg puca.DANTES je napisao/la: Je li ti to mene špijuniraš? Prije deset minuta sam ovo slušao baš ovaj klip?
Stara dobra vremena vidi u Šabana koseFederer17 je napisao/la:auuuuuuuuuuuuuu, staj ovo
BelminM23 je napisao/la:Pao sam, a haman i nemam namjeru da se podignem
Jbt kako Zdici info nisu pisali u tebi hahahahaBvB09 je napisao/la:Moguće da se poznajemo jbg zapalio broj sad mi žaoBesic je napisao/la:Bit će da te znam , ali teško da neko s Dragovca može zbog divojke toliko poluditi da pali karticu i sl. endem si
Dobro je dok pali kartice, da znaš kakvi sve gore živeBesic je napisao/la:Jbt kako Zdici info nisu pisali u tebi hahahahaBvB09 je napisao/la:Moguće da se poznajemo jbg zapalio broj sad mi žaoBesic je napisao/la:Bit će da te znam , ali teško da neko s Dragovca može zbog divojke toliko poluditi da pali karticu i sl. endem si
Šokantno : spali karticu , foto, video 18 +
Imam ja familije u tvom mjestu
Znači na lošem smo glasuDex je napisao/la:Dobro je dok pali kartice, da znaš kakvi sve gore žive
Imam traume, kako su me neki gledali kada sam trčao goreBvB09 je napisao/la:Znači na lošem smo glasuDex je napisao/la:Dobro je dok pali kartice, da znaš kakvi sve gore žive
Jednom kad sam te vidio kod Raiffaisen banke , septembar je bio možda , ma ti si umro čovječeDex je napisao/la:
Imam traume, kako su me neki gledali kada sam tao gore![]()
To si ti pobrko neštoDex je napisao/la:Imam traume, kako su me neki gledali kada sam trčao gore
Uvijek prelazim na zeleno, tad pogotovo, jer je bila zelena vlastBesic je napisao/la:Jednom kad sam te vidio kod Raiffaisen banke , septembar je bio možda , ma ti si umro čovječeDex je napisao/la:
Imam traume, kako su me neki gledali kada sam tao gore![]()
cijedi iz tebe, i pređeš semafor , upitno je jel bilo zeleno
Bgm ako trčiš u ta dobaDex je napisao/la:[
Uvijek prelazim na zeleno, tad pogotovo, jer je bila zelena vlast![]()
Dobro je da me nisi nikad vidio, u julu i augustu u popodnevnim satima, za mene bi se onesvijestio![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, MaroonBjelave i 20 gostiju.