Kontam da izguram do certifikata jer je univerzalni jezik, potreban je i zastupljen je u svemu, bez njega si praktično nepismen, i onda u kućnoj atmosferi početi sa njemačkim jezikom i austrijskim dijalektom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima tu puno faktora. Prvi je svakako fakultet koji ideš, drugi faktor je da li ćeš na poslu imati puno radno vrijeme ili ono studentsko 4-6 sati i tako to. U mene prijatelj radi 4-5h svaki drugi dan i eto ne žali se toliko. Sam sebi odrediš vrijeme i vidiš da li se možeš uklopiti ili ne. Ako ideš na neki teži faks, a planiraš raditi kao konobar onda te nema nigdje to nemoj pokušavati.Frankie je napisao/la:Ima li ovde neko da je redovan student i da radi ? Mozel se stici sve ?
Ako te Bucky ne nauči, neće niko.Kawhi je napisao/la:Dobri yt tutorijali za C++ početnika?
Ovo izgleda super.Balasevic je napisao/la:Ako te Bucky ne nauči, neće niko.Kawhi je napisao/la:Dobri yt tutorijali za C++ početnika?
baki je masina sto se toga ticeKawhi je napisao/la:Ovo izgleda super.Balasevic je napisao/la:Ako te Bucky ne nauči, neće niko.Kawhi je napisao/la:Dobri yt tutorijali za C++ početnika?
Zahvaljujem.
Kako misliš zbirku za MTN dijagrame ?nextterrain je napisao/la:Kad smo već kod statike, ima li ko dobru zbirku za M T N dijagrame?
Mislim gdje ima teoretski objašnjeno sve i gdje ima više primjerabavarian_bk je napisao/la:Kako misliš zbirku za MTN dijagrame ?nextterrain je napisao/la:Kad smo već kod statike, ima li ko dobru zbirku za M T N dijagrame?![]()
Transferzalne sile , djeluju okomito na os nosača, normalne sile djeluju u os nosača a moment ... **** ga, moment je sila puta krak pa računaj
Imas od rasida hadzovica zbirku sa gf mo, ima dosta uradjenih primjera step by stepnextterrain je napisao/la:Kad smo već kod statike, ima li ko dobru zbirku za M T N dijagrame?
Evolution87 je napisao/la:Imas od rasida hadzovica zbirku sa gf mo, ima dosta uradjenih primjera step by stepnextterrain je napisao/la:Kad smo već kod statike, ima li ko dobru zbirku za M T N dijagrame?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.