Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
znaju me svi bas po tomesamo_lijevo je napisao/la:Pa zar sumnjas.
Znas onu:"mi smo sa Jalije...nama je fino..."
Samo ja tebe ne mogu dokuciti,nema puno strumfeta u carsiji.Dobro svakako vas nema puno,zna se ko je gazda.Vjerovatno si van mog podrucja obitavanja.
A vidi vidi koju strukturu gledassamo_lijevo je napisao/la:Nisam ja pitar.Ne krecem se s njima.A da ih vise ima to je cinjenica.
Believe je napisao/la:Momci (ili djevojke),šta preporučujete nekome ko je davno izašao iz puberteta,a ima probleme sa bubuljicama? Uopšte nije neki teži oblik,ali da ih ima,itekako ih ima i konstantno se pojavljuju.
Da li imate lična iskustva i znate li šta treba da se koristi,šta je zapravo najbolje ?
To i koristim,ali ne pomaže baš puno.uschtipak je napisao/la:Believe je napisao/la:Momci (ili djevojke),šta preporučujete nekome ko je davno izašao iz puberteta,a ima probleme sa bubuljicama? Uopšte nije neki teži oblik,ali da ih ima,itekako ih ima i konstantno se pojavljuju.
Da li imate lična iskustva i znate li šta treba da se koristi,šta je zapravo najbolje ?
Meni se nedavno pojavio ne'akav osip po celu (ne znam od cega), i jaranica mi preporucila Klindamicin. Stavljala ja to, i povuklo se. Vjerujem da pomaze i sa bubuljicama. Mo's pokusati.
Jesam.uschtipak je napisao/la:Jesi is'o dermatologu?
A uopšte nije neki teži oblik,al' opet neće da nestanu.uschtipak je napisao/la:Bas zeznuto.![]()
Ima na tv-u reklama u vezi neke kreme, napravljena na bazi necega od puza, haman da je za bubuljice, sta li, eto vidi i to, mada sumnjam, kad ni'e Klindamicin, a on susi sve.
Jesi probao Kuterid?
Vidjeću to.Jel' se može u apoteci uzeti,jel' skupo?uschtipak je napisao/la:Krema. Kuterid G se zove haman. Mada nesto ne 'nam bi l' ti pomogla kad ni'e Klindamicin.
Ako nista ne pomogne, trudi se da cistis lice, da se cesce umivas i tako to. Valjda ce proci. (:
Da nisu gljivice ' Probaj kanesten kremu jedno vrijeme, obavezno hodaj bos sto vise mozesPrincipe je napisao/la:Da li je neko imao problema sa zadebljanjem nokta, promjene boje i oronulosti na nogama naravno i kako je uspio riješiti ako jeste?
Gledam imaju razni preparati za ovo tipa WARTNER olovka i sl pa me zanima da li je neko prolazio kroz ovo i kako je riješio.
jesi li ih ranije probolovao???BosnianKingdom je napisao/la:Pljuskavice, ospice, vodene kozice ili kako ih vec zovete. Pojavile se u trećoj deceniji života, ima li neko iskustva sa tim?