DANTES je napisao/la: Ovaj što baca Jelku je Hendo, nevezano za temu, čisto da istakne pogubni uticaj hrišćanskih tradicija na islamski svijet.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la: Ovaj što baca Jelku je Hendo, nevezano za temu, čisto da istakne pogubni uticaj hrišćanskih tradicija na islamski svijet.
Dzekine gace [emoji38]Heller je napisao/la:**** Donija, dajte Dantesu nesto za ovaj post.
Izbrisi onaj post, ona tema je samo za glasanje.Dex je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Ponosna sam na cokoladicu.
ahahah xvid xhamsshzna je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Ponosna sam na cokoladicu.![]()
Ovo vrijedi samo ako si glasala za menerasavoje je napisao/la:Ponosna sam na cokoladicu.
Poješću sve čokoladicerasavoje je napisao/la:Ponosna sam na cokoladicu.
I ja se nadam isto, isto tako se nadam i da će neki kvalitetniji forumaši se aktivirati. A ovo drugo, ako odluče da nisam kompetentan, rado ću se odreći.sekerbay je napisao/la:ok, zavrsni komentar.
nadam se da ces i u novoj pisati kvalitetne postove, a isto tako se nadam da ces se odreci te nezahvalne funkcije koju obnasas.
Bez murije u civilu ovaj putHrasno1921 je napisao/la:jeko ovaj? treba ga zvati u anchy na kafu i izbiti mu titulu a i dres mu maznuti ...![]()
@Donie Darko jesi za jedno hladno karlovacko?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46 i 6 gostiju.