FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
briga njih za sehide,njima je vazno da oni naprave "akciju" jer postoji odredjeni dio(mladje) navijacke populacije koja svrsava na tuce,upade u teren,prekidanje utakmica...
ovo sto se desava zadnjih godina je pokusaj kopiranja huliganizma vecih navijackih grupa na Balkanu i kod njih je IN da su gradske navijacke grupe na ratnoj nozi(Delije-Grobari)
ovo sto se desava zadnjih godina je pokusaj kopiranja huliganizma vecih navijackih grupa na Balkanu i kod njih je IN da su gradske navijacke grupe na ratnoj nozi(Delije-Grobari)
amelimauresmo je napisao/la:nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Za tvoju informaciju 18 mi je godina' za slucaj sarajevo-siroki u teren je uletila veca skupina navijaca 1000-2000 najmanje. a ovdje je uletilo 5-6 pojedinacaTitleMaster je napisao/la:Kada su se desili neredi na Kosevu je li iko poimenice rekao uletili su ti i ti, nije nego je recno da su to napravile HZ, e tako ti je i sa ovim i svakim slijedecim slucajem uradila je ta navijacka grupa a nece navesti ime pojedinaca. Nemoj se praviti pametan. A i ti si jedan bolestan lik POst koji su ti izbrisali na nasoj temi mozes li mi reci sta je ondje bilo smijesno, i koliko ti je bilo godina i jesi li bio ovdje kada su bila klanja u BiH?Avatar je napisao/la: Srozaju sami sebi ugled ne svakom momku na tribini,Ako te stid sto ides na utakmice zeljeznicara i sto si "clan" navijacke skupine THE MANIACS (a nisi clan nego obicni gledaoc) nemoj dolaziti' na jug
Bukvalista si' za ono sto sam napisao na vasoj temi

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Hajd ti ne rise vise... tek bi vas obrukali da se odigrala tekma... ovako ste dobro prosli...Gigant je napisao/la:Sramota...opet nas brukate
A sad malo o incidentu... Nije da branim pocinioce ili nesto... upravo suprotno... na strani sam onih koji osudjuju ovaj incident... ali najvecu gresku su napravili organizatori, jer u 90% slucajeva ovakve tekme i zavrsavaju incidentom... pogledajte samo susrete rivala pogotovo gradskih sirom svijeta... svuda incidenti... PAO - Olympiakos (unistena novosagradjena dvorana "MIRA I PRIJATELJSTVA" u prvoj utakmici koja se odrzavala u njoj, Fener - Galata da ne govorim, itd... sjetimo se i ranijih "prijateljskih" izmedju nas i anamo onih... dakle, ovo nek bude skola za dalje... nije sad da mi ne mozemo sjedit zajedno i gledat tekmu, ali ovo ludilo koje je zavladalo veci dio zemaljske kugle nije zaobislo ni nas... danas su druga vremena, dosli neki novi klinci i neke su sasvim druge furke u pogledu navijanja...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TitleMaster
- Kontakt:
Kada budes narasto i prestao da se hranis mlijekom onda ces poceti da pises pametne stavri ono nijedna budala ne bi napisala kako ograniceno. i jos nesto na tim utakmicama izmedju Zvezde i Partizana svaki put je sve manje gledalaca jer se jedni boje za svoj zivot a drugima je zabranjen ulazak jer su oznaceni kao huligani.Avatar je napisao/la:Za tvoju informaciju 18 mi je godina' za slucaj sarajevo-siroki u teren je uletila veca skupina navijaca 1000-2000 najmanje. a ovdje je uletilo 5-6 pojedinacaTitleMaster je napisao/la:Kada su se desili neredi na Kosevu je li iko poimenice rekao uletili su ti i ti, nije nego je recno da su to napravile HZ, e tako ti je i sa ovim i svakim slijedecim slucajem uradila je ta navijacka grupa a nece navesti ime pojedinaca. Nemoj se praviti pametan. A i ti si jedan bolestan lik POst koji su ti izbrisali na nasoj temi mozes li mi reci sta je ondje bilo smijesno, i koliko ti je bilo godina i jesi li bio ovdje kada su bila klanja u BiH?Avatar je napisao/la: Srozaju sami sebi ugled ne svakom momku na tribini,Ako te stid sto ides na utakmice zeljeznicara i sto si "clan" navijacke skupine THE MANIACS (a nisi clan nego obicni gledaoc) nemoj dolaziti' na jug
Bukvalista si' za ono sto sam napisao na vasoj temi
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa sto ih nisu razoruzali ako su bili naoruzani?? Daj ne izmisljajte gluposti... jos koji post i bice da su dosli transporterom na kojem je bio mitraljez... de ba ohanite s neprovjerenim informacijama i pricama rekla-kazala...harry_90 je napisao/la:Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Blagoje Bratić
Vazda me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled,da nemogu da gledam na miru utakmicu i da odem na nju da gledam ko čovjek,a ne ko divljak da divljam po tribini,i šta da sam otišao u fojnicu samo bi đaba išao radi ovakvih i sličnih budite normalni dečki koji vam je više
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled,da nemogu da gledam na miru utakmicu i da odem na nju da gledam ko čovjek,a ne ko divljak da divljam po tribini,i šta da sam otišao u fojnicu samo bi đaba išao radi ovakvih i sličnih budite normalni dečki koji vam je više

-
- Kontakt:
Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Broj 2 Poslije su odvalili 10 kolaca i cekali manijake u blizini Kiseljaka.
Broj 3 Na ulazu u stadion 3 lokalna policajca.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Katastrofa, turnir u ime sehida.
To mi pada na prvu loptu, dalje ne znam i ne bih da komentarisem.
To mi pada na prvu loptu, dalje ne znam i ne bih da komentarisem.
Cuva Bog Zelju svog!
Ljudi pustite raznorazne price dok se sve nedokaze ili barem pouzdanije informacije dobijete. Ako je istina, slozio bih se sa Blagojem Braticem u vezi toga da se pojedincima zabrani ulazak na stadion, makar neku opomenu da dobije da se uozbilje, eto nemoras mu zabranit, al stroge kazne obavezno. Engleska je ima huliganizam razvijen do bola, danas je to svedeno na minimum, upravo kaznama, zabranama, i slicnim stvarima povecali ljudi sigurnost.
Evo ja ću ti reći niko nije bio nauružan vatrenim oružjem. Bilo je par noževa i to je to. Al ne bih bilo ni prvi put, da nekom na leđa na natovare i lafo vatreno oružje. Smirilo se, većina navjača je na putu za Sa i to je to.harry_90 je napisao/la:Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
Zar je moguce da postoje ovdje navijaci koji opravdavaju nozove i pistolje na stadionu. To treba zabraniti da se nosi ikako a ne na stadionima. ccc...
Sve je ovo poludilo.

Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 jul 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
prođite se priče o navijačkim grupama i kako od "goreg ima gori". ima tifo foruma, pa možete porediti do mile volje.
obratite pažnju na naziv teme i pridržavajte se istog.
obratite pažnju na naziv teme i pridržavajte se istog.
Upravo toadmin je napisao/la:prođite se priče o navijačkim grupama i kako od "goreg ima gori". ima tifo foruma, pa možete porediti do mile volje.
obratite pažnju na naziv teme i prdržavajte se istog.

Zna li neko sta bi sa utakmicom, hoce li se uopste odrzati?
Narkomanima i alkoholicarima se treba stati u kraj vec jednom! ovo je velika bruka za F.K.Zeljeznicar!
Cestitke Besliji,Sehicu i dr igracima zelje,jer da nije bilo njih mozda bi bilo i nastradalih od strane fudbalera Sarajeva
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Haman ko' djeca od tri godine.drop je napisao/la:Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.

Ja sam razbio solju ali ti si vazu.i tako dalje.......
Uperim prstom na druge da bi svoj belaj na neki nacin ocistio.Nigdje veze.
Treba osuditi ovakve stvari iz svih tabora,taman mi najrodjeniji to uradio.Dok ne bude kasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu