Pardon slikanje ugovora dzidica i karica i slanje viberom te tako poreznu i sve moguce inspekcije si navukao u klub. Svi tako rade a ti saljes u javnost . I da jedini smo klub koji ima čelnike koji imaju presude protiv svog kluba i zovu se legende klubastaragarda je napisao/la:Gdje zaboravi slikanje ugovora dzidica i karica i slanje istih pazi sad viberomTaRgEt_ je napisao/la:1. Zeba fizicki istrosen puste ga ili sta je vec rekao za djabe on za Zelju potpise ( odmah poslije kada su ga pustili prica protiv Azmira ).SARS je napisao/la:Nisam nikada bio protiv Azmira cak sta vise uvijek sam bio za njegov ostanak u klubu i hvala mu na svemu sto je uradio za klub, ali iskreno nema vijesti da je objavljena da Target joj nije nasao manu, a to sto on kao kaze idu iz greske u gresku pa de nam tu i jednu njihovu gresku dokazi osim sto ima informacije rekla kazala, sta ce da bude ako se ispostavi sve ovo tacno sto su do sad uradili? Sto se tice Bobica mozda su ovo uradili jer ovi seljovci konstantno vrse na nase igrace preko medija sto je i sam Vlado pred utakmicu sa njima kritikovao i koriste se seljackim fazonima...Sto se mene tice ovi ljudi do sad sto su uradili svaka im cast ni ovome se nisam nadao ako cemo iskreno
2. Bobic porodicni razlozi ( ode u Zelju ), sada prica da je Ibric sam dao papire je toliko providna da nemamo sta pricati. Sekretar kluba bez da "aminuje" UO ne smije meda laznuti. Ti mislis da ti papiri nisu otisli u NS prije nego sto su ovi potpisali ? Ako ti vjerujes ovome okay. Ovo nije vracanje Zelji nego sramocenje kluba jer je ovo ofirno. Da je na drugi nacin pa bih ja i rekao okay.
3. Oficialna stranica kaze produzili smo ugovore, a svi igraci kazu nista nismo usmeno dogovorili. Volio bi da ti mogu pokazati neke stvari da vidis sam, ali obecao sam da necu.
4. Kazes neces vise sa Husarom raditi, reces ili Husara ili klub, a sutradan Skaha ti potpisuje, ili pregovaras sa njim![]()
5. Piric ode zbog 248 maraka, koje se lafo nisu mogli uplatitiMomak na kojem se moglo fino profitirati
Eto za pocetak ja mislim i vise nego dosta

Za ovo malo sto su celnici puno je brate zar ne ?
Jbga @staragarda stari se brate