Opet si prepio sinoć.Sveti je napisao/la:otkad ti nisi moderator

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Opet si prepio sinoć.Sveti je napisao/la:otkad ti nisi moderator
DANTES je napisao/la:Ljudi a đe govor? Jbt ni hvala nismo dobili a trebali smo čitav govor..
Hoćemo govor, hoćemo govor!
A ono, bilo bi licemjerno od mene kada bih odjednom zaboravio sve probleme koje imam sa ovim izborima samo zato što sam ja pobjedioLillard je napisao/la:Donnie ne seri
Zato i jesi forumaš godine.Donnie Darko je napisao/la:A ono, bilo bi licemjerno od mene kada bih odjednom zaboravio sve probleme koje imam sa ovim izborima samo zato što sam ja pobjedioLillard je napisao/la:Donnie ne seri
ObjasnioLillard je napisao/la:Donnie ne seri
Reakcije pukaDonnie Darko je napisao/la:Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Iskreno, ne razumijem i ne slažem se sa rezultatima, možda (veliko možda) prošle godine ali ove definitivno nisam zaslužio, ni blizu.
Finalna anketa je užasna ove godine, svega troje ili četvero ih je zaslužilo naći se na istoj. Možda je potreban drugačiji način glasanja, ali nadam se da će se sljedeće godine kvalitetniji forumaši boriti za titulu. Kakvi ba gaston i ja.
Lobiranje nažalost uništava ove izbore, zato sam i odustao od organizacije. Vjerujem da je više od pola glasova koje sam dobio bilo samo zato što sam rano dobio par šestica i činilo se da sam jedina konkurencija kladioničarskom lobiju. Isti slučaj je bio i u anketi. Glup način za pobjediti, ali jbg.
Hvala opet svima.
Hajd ne kenjaj sad, života tiDonnie Darko je napisao/la:Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Iskreno, ne razumijem i ne slažem se sa rezultatima, možda (veliko možda) prošle godine ali ove definitivno nisam zaslužio, ni blizu.
Finalna anketa je užasna ove godine, svega troje ili četvero ih je zaslužilo naći se na istoj. Možda je potreban drugačiji način glasanja, ali nadam se da će se sljedeće godine kvalitetniji forumaši boriti za titulu. Kakvi ba gaston i ja.
Lobiranje nažalost uništava ove izbore, zato sam i odustao od organizacije. Vjerujem da je više od pola glasova koje sam dobio bilo samo zato što sam rano dobio par šestica i činilo se da sam jedina konkurencija kladioničarskom lobiju. Isti slučaj je bio i u anketi. Glup način za pobjediti, ali jbg.
Hvala opet svima.
jel ovo ustipce salje poljupce novopecenom kralju forumaDANTES je napisao/la:Reakcije pukaDonnie Darko je napisao/la:Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Iskreno, ne razumijem i ne slažem se sa rezultatima, možda (veliko možda) prošle godine ali ove definitivno nisam zaslužio, ni blizu.
Hvala opet svima.
A ko bi drugi bio?miki_92 je napisao/la:jel ovo ustipce salje poljupce novopecenom kralju forumaDANTES je napisao/la:Reakcije pukaDonnie Darko je napisao/la:Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Iskreno, ne razumijem i ne slažem se sa rezultatima, možda (veliko možda) prošle godine ali ove definitivno nisam zaslužio, ni blizu.
Hvala opet svima.
DANTES je napisao/la: Ovaj što baca Jelku je Hendo, nevezano za temu, čisto da istakne pogubni uticaj hrišćanskih tradicija na islamski svijet.
Federer17 je napisao/la:DANTES je napisao/la: Ovaj što baca Jelku je Hendo, nevezano za temu, čisto da istakne pogubni uticaj hrišćanskih tradicija na islamski svijet.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.