Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Realno oba su bila. Onaj prvi baš krvnički start bio, a ovaj drugi teži malo faul za drugi žuti. Hajmo još dva gola za Convictsa koji je igrao 6+. Meni došlo 4+ samo da hokej ispoštuje.ANTIFA ! je napisao/la:Joj evo i drugog crvenog za Galatu, pa Turci sta radite.![]()
arelinho je napisao/la:Realno oba su bila. Onaj prvi baš krvnički start bio, a ovaj drugi teži malo faul za drugi žuti. Hajmo još dva gola za Convictsa koji je igrao 6+. Meni došlo 4+ samo da hokej ispoštuje.ANTIFA ! je napisao/la:Joj evo i drugog crvenog za Galatu, pa Turci sta radite.![]()
![]()
Ma ja brate ne vidim kako može ovako ostati do kraja. Pošto se očigledno radi prelaz mora doći makar 6+ na kraju. Čak mislim da će Galata zabiti sljedeći gol.ANTIFA ! je napisao/la:arelinho je napisao/la:Realno oba su bila. Onaj prvi baš krvnički start bio, a ovaj drugi teži malo faul za drugi žuti. Hajmo još dva gola za Convictsa koji je igrao 6+. Meni došlo 4+ samo da hokej ispoštuje.ANTIFA ! je napisao/la:Joj evo i drugog crvenog za Galatu, pa Turci sta radite.![]()
![]()
Jesu ne kazem da nisu i ja gledam utakmicu, nadam se da nece ubiti utakmicu crveni kartoni i da ce biti jos golova.
Naravno da bude štimaljki i sve ja prvi kažem, ali ne bude u takvoj mjeri kao što se ovdje predstavlja. Ovo večeras je jedan vid namještaljke.Virtu4l je napisao/la:Ne vjerujem inace u namjestaljke, ali ovo sto su igraci Galate uradili za 15 min je stvarno presmijesno.
Vjeruj da me ne bi čudilo da sada Galata dođe do pobjede.risingforce je napisao/la:koji cirkus jbt, ovo samo turci mogu.. evo jedan crveni i za domacina
Vec u 46. min je bilo jasno sta ce se desiti, igraci Galate se sklanjaju. Odavno nisam vidio nesto ofirnije.arelinho je napisao/la:Naravno da bude štimaljki i sve ja prvi kažem, ali ne bude u takvoj mjeri kao što se ovdje predstavlja. Ovo večeras je jedan vid namještaljke.Virtu4l je napisao/la:Ne vjerujem inace u namjestaljke, ali ovo sto su igraci Galate uradili za 15 min je stvarno presmijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.