Eto gaa, produžetci Bayi za raju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Proslo je ovo, malo je falilo i bez produzetaka da prodje.96BadBoy je napisao/la:86-86 sviraj kraj ajdeeee
hahahaha evo na guzoveFearless je napisao/la:Proslo je ovo, malo je falilo i bez produzetaka da prodje.96BadBoy je napisao/la:86-86 sviraj kraj ajdeeee
Danas se igra na 4 pobjede. Obično bude gotovo za max sat vremena.eedo je napisao/la:Ja i pikado - nebo i zemlja, nego de mi recite za koliko to najduže vremenski bude gotovo?![]()
Sat, dva, pet?
Pokupio si sigurice danas.96BadBoy je napisao/la:KingJamesMVP imam pikado Wadea,Klaasena,Andersona.Sta ti mislis?Ti bolje znas o pikadu od mene.
Po meni bi to trebalo proći96BadBoy je napisao/la:KingJamesMVP imam pikado Wadea,Klaasena,Andersona.Sta ti mislis?Ti bolje znas o pikadu od mene.
Gdje si to procitao :Obart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
Vazil to ako se danas reg. Ili samo sutrabart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
kad sam otvorio sportsport. ba izbaci mi preko cijelog ekrana, piše sutra 29 decembra ko se registruje dobije 20 maraka ( nije 20 eura )samirr je napisao/la:Gdje si to procitao :Obart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
van gall je napisao/la:Vazil to ako se danas reg. Ili samo sutrabart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
piše 29 decembra odnosno sutra
u pitanju je 20 maraka a ne 20 eura
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda budu dijelili kakav bonus za novu, ne pamtim kad su dijelili svim igracima.bart je napisao/la:van gall je napisao/la:Vazil to ako se danas reg. Ili samo sutrabart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
piše 29 decembra odnosno sutra
u pitanju je 20 maraka a ne 20 eura
piše za sutra 29 decembravan gall je napisao/la:Vazil to ako se danas reg. Ili samo sutrabart je napisao/la:kakav je ovo promocija za ove iz zenice : sutra ko se registruje u poslovnici wwin-a u ulici aska borića, dobiće 20 eura bonusa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.