FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 dec 2016, 22:18

pinoglavi je napisao/la:Target nisu problem stvari koje pises, meni iskreno vise smeta sto je UO uradio i neke pozitivne stvari a ti pravis listu samo ovih negativnih i njih istices. A i u toj listi negativnih stvari se pretjeruje, jer je npr sasvim logicno zahvaliti se Zebi koji je kod Azmira imao ogromnu platu a ove sezone je bio 0 na terenu, makar ono sto je pokazao.
Okay izvinjavam pretjerujem, jer meni nije logicno pustiti najboljeg igraca kojeg si imao u rivala za djaba a prije toga dao si mu para da moze u penziju da ide.

To se dovede po meni hoces, neces hajmo na tribine, disciplinske mjere od plate uzmi sve to u klubu postoji.

Oprosite pretjerao sam naprijed novi UO uzdignite Slobodu, naucite iz Azmirovih gresaka ponesto i bice to super.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 22:28

Chinaglia je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:I evo posto kritikujem do daljnjeg necu nista pisati. Zelim UO mnogo srece, rada i posla i da nam Slobodu dignu visoko.

Samo Sloboda i nista drugo
nakon solinasa, konacno je i target spoznao i prihvatio istinu, jos samo da nesretnici staragarda i harry spoznaju istinu
ovo su mali koraci za covjecanstvo, ali veliki za ovaj podforum, ogromni! :kafa:
Jedino sto sam ja spoznao,je to da cu sledeci put iz slasticarne Bosna,zapucat za Batvu i opaliti ti samarcinu.
I sada mi Beduin nije dao,a dosao bi i nekidan. :salut: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 22:30

solinas je napisao/la:Jedino sto sam ja spoznao,je to da cu sledeci put iz slasticarne Bosna,zapucat za Batvu i opaliti ti samarcinu.
bujrum na saketanje, pasha moj, al ne stanujem u Batvi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 22:32

TaRgEt_ je napisao/la: Okay izvinjavam pretjerujem, jer meni nije logicno pustiti najboljeg igraca kojeg si imao u rivala za djaba a prije toga dao si mu para da moze u penziju da ide.

To se dovede po meni hoces, neces hajmo na tribine, disciplinske mjere od plate uzmi sve to u klubu postoji.

Oprosite pretjerao sam naprijed novi UO uzdignite Slobodu, naucite iz Azmirovih gresaka ponesto i bice to super.
Dijelom si i upravu, ja iskreno mislim da to nije greska cisto jer je Zeba sasvim korektan bio dok je igrao za Slobodu, mnogo puta je dosao na metu pljuvanja navijaca njegovog Zeljeznicara zbog svoje korektnosti tako da ja mislim da je ispravna odluka sto su ga pustili.
Opet ne vidim problem reci da nije ispravna al bode brate oci kad se samo pise o negativnim stvarima iako ima i pozitivnih u dosadasnjem radu UO.

Svi smo nekako progledali Azmiru kroz prste zbog Sarica i Ahmetovica zato jer je ogromno puno dao Slobodi a citajuci danas forum ispada da je kraj svijeta ako Kostica izgubimo...
Ako ce se stvarno pozabaviti sa OP, ako ce zadrzati ostale igrace i jos neke stvari koje su najavili onda halal im Kostic od mene ako ode pogotovo jer znamo kako je igrao ovu polusezonu a kakvi su bili Mehmedagic i Skahic
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 22:32

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:Jedino sto sam ja spoznao,je to da cu sledeci put iz slasticarne Bosna,zapucat za Batvu i opaliti ti samarcinu.
A gdje stanujes....U Rimu, garant :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 22:34

staragarda je napisao/la:A gdje stanujes....U Rimu, garant :D
pazi da tebi necu reci, pa da me s taxijem ganjas :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 22:35

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
A gdje stanujes....U Rimu, garant :D
U dragodolu,yebo ga on u pakas.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 22:36

Chinaglia je napisao/la:
Na kućnom pragu cu te prebit :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 22:37

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Na kućnom pragu cu te prebit :kafa:
jedan je solinas iz Tuzle :opaopa: :bow:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 22:40

Da se vratim na Kostica nevezano za ovu sagu o odlasku al jel' se samo meni cini il'je mehmedagic-skahic daleeeeeeeko bolji stoperski par... Mislim,Kole je odličan alat je meni ljudi mehmedagic nenadjebiv u tandemu da skahom

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 dec 2016, 22:43

solinas je napisao/la: Jedino sto sam ja spoznao,je to da cu sledeci put iz slasticarne Bosna,zapucat za Batvu i opaliti ti samarcinu.
Desnom ubijam, a lijeve se i sam plasim.

Dje cu te pustiti sa Sarielom u Dragodol, u po puta biste se zapili pa ni tamo ni vamo onda. :urnebes:

StaraGarda - Skaha je zvijer i igra srcem, ovo do sad je odradio prej3beno i zasluzuje da bude u paru sa Haretom. Kole, realno, otpada u tim kombinacijama, a steta je Skahu bacati na DM.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 dec 2016, 22:44

Sa Skahom nemamo izgubljenu utakmicu a Mehmedagic poceo i golove davati.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 22:47

Skaha kako je zaigrao, igra odlicno, a Hare je standardno nas najbolji stoper, cak vise i ne pravi kikseve, da ga ne ureknem, tako da ako ostane Kole, bit ce jbena bitka za stoperski dvojac

cinjenica je da je nama odbrana najjaci adut bila i ostala, al ove sezone smo tu pogrijesili, odlazak Pere i dolazak Dzidica su bili losi potezi, jos Kole nije igrao dobro, pa ga je Hare izbacio iz ekipe

takodjer je cinjenica da na stoperskom dvojcu necemo nista izgubit ako ode Kole, jer u ovom trenutku, Hare i Skaha trebaju biti stoperski dvojac, al svakako da bi bilo bolje da ostane

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 dec 2016, 22:50

TaRgEt_ je napisao/la:I evo posto kritikujem do daljnjeg necu nista pisati. Zelim UO mnogo srece, rada i posla i da nam Slobodu dignu visoko.

Samo Sloboda i nista drugo
Najrahatnije je tako brate, vjeruj :mrgreen:
Treba malo pauze i nama, ubi ova jedno te ista priča svaki dan. Ako ništa, slažen se sa Chinijem da neće niko nikog ubijedit u suprotno.

Samo djela ove uprave nas zanimaju i ništa više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 22:51

U odbrani smo beton, ali naprijed da Bog sacuva, samo je Ordagic kreativac a samo Krpic zna dati gol, tako da ce biti tesko naci zamjenu ako neko od njih dvojice ili obojica odu.
Krilo, vezni red, napad su pozicije koje treba pojacati, cak bi i po 2 igraca na ovim pozicijama morali dovesti u nekim kombinacijama, tipa da ostanemo bez Krpica
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 22:51

Chinaglia je napisao/la:Skaha kako je zaigrao, igra odlicno, a Hare je standardno nas najbolji stoper, cak vise i ne pravi kikseve, da ga ne ureknem, tako da ako ostane Kole, bit ce jbena bitka za stoperski dvojac

cinjenica je da je nama odbrana najjaci adut bila i ostala, al ove sezone smo tu pogrijesili, odlazak Pere i dolazak Dzidica su bili losi potezi, jos Kole nije igrao dobro, pa ga je Hare izbacio iz ekipe

takodjer je cinjenica da na stoperskom dvojcu necemo nista izgubit ako ode Kole, jer u ovom trenutku, Hare i Skaha trebaju biti stoperski dvojac, al svakako da bi bilo bolje da ostane
Pa to ja i kontam da bi moglo Kosticu prelomit pa ode kod onih jazavaca...On kod nas uopste nema sigurno mjesto dok bi kod melje igrao i sa jednom nogom plus ce ga ovi standarno preplatit...Al za rotacije je predobar i te konkurencije u ekipi...Bit ce tu i povreda, kartona

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 22:55

cak i Lazevski izgleda fino, obzirom da covjek neme neke velike ambicije za fudbal, pa dosao je od Partizana i LP do Premijer Lige Bosne i Hercegovine :mrgreen: zasto je njega klosar Husref sikanirao, to samo on zna!

al za konjinu Fatica mi ne bi bilo zao da ode, kakav je on bio nastup protiv Krupe, ubaci ga covjek da donese svjezinu, cvrstinu, igru na lopti, a on kao mrtav konj, igrac manje jeb'o sve svoje, skup mu metar kvadratni :lol:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 dec 2016, 22:58

Koliko me pamet sluzi,Husref je otjerao Ivetica,a ne AH kako neki pisu ovde. Fakat mu se lijevih bekova nije moglo nakupovat.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 23:04

Eric

Efendic Skahic Mehmedagic Lazevski
Stjepanovic Merzic
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic

Super ekipica....Ali fali jedan do dva igraca....kreativac....prava desetka.
Mozda Grahovac umjesto Merzica,mladji je i bolji tehnicar,brzi. ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 23:10

sloboda72 je napisao/la:10 MUSEMIĆEVIH I HUSIĆEVIH LIJEVIH BEKOVA?????????????????????

............................................................................................................................................1
slika
slika
ALEKSANDAR LAKIČEVIĆ , 12. 1. 1988. BIJELO POLJE
Pozicija :Lijevi bek.
............................................................................................................................................2
slika
Senad Husić prešao u Slobodu
Mar 06, 2016
Sloboda iz Tuzle, aktuelni lider “Premijer” lige BiH, će pored Mersudina Ahmetovića u nastavku prvenstva u svojim redovima imati još jednog Kalesijca.
Riječ je o Senadu Husiću, koji je sprazumno raskinuo ugovor sa mađarskim DVTK i kao slobodan igrač stigao na Tušanj.
Rođen 12. 4.1990. Kalesija
Pozicija: Lijevi bek
.................................................................................................................................
3
slika

Leopold Novak 03. 12. 1990 Makarska
.....................
............................................................................................................................................4
slika
Azmir Husić za Faktor: S Tomićem dogovorena dvogodišnja saradnja(faktor)
Dario Tomić 23. 6.1987.Tuzla

............................................................................................................................................5
slika
slika
Ivan Fatić –https://pbs.twimg.com/media/CmH8xupWAAQSLFv.jpg 21.08.1988. Pljevlja (Crna Gora).
Pozicija: Lijevi bek, zadnji vezni.
.........................................................................................................................................
6
slika
slikaAleksandar Lazevski Rođen 21. jan. 1988. BeogradPozicija: Lijevi bek.

...........................................................................................................................................
7
slika
Novo ime na današnjem treningu bio je dvadesetpetogodišnji Kyul Sung Kim iz Južne Koreje koji je stigao na probu u Slobodu. Kyul Sung Kim igra na poziciji Lijevog beka i na narednim treninzima ima priliku da se pokaže i pokuša nametnuti struci Crveno – crnih.
3.7 2016, ( sport 1)

............................................................................................................................................8
slika
slika
Aleksandar Subić Rođen 27. septrmbra 1993 Banja Luka
Pozicija :Lijevi bek.
Aleksandar Subić: "Kakva Sloboda, želim u inostranstvo 17. 7. 2016".(sport dc)
............................................................................................................................................9

slika
IVAN KOSTIĆ 24.6. 1989. NIŠ
POZICIJA ŠTOPER.......Igrao Lijevog beka na utakmicama protiv Beitara.

............................................................................................................................................10

slika
DARKO TODOROVIĆ Rođen 5. 5. 1997. Bijeljina
Pozicija: Desni bek......Igrao Lijevog beka na utakmici 1. kola protiv Olimpica.

.........................................................................................................................................

slika

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.