FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 28 dec 2016, 01:11

igra se 10 kola

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 dec 2016, 01:12

Dobro si solinas napisao, samo Grahovac umjesto Merzica i solidna ekipa... Uz par prinova i Vladu mogli bi se docepat' Europe
MejdanTz je napisao/la:Ako sam dobro razumio pravila u Ligi za prvaka se igra po jedna utakmica gdje ce domacin biti ekipa koja ima bolji medjuaobni omjer? Znaci mi bi bili domacini : Zelji i Sarajevu ( ako ih pobjedimo ili igramo nerjeseno 0:0 ), a gostovali bi u Bijeljini, Krupi i Mostaru ?
Ili se ipak igraju dvije utakmice? Ako neko zna kako ide molio bi da kaze. Hvala
U Ligi za prvaka igra svako sa svakim kuci i u gostima :thumbup: Zelji bi cekali na Tusnju i gostovali bi im tamo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 28 dec 2016, 01:14

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobro si solinas napisao, samo Grahovac umjesto Merzica i solidna ekipa... Uz par prinova i Vladu mogli bi se docepat' Europe
MejdanTz je napisao/la:Ako sam dobro razumio pravila u Ligi za prvaka se igra po jedna utakmica gdje ce domacin biti ekipa koja ima bolji medjuaobni omjer? Znaci mi bi bili domacini : Zelji i Sarajevu ( ako ih pobjedimo ili igramo nerjeseno 0:0 ), a gostovali bi u Bijeljini, Krupi i Mostaru ?
Ili se ipak igraju dvije utakmice? Ako neko zna kako ide molio bi da kaze. Hvala
U Ligi za prvaka igra svako sa svakim kuci i u gostima :thumbup: Zelji bi cekali na Tusnju i gostovali bi im tamo
Hvala, onda imamo neke realne sanse za Evropu :opaopa:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 dec 2016, 01:16

Sisic sa navijacke strane kao borac da, sa igracke ne. Valjda je to jasno..moze biti atrakcija sjeveru i to je to.

A u konacnici bolje da Merzic igra jer je dobar u glavi ..

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 dec 2016, 01:40

Fino je to sve za Mehmedagica, kad je u formi onda je jedan od najboljih stopera lige.
Ono ste zaboravili je da on i kad u wc ode, postoji rizik da se povrijedi i pauzira 3 tekme.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 dec 2016, 01:44

Za titulu ne ganjamo samo -9 od Zrinjskog sto je fina prednost ali ne nedostizno, nego ganjamo i -5 za Sarajevom, -3 za Željezničarom i -1 za Krupom i Radnikom tako nije baš lagano kao da smo 2. sa -9 zaostatka ali eto nije ni nemoguce. Europa ove godine poslije svega bi bila fantazija :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 dec 2016, 01:52

ma bit ce evrope, ima vremena, daj da se odrade bitnije stvari prvo

aBd da se rijesi za reprogram, da se dopuni UO sa jos ljudi, da se potpisu ugovori s novim sponzorima, sve su te stvari prioritetnije od rezultata, a dobri rezultati ce biti posljedica svega toga, ako se to uradi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2016, 08:45

Cu, titula... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 09:50

staragarda je napisao/la:Cu, titula... Ahahahaha

samo bahato brate nema druge :) ahahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 dec 2016, 11:04

kakva crna titula. da je izboriti za pocetak ovu ligu za prvaka.
& $ ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 dec 2016, 11:25

i tako.dani melodramaticnih obrata se nastavljaju u ovoj zimskoj pauzi.
drugovi moji samo bahato.bice to sve udure :mrgreen: :opaopa:
Al cu bobica bolesna mu mati. :lol: drama

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 dec 2016, 11:38

Ne zamjeram momku ništa, jest izlevatio sa pričom ali očito je htio ići po svaku cijenu. Žao mi je jedino što nije dobio pravu priliku.
A i dalje stojim kod toga da je Erić itekako materijal za prvog golmana, vidjećete.
Nek mu Azir bude zamjena i taman smo na golmanskoj poziciji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 28 dec 2016, 11:41

UO FK Sloboda i trener Jagodić razgovarali sa juniorima i kadetima: Vi ste budućnost Slobode

Dijeljenja: 6 | 28.12.2016. u 11:19
Jučer je na inicijativu UO FK Sloboda organozovan sastanak sa pet igrača iz juniorskog pogona (Amar Beganović, Muhamed Muratović, Dino Hodžić, Aldin Ahmetović, Nermin Hajdarević) FK Sloboda kao i trojicom najtalentovanijih kadeta (Kenin Devedžić, Haris Kotarević i Eldin Omerović). Sastanku su prisustvovali i njihovi roditelji koje je predsjednik kluba Senad Mujkanović upoznao sa budućim planovima.
“Želimo ozbiljno da računamo na našu djecu, na igrače iz Slobodine škole fudbala. Cilj nam je da Sloboda bude respektabilan tim koje će se svake sezone boriti za sami vrh a dobar dio te ekipe moraju sačinjavati fudbaleri koji su ponikli na Tušnju. Dosta talentovanih igrača raznorazne agencije i menadžeri odveli su u neke druge klubove bez da su ikada dobili šansu da zaigraju za prvi tim Slobode mi to više nećemo dozvoljavati.  Evo i ovdje među nama ima par momaka koji imaju već potpisane ugovore sa nekim agencijama to neće nikome dobro donijeti. Kompletan FK Sloboda sa svim svojim pogonima mora biti jedna velika i složna porodica i samo tako se može ići naprijed” – kazao je predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović.
Mujkanović je dodao i to da Sloboda u narednom periodu ima dosta velikih planova koje planira da realizira.
Član UO FK Sloboda Mensur Alić je istakao kako sada Slobodu vodi ozbiljan tim poslovnih ljudi koji imaju za cilj da Sloboda što prije postane klub otvoren za sve talentovane mlade igrače iz čitavog regiona.
“Prvi tim Slobode za vas neće više biti nemoguća misija, međutim budite svjesni da je to težak put sa puno rada i odricanja. Imamo sreću da na mjestu šefa struke imamo Vladu Jagodića trenera koji posebnu pažnju poklanja radu sa mladim fudbalerima i već neke od vas vidimo kako slavite titulu Slobode za tri godine kada budemo obilježavali 100-tu godišnjicu postojanja” – kazao je Alić.
Trener FK Sloboda Vlado Jagodić je tokom razgovora istakao kako nije jedan od onih koji će čelnim ljudima u klubu samo predati spisak sa listom želja fudbalera koje želi imati u timu.
“Ja sam trener koji uvijek želi iza sebe ostaviti nešto izgrađeno, uvijek sam posebnu pažnju davao mladim igračima ali to vi morate znati cijeniti i na kraju krajeva pametno iskoristiti. Želim vam poručiti da na vas najozbiljnije računamo a neke možda već i pozovemo na naredne pripreme” – naglasio je Jagodić.
Sastanku Upravnog odbora sa igračima i njihovim roditeljima prisustvovao je i predsjednik Skupštine FK Sloboda Kemal Kurević koji je kazao kako će ubrzo krenuti gradnja istočne tribine na stadionu i kako je Grad Tuzla čvrsto uz Slobodu. (****)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2016, 11:43

wobly92 je napisao/la:Ne zamjeram momku ništa, jest izlevatio sa pričom ali očito je htio ići po svaku cijenu. Žao mi je jedino što nije dobio pravu priliku.
A i dalje stojim kod toga da je Erić itekako materijal za prvog golmana, vidjećete.
Nek mu Azir bude zamjena i taman smo na golmanskoj poziciji.
Ma i meni je Eric odličan golman... Mislim da je najmanje u rangu Bobica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 dec 2016, 11:46

Sta sada i Bobic kaze oprostio dugove za papire.
A evo i Kurevic sa gradom i istocnom tribinom haha
Mamu vam cigansku haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2016, 11:46

hondas je napisao/la:UO FK Sloboda i trener Jagodić razgovarali sa juniorima i kadetima: Vi ste budućnost Slobode

Dijeljenja: 6 | 28.12.2016. u 11:19
Jučer je na inicijativu UO FK Sloboda organozovan sastanak sa pet igrača iz juniorskog pogona (Amar Beganović, Muhamed Muratović, Dino Hodžić, Aldin Ahmetović, Nermin Hajdarević) FK Sloboda kao i trojicom najtalentovanijih kadeta (Kenin Devedžić, Haris Kotarević i Eldin Omerović). Sastanku su prisustvovali i njihovi roditelji koje je predsjednik kluba Senad Mujkanović upoznao sa budućim planovima.
“Želimo ozbiljno da računamo na našu djecu, na igrače iz Slobodine škole fudbala. Cilj nam je da Sloboda bude respektabilan tim koje će se svake sezone boriti za sami vrh a dobar dio te ekipe moraju sačinjavati fudbaleri koji su ponikli na Tušnju. Dosta talentovanih igrača raznorazne agencije i menadžeri odveli su u neke druge klubove bez da su ikada dobili šansu da zaigraju za prvi tim Slobode mi to više nećemo dozvoljavati.  Evo i ovdje među nama ima par momaka koji imaju već potpisane ugovore sa nekim agencijama to neće nikome dobro donijeti. Kompletan FK Sloboda sa svim svojim pogonima mora biti jedna velika i složna porodica i samo tako se može ići naprijed” – kazao je predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović.
Mujkanović je dodao i to da Sloboda u narednom periodu ima dosta velikih planova koje planira da realizira.
Član UO FK Sloboda Mensur Alić je istakao kako sada Slobodu vodi ozbiljan tim poslovnih ljudi koji imaju za cilj da Sloboda što prije postane klub otvoren za sve talentovane mlade igrače iz čitavog regiona.
“Prvi tim Slobode za vas neće više biti nemoguća misija, međutim budite svjesni da je to težak put sa puno rada i odricanja. Imamo sreću da na mjestu šefa struke imamo Vladu Jagodića trenera koji posebnu pažnju poklanja radu sa mladim fudbalerima i već neke od vas vidimo kako slavite titulu Slobode za tri godine kada budemo obilježavali 100-tu godišnjicu postojanja” – kazao je Alić.
Trener FK Sloboda Vlado Jagodić je tokom razgovora istakao kako nije jedan od onih koji će čelnim ljudima u klubu samo predati spisak sa listom želja fudbalera koje želi imati u timu.
“Ja sam trener koji uvijek želi iza sebe ostaviti nešto izgrađeno, uvijek sam posebnu pažnju davao mladim igračima ali to vi morate znati cijeniti i na kraju krajeva pametno iskoristiti. Želim vam poručiti da na vas najozbiljnije računamo a neke možda već i pozovemo na naredne pripreme” – naglasio je Jagodić.
Sastanku Upravnog odbora sa igračima i njihovim roditeljima prisustvovao je i predsjednik Skupštine FK Sloboda Kemal Kurević koji je kazao kako će ubrzo krenuti gradnja istočne tribine na stadionu i kako je Grad Tuzla čvrsto uz Slobodu. (****)
Ne mogu te nigdje na cesti vidjeti pa da ti makar ovdje porucim....Idi kemale u tri picke materine svoje lopovske i lazljive zajedno sa svojim gazdom

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 dec 2016, 11:56

Bila je prije emisija na TV "gradjani pitaju" pa ko fol oni traze odgovore. Tako nesto...na TV Tuzla ili tk...
Ima li to jos zna li neko haha

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 dec 2016, 11:59

:(
solinas je napisao/la:Bila je prije emisija na TV "gradjani pitaju" pa ko fol oni traze odgovore. Tako nesto...na TV Tuzla ili tk...
nema vise gradjana pa ni emisije.ostala samo fukara i raja :lol:
pa kad si i ti otišo kuces dalje.nema dalje :lol: :thumbup:
bice to sve u redu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 dec 2016, 12:02

Sariel je napisao/la::(
solinas je napisao/la:Bila je prije emisija na TV "gradjani pitaju" pa ko fol oni traze odgovore. Tako nesto...na TV Tuzla ili tk...
nema vise gradjana pa ni emisije.ostala samo fukara i raja :lol:
pa kad si i ti otišo kuces dalje.nema dalje :lol: :thumbup:
bice to sve u redu
:urnebes:
Steta mislio nazvati da pitam nesto gospodina Imamovica

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 dec 2016, 12:06

reci meni prenjecu mu ja.ih sta smo zajedno put pis..ovaj put razgovarali :urnebes:
ima onaj jedan istorijski samit u omladinskom domu :urnebes: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.