Mike Deankakanj84 je napisao/la:raja ko sudi večeras Totenhemu?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
znači idu kartoni večerasjopaa7 je napisao/la:Mike Deankakanj84 je napisao/la:raja ko sudi večeras Totenhemu?

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Braća kinezi za rano duplanje

100% sportski i krajnje opušten potpis.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
600KM? Druze. ti si u vecem plusu nego 97% ljudi koji ulaze u kladionicu. Platis registraciju auta ili odes na more od kladjenja, sto je fantasticno.jajce123 je napisao/la:
Ja imam punu kutiju tih listica s jednim promasenim,preko 100 tisuca ukupni dobitak da sam pogodio svaki,to skupljam 4-5 godina hahaha
Najbolji način da se bude barem malo u plusu je striktna kontrola jednog listića na dan,(vikendom dva)4-5 parova na petaka i sto manje igrati osjećajem.Svaku uplatu i isplatu sam od 1.1 ove godine bilježio i u plusu sam završio od 600 KM,nije velika cifra ali da nisam gluposti igrao u 10 mjesecu i prestao se pridržavati pravila od jednog listića i uplate od petaka bio bi u još većem plusu.
I ja sam mislio nesto na slican fazon. Samo sto cu se vjerovatno ograniciti na tri para. Samo jedan tiket radnim danima, po dva subotom i nedjeljom, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Imali smo onu temu sa Strategijama, ali nam je izbrisase. Bilo je tu dosta toga dobrog napisano... Mislim, da ljudi generalno podcjenjuju vodjenje statistike i pametno i oprezno upravljanje novcem... To je ponekad vaznije i od dobrog biranja parova.
Odigram kineze Bayi-Beijin over 174.5,najmanja granica i od svih utakmica sto su pocele na ovoj namanje koseva 

Igraj Široki ti si najbolji!
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Izgleda da je to ocekivano bilo, dok je ovako mala granica. I ja sam tu istu uzeo.96BadBoy je napisao/la:Odigram kineze Bayi-Beijin over 174.5,najmanja granica i od svih utakmica sto su pocele na ovoj namanje koseva
You'll Never Walk Alone!!!
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
103 poena a sad je treca cetvrtina.Pogledaj ostale utakmice i zbroj koseva ,na poluvremenu vise nego na ovoj u 3/4Fearless je napisao/la:Izgleda da je to ocekivano bilo, dok je ovako mala granica. I ja sam tu istu uzeo.96BadBoy je napisao/la:Odigram kineze Bayi-Beijin over 174.5,najmanja granica i od svih utakmica sto su pocele na ovoj namanje koseva

Ja odigram utorkom ili srijedom jedan listić i petkom jedan a vikendom po dva,30 KM tjedno izdvojim i barem svaki drugi-treci tjedan dobijem 100-150 KM i nakupilo se tako da sam završio u dobrom plusu.Pokusao sam ja 2015 god s dupljanjem i u 3 mjeseca sam završio u minusu od 200 KM i odustao sam od toga pa sam onda prešao na ovu strategiju i za sad dobro ide jer meni kladionica dode kao hobi a ne kao nešto na čemu se mislim obogatiti(znam da od tog nema nista) pa ovako iz toga sto volim sport ako se nešto sitno zaradi lijepo bude kupiti nešto s tim parama.SlevinKelevra je napisao/la:600KM? Druze. ti si u vecem plusu nego 97% ljudi koji ulaze u kladionicu. Platis registraciju auta ili odes na more od kladjenja, sto je fantasticno.jajce123 je napisao/la:
Ja imam punu kutiju tih listica s jednim promasenim,preko 100 tisuca ukupni dobitak da sam pogodio svaki,to skupljam 4-5 godina hahaha
Najbolji način da se bude barem malo u plusu je striktna kontrola jednog listića na dan,(vikendom dva)4-5 parova na petaka i sto manje igrati osjećajem.Svaku uplatu i isplatu sam od 1.1 ove godine bilježio i u plusu sam završio od 600 KM,nije velika cifra ali da nisam gluposti igrao u 10 mjesecu i prestao se pridržavati pravila od jednog listića i uplate od petaka bio bi u još većem plusu.
I ja sam mislio nesto na slican fazon. Samo sto cu se vjerovatno ograniciti na tri para. Samo jedan tiket radnim danima, po dva subotom i nedjeljom, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Imali smo onu temu sa Strategijama, ali nam je izbrisase. Bilo je tu dosta toga dobrog napisano... Mislim, da ljudi generalno podcjenjuju vodjenje statistike i pametno i oprezno upravljanje novcem... To je ponekad vaznije i od dobrog biranja parova.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jest vise na ostalim ali su i granice bile puno vece, sve oko 210-220. Zaletili smo se za ovaj najmanji.96BadBoy je napisao/la:103 poena a sad je treca cetvrtina.Pogledaj ostale utakmice i zbroj koseva ,na poluvremenu vise nego na ovoj u 3/4Fearless je napisao/la:Izgleda da je to ocekivano bilo, dok je ovako mala granica. I ja sam tu istu uzeo.96BadBoy je napisao/la:Odigram kineze Bayi-Beijin over 174.5,najmanja granica i od svih utakmica sto su pocele na ovoj namanje koseva
You'll Never Walk Alone!!!
a j.ebiga,sad mi treba jos 70 poena za nekih 13-14 minuta 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo sad da oće pikado realan doć. Stavio sam dobru lovu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
jos 50 poena u zadnjoj cetvrtini

ako ode u produzetak onda ce preko,ovako jako tesko
- KingJamesMVP
- Kontakt:
navijajte za x
LeBron James
Ajde Kasimpasa jos jedan **** vam nanu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
nista od x gosti vode 11 razlike 

ajde bogvas pomogo,jos 16 poena

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliku kvotu ganjas, ili zavisi od dana do dana? Slazem se za duplanje. Ja sam cak znao dobijati, ali kolicina nerviranja i padanje na 'zicerima' su me izludjivali.jajce123 je napisao/la:
Ja odigram utorkom ili srijedom jedan listić i petkom jedan a vikendom po dva,30 KM tjedno izdvojim i barem svaki drugi-treci tjedan dobijem 100-150 KM i nakupilo se tako da sam završio u dobrom plusu.Pokusao sam ja 2015 god s dupljanjem i u 3 mjeseca sam završio u minusu od 200 KM i odustao sam od toga pa sam onda prešao na ovu strategiju i za sad dobro ide jer meni kladionica dode kao hobi a ne kao nešto na čemu se mislim obogatiti(znam da od tog nema nista) pa ovako iz toga sto volim sport ako se nešto sitno zaradi lijepo bude kupiti nešto s tim parama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.