Tad sam u ZavidovićimaDonnie Darko je napisao/la:A šta ako je u petak?Dex je napisao/la: Svejedno ti je, imaš index![]()
Hajd javi, ako je sutra il prekosutraSutra nije 100%

Kakvo je ono sr.anje bilo u Brezi, lik ubio desetomjesečnu bebu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tad sam u ZavidovićimaDonnie Darko je napisao/la:A šta ako je u petak?Dex je napisao/la: Svejedno ti je, imaš index![]()
Hajd javi, ako je sutra il prekosutraSutra nije 100%
Jebli te Zavidovići, kad sam bio gore bio su i SarajevuDex je napisao/la: Tad sam u Zavidovićima![]()
Informiši se i javi, ne razumijem se u ta vaša Kinarasavoje je napisao/la:Kakva li je situacija u kinu za Novu?
Ostaje da ja dođem u Zenicu, i što planiram uradit uskoroDonnie Darko je napisao/la:Jebli te Zavidovići, kad sam bio gore bio su i SarajevuDex je napisao/la: Tad sam u Zavidovićima![]()
![]()
Informiši se i javi, ne razumijem se u ta vaša Kinarasavoje je napisao/la:Kakva li je situacija u kinu za Novu?
Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100Virtu4l je napisao/la:Kako da postavim avatar veći od 100x100 ?
Ne može, pokušao sam pet puta.Dex je napisao/la:Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100
Donnie Darko je napisao/la:Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajemVirtu4l je napisao/la:http://www.drpajevic.com/Donnie Darko je napisao/la:Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?
Pa dodji, bar kad ideš u Sarajevu napravi pauzu u ZeniciDex je napisao/la:.
Ništa crtani?rasavoje je napisao/la:Ludi Bozic u uredu.
To je način, očigledno nešto pogrešno radiš. Nađeš sliku kojoj je visina veća od širine, kopiraš link gdje treba i staviš maksimalne dimenzije, odnosno 100x100.Virtu4l je napisao/la:Ne može, pokušao sam pet puta.Dex je napisao/la:Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100
U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
Nemam brufena.DANTES je napisao/la:U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
@kawhi batali sve popij brufen i nema temperature
Ludi Bozic u uredu onda, pa dobro, komedija, ne bunim serasavoje je napisao/la:Pajpera nema.![]()
Kako je ovaj spanski jezikEnrique Iglesias
![]()
Pa kupi ujutro.. Mada ti si alkos, ipak nemoj piti brufen tvoj želudac je već vjerovatno syeban...Kawhi je napisao/la:Nemam brufena.DANTES je napisao/la:U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
@kawhi batali sve popij brufen i nema temperature
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.