Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Federer17 je napisao/la:Kad Donnie i ostane u Sarajevu kod ustipceta.Admin nek bude jedan od svjedoka na vjencanju, ipak je ss.ba glavni krivac.
Što ti je vuna?

Realija je jedini spas.Besic je napisao/la:Jok.High je napisao/la:Misliš li da je Sergej Ćetković veći zavodnik od Saše Kovačevića i Duška Kuliša, skupa?
Kako bi ti protumačio ovu antologiju "zayebano je zatvarati oči da bi vidio ono što želiš"
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eto bilo koji dan, poslije radnog vremena.
Pa poslije kazi da nisam fina.

Pa poslije kazi da nisam fina.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ti ko moja nena hoce da je lijecim odma a ja ni poceo kako treba nisamDANTES je napisao/la:Pa reko stručan si za ta pitanja... Brufen je jak jbg. Mene bi zub ili glava smjesta prestali.. Obara temperaturu brzoMomciluk je napisao/la:Pa sta ti je brufen yebo te on, stetan ko i boba vjerovatno a dozivljaj ko da si pecenjak pojeo.. za ljepilo se salim
Dantes pomalo sto?

This time next year we'll be millionaires.
Pa manje igraj kladionicu više uči, manje duvaj više idi na predavanja i nena će imati ono što je ponos svake nene, unuka ljekaraMomciluk je napisao/la:Ti ko moja nena hoce da je lijecim odma a ja ni poceo kako treba nisamDANTES je napisao/la:Pa reko stručan si za ta pitanja... Brufen je jak jbg. Mene bi zub ili glava smjesta prestali.. Obara temperaturu brzoMomciluk je napisao/la:Pa sta ti je brufen yebo te on, stetan ko i boba vjerovatno a dozivljaj ko da si pecenjak pojeo.. za ljepilo se salim
Dantes pomalo sto?.. strucniji si ti od mene po tom pitanju, ne volim tablete i ne vjerujem u njih ne znam kad sam zadnji put popio i kad me boli glava pustim da samo prodje, a fala bogu nije me ni bolila ne pamtim, jest samo od nekog granja loseg nedavno sto sam pusio

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znači samo mi treba neko s kim ću biti do kraja radnog vremena
Sve što treba je govoriti "Ne tamo, tamo je banka", "Ne tamo, tamo je starački dom", i ako bude smoga puno "Ne tamo, tamo je cesta poginut ćeš". Kawhi mislim da ovo možeš i mahmuran 

Ako je petak, fajront je do jedan, nadam se. 

Donnie Darko je napisao/la:Znači samo mi treba neko s kim ću biti do kraja radnog vremenaSve što treba je govoriti "Ne tamo, tamo je banka", "Ne tamo, tamo je starački dom", i ako bude smoga puno "Ne tamo, tamo je cesta poginut ćeš". Kawhi mislim da ovo možeš i mahmuran
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Metropola 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa koji dan si kontao dolaziti i u koje vrijeme 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Petak mi izgleda kao najnormalnija opcija.Mokes je napisao/la:Pa koji dan si kontao dolaziti i u koje vrijeme
Ujutro valjda

Nisam dugo upoznao nikoga sa foruma, zadnji bio onaj budaletina Nermin

Ma smanjio sam sve na minimum, uci se krenulo je .. bice sve tako abd a kad to je je manje bitno, samo da prezivimo narednih nekoliko godinaDANTES je napisao/la: Pa manje igraj kladionicu više uči, manje duvaj više idi na predavanja i nena će imati ono što je ponos svake nene, unuka ljekara

This time next year we'll be millionaires.
Kad te svi dočekamo.
Vidjeću za petak. Teško, ali bilo bi fino upoznati uživo forumaša godine.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja u ovaj petak idem do doktora nešto da obavim oko 9 pa sam vjerovatno slobodan poslije toga. Pa eto može se kafa popiti.Donnie Darko je napisao/la:Petak mi izgleda kao najnormalnija opcija.Mokes je napisao/la:Pa koji dan si kontao dolaziti i u koje vrijeme
Ujutro valjdaBit ćeš obaviješten na vrijeme
Nisam dugo upoznao nikoga sa foruma, zadnji bio onaj budaletina Nermin(i Goalgetter doduše).

Na kraju cu ga samo ja docekati, i za dres ce ga ispaliti.
Ovo javno pozivanje ne shvatam ozbiljno. Poziv ocekujem na pp.

Ovo javno pozivanje ne shvatam ozbiljno. Poziv ocekujem na pp.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 162 gosta.