Nije Ahmet nikom zabio noz u ledja,ovde je raja kontradiktorna!!!harry_90 je napisao/la:Nadji mi izjavu Husica o ovoj dvojici .. nije on kriv sto mu je Ahmet zabio noz u ledja,a za Sarica se znalo da lika samo novac interesuje i nista vise..FrantoBauzek je napisao/la:AH je to izjavio za Ahmetovica i Sarica, a vidjeli smo kako je to zavrsilo. Jos se on eto i drzao svojih rijeci, manje-vise. Sve je u fudbalu moguce. Nije Messi siguran hoce li ostati u Barceloni, a kamoli neki igrac u saban ligi poput nase. Stoga je naivno biti siguran u bilo sta. Jel im ti vjerujes?harry_90 je napisao/la:Zar vi ne vjerujete OU?
Oni su rekli da je to sve zavrseno ne znam sto se brinete
Azmiru ste trazili sve,napadali covjeka,a ovima odobravate sve sto odluce,hebeno je kompleks prema nekom ko je uspjesniji..iskreno j.ebe se meni za Husicem,ali niste realni..
Kada ce finansijski izvjestaj o poslovanju ovog odbora,hocemo da znamo koliko su para dobili od wwina,gdje su potpisi igraca o produzenju saradnje osim Skahica ?
Gotovo isti slucaj je Kostic,Ahmet trazio vece pare Azmir(Vugdalic) nije dao i otiso u SA!!!To zovemo zabijanjem noza u ledja Azmiru...Kostic trazi pare,sadasnja uprava ne valja...mislim da je smijesno...