Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

Isnar
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Isnar » 25 jul 2010, 18:48

Lishche je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:hvala ;) ako pratis NFL, + ako navijas za Patriotse, ukljuci se i na temu NFL.
Pratim NFL, mrzim Dallas, navijam za Eagles-e ali ni Patsi mi nisu mrski.. :mrgreen:

Nego, prošli put je za istu ovu stvar ferari od WMSC dobio kaznu od milion dolara... Budući da je sad prva njuška u FIA-i Todt (koji je i sam naređivao isto ovo) možda ferariju progledaju kroz prste ovaj put :mrgreen:
Yebesh milion dolara, samo da ne oduzmu bodove svetom Alonsu radi buntovnika Masse koji nije svjestan koliko je smotan i koji ne shvata da se mora uklopiti u sistem koji će osigurati titulu pomenutom svecu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 25 jul 2010, 18:52

randy_moss je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:4.4 sekunde je na kraju imao prednosti. Uostalom,sta mislite zasto je Massa dobio novi ugovor?? Da bi bio prvi vozac u ekipi,jel?? De ne budite smjesni.
Ne da bude prvi vozac, ali sigurno da ne bude cistac i sklanjac za Alonsa.
Upravo je to i postao. Nemoze se pored gazde Fernanda zajebavati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jul 2010, 18:54

majestic24 je napisao/la: Nemoze se pored gazde Fernanda zajebavati.
8-) Normala !
FK Pjetlovi

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 25 jul 2010, 18:56

Vrlo jednostavno da je Massa na početku trke imao 98 bodova pobjedio bi ,ko ga j... kad je loš vozač

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 25 jul 2010, 18:57

Dobro je taj Massa i prošao... Jedan drugi jadnik se morao zabiti bolidom u zid da bi štakor španijel profitirao nekoliko bodova...

Idući bi put Felipe mogao čuti u slušalicama

"Vidiš onaj zid pored zavoja broj 6'"

- Vidim...

"E Felipe baby, pokušaj da ga pogodiš u idućem krugu, potvrdi da si me razumio..."
http://www.powerplaymanager.com/r219458

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 25 jul 2010, 19:05

majestic24 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:4.4 sekunde je na kraju imao prednosti. Uostalom,sta mislite zasto je Massa dobio novi ugovor?? Da bi bio prvi vozac u ekipi,jel?? De ne budite smjesni.
Ne da bude prvi vozac, ali sigurno da ne bude cistac i sklanjac za Alonsa.
Upravo je to i postao. Nemoze se pored gazde Fernanda zajebavati.
On gazda moze biti samo u Renaultu jer je onda imao Fisichellu koji je ispodprosjecan vozac. Kako je zavrsilo kad je glumio gazdu u McLarenu? Dobio je nogu. Isto ce zavrsiti i u Ferrariju ako bude glumio zvijezdu. Taman da se i uspije vratiti i osvojiti naslov ove godine.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Blenda
Kontakt:

Post Postao/la Blenda » 25 jul 2010, 19:10

bravo brate u pravu si moze samo u renaultu biti nesko i nesto u McLarenu pedala **** njega da je imalo dobar vozac stigo bi ga a ne da mu govore da ga pusti eee jada znaci to je milost Masse pustio ga hahah i on kralj kakav on moze ga obaliti samo

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 jul 2010, 19:17

Lishche je napisao/la:Dobro je taj Massa i prošao... Jedan drugi jadnik se morao zabiti bolidom u zid da bi štakor španijel profitirao nekoliko bodova...

- Vidim...

"E Felipe baby, pokušaj da ga pogodiš u idućem krugu, potvrdi da si me razumio..."
:lol: :lol: :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 jul 2010, 19:22

sto vi krivite Alonsa?? sta je on ovdje kriv,ovo je bila timska odluka,Alonso je "kriv" samo iz razloga jer ima kakve takve sanse za osvajanje sampionata...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2010, 19:30

Lishche je napisao/la:Dobro je taj Massa i prošao... Jedan drugi jadnik se morao zabiti bolidom u zid da bi štakor španijel profitirao nekoliko bodova...

- Vidim...

Dobro je dok mu govori da udara u zid,zamisli da mu u Monte Carlu kaze da produzi u more. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 jul 2010, 19:32

Devil je napisao/la:

- Vidim...

Dobro je dok mu govori da udara u zid,zamisli da mu u Monte Carlu kaze da produzi u more. :mrgreen:
haha ovo ide na temu najsmijesniji komentari na forumu :D :D :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jul 2010, 19:47

Italia je napisao/la:ekipa smije sugestirati Massi da propustio Alonsu, ali je iskljucivo na Massi da li ce to uraditi i to je njegovo pravo.. mogao je odvesti do kraja i sve bi bilo normalno.. da se Massa tome protivio sigurno ga ne bi pustio ;) milijarde primjera imate i u zadnjih par godina.. kad je Massa pustio Kimija da osvoji titulu, jel to slucajno bilo? i tako ti primjer..

ali cinjenica, jedini vozac o kojem se nikad lose pricalo nije je Raikkonen.. definitivno najbolji vozac iza Schumija u zadnjih 15 godina..

neka sam ja cuo Fratelli, pa neka se i zatvori F1 bmk :mrgreen:
:D ;) To bratee :D

Sto se tice ovog prestizanja , kao sto kolega iznad kaze , na Massi je bilo da odluci , pustiti ili ne . Pustio ga je i nema se sta vise pricati

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 jul 2010, 20:00

- Vidim...

Ti izgleda imas problema sam sa sobom, da te nije pubertet uhvatio? Koliko ti je godina?
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 jul 2010, 20:04

Italia je napisao/la: ali cinjenica, jedini vozac o kojem se nikad lose pricalo nije je Raikkonen.. definitivno najbolji vozac iza Schumija u zadnjih 15 godina..

Daffy znas zasto se ne prica o tom Raikonenu? Zato sto je prosjecan vozac ;)
Znas onu: Za dobrim konjem se prasina dize. Za Alonsom i Sumijem se uvijek dizala i dizat ce, jer su kraljevi formule 1 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 jul 2010, 20:19

RK Gradacac je napisao/la:
Italia je napisao/la: ali cinjenica, jedini vozac o kojem se nikad lose pricalo nije je Raikkonen.. definitivno najbolji vozac iza Schumija u zadnjih 15 godina..

Znas onu: Za dobrim konjem se prasina dize. Za Alonsom i Sumijem se uvijek dizala i dizat ce, jer su kraljevi formule 1 8-)
Cuj Raikonen prosjecan :o !? Kakvih glupih komentara ima na ovom forumu ccc...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2010, 20:20

drug moj Kimi je bio svjetski prvak i par puta mu izmakla u posljednjim trenutcima.. razlika sto on ne jede go*na po medijima kao ostali vozaci.. kad si vidio Nicu Rosberga da ovako nesto uradi? nikad, zato sto je iz kulturne familije i odgojen.. ;) dok oni jedu go*na po novinama lik ode na vikendicu, sa porodicom, popije koju i gleda tv.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 jul 2010, 21:44

Ti pricaj o nekoj kulturi a nick ti Italija, svasta :)

Znam da je bio svjetski prvak, bio je i Button pa sta? Prosjecni vozaci obojica...
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 jul 2010, 21:46

drH je napisao/la:

Cuj Raikonen nije prosjecan :o !? Kakvih glupih komentara ima na ovom forumu ccc...
010 ISN'T JUST A CODE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2010, 22:20

RK Gradacac je napisao/la:Ti pricaj o nekoj kulturi a nick ti Italija, svasta :)

Znam da je bio svjetski prvak, bio je i Button pa sta? Prosjecni vozaci obojica...
kakve veze ima nick sa kulturom :D

mijesas par stvari, Button odvezao 1 odlicnu sezonu, Kimi ih odvezao 10 ;) .. i ti to sam znas, vec ne zelis da to priznas..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 jul 2010, 22:20

drH je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la: Daffy znas zasto se ne prica o tom Raikonenu? Zato sto je prosjecan vozac ;)
Cuj Raikonen nije prosjecan :o !? Kakvih glupih komentara ima na ovom forumu ccc...
:?

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.