btw. jedino glasove za sada i dobijas od pitara.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
Zaboravio sam dodat + vjerni navijači od malih nogu ovih velikih INO klubova poput Uniteda, Arsenala, Reala i sl.Kawhi je napisao/la:Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
Od 6. godine nisam fulao dvocifren broj tekmi Reala. Hvala, doviđenja.bodi123 je napisao/la:Zaboravio sam dodat + vjerni navijači od malih nogu ovih velikih INO klubova poput Uniteda, Arsenala, Reala i sl.Kawhi je napisao/la:Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Za mene glasaju samo klerikalni fašisti![]()
Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti
Do 31.12., 23:59.Raonffa je napisao/la:Do kad traje anketa?
hapuc je napisao/la:Do 31.12., 23:59.Raonffa je napisao/la:Do kad traje anketa?
prijetnja ubistvom?High je napisao/la:Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti
Ili kao Aljona Ivanovna?DANTES je napisao/la:prijetnja ubistvom?High je napisao/la:Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti![]()
![]()
![]()
Nož i sjekira, nisi kreativan.. Ja bih rađe kitu. Ko DzofriHigh je napisao/la:
Ili kao Aljona Ivanovna?
Onda kombinacija pite, sjekire i noža.DANTES je napisao/la:Nož i sjekira, nisi kreativan.. Ja bih rađe kitu. Ko DzofriHigh je napisao/la:
Ili kao Aljona Ivanovna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.