Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Tele tanak, valjda sta ubaci drugo pol
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najnekonstantniji igrac u NBA ligi.
Jel to zato sto uvijek protiv vas odigra vise nego dobro ( joke ). Prosle sezone je sve iznenadio i bio bas konstantan,ove igra 3 utakmice dobro,pa 3 lose i apsolutno stoji konstatacija za ovu sezonu.Uvijek nekako sporo ulazi u sezonu,poslije allstara doce on na 10 p svakako,azasad svakako top 3 u ligi za nekontantnostNEZALAGANJE je napisao/la:Najnekonstantniji igrac u NBA ligi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hehehe istina.Protiv SA uvijek bude na visokom nivou i onda me nervira kad ga vidim u drugim utakmicama.Inace mi je nekonstantan otkako je dosao u NBA.Jednu noc saspe 5 trojki,a drugu bukvalno ne moze suta pogoditi iako uzme apsolutno identicne suteve.To sam uvijek mrzio kod igraca.Nadji neku sredinu,konstantnu u pm.rudy91 je napisao/la:Jel to zato sto uvijek protiv vas odigra vise nego dobro ( joke ). Prosle sezone je sve iznenadio i bio bas konstantan,ove igra 3 utakmice dobro,pa 3 lose i apsolutno stoji konstatacija za ovu sezonu.Uvijek nekako sporo ulazi u sezonu,poslije allstara doce on na 10 p svakako,azasad svakako top 3 u ligi za nekontantnostNEZALAGANJE je napisao/la:Najnekonstantniji igrac u NBA ligi.
Razumijemo se apsolutno doktoreNEZALAGANJE je napisao/la:Hehehe istina.Protiv SA uvijek bude na visokom nivou i onda me nervira kad ga vidim u drugim utakmicama.Inace mi je nekonstantan otkako je dosao u NBA.Jednu noc saspe 5 trojki,a drugu bukvalno ne moze suta pogoditi iako uzme apsolutno identicne suteve.To sam uvijek mrzio kod igraca.Nadji neku sredinu,konstantnu u pm.rudy91 je napisao/la:Jel to zato sto uvijek protiv vas odigra vise nego dobro ( joke ). Prosle sezone je sve iznenadio i bio bas konstantan,ove igra 3 utakmice dobro,pa 3 lose i apsolutno stoji konstatacija za ovu sezonu.Uvijek nekako sporo ulazi u sezonu,poslije allstara doce on na 10 p svakako,azasad svakako top 3 u ligi za nekontantnostNEZALAGANJE je napisao/la:Najnekonstantniji igrac u NBA ligi.

-
- Kontakt:
Za sat vremena odprilike Mirza napada Washington Wizardse
Bit ce ovo Mirzina noc 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jbg.Injury updates: Michael Beasley is back for Bucks vs. Wash.
Rashad Vaughn (ankle), Mirza Teletovic (neck) and Steve Novak (illness) are out.
bhfanatic14 je napisao/la:Za sat vremena odprilike Mirza napada Washington Wizardse![]()
Bit ce ovo Mirzina noc

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
lose spavao :mrgreen:
Chinaglia je napisao/la:lose spavao

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jes vidio kako je Miirza spuco glavom od parket?Mislio sam da nece ustati!
Je li mirza se vraca veceras ili jos pauzira?
Vraća se večeras 

-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. kAKO STE
IDEMO Mirzaaaaaaaaaaaa, samo nastviiiiii
IDEMO Mirzaaaaaaaaaaaa, samo nastviiiiii
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Da li smo spremni? Idemoooooooooooo nas brat Mirzaaaaaaaaaaaaa. Ajmo Mirzaaaaaaaaaaa 14 trica
-
- Kontakt:
Takooooooooo je brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odmaaaaaaaaaaa prva tricaaaaaaaaaaaaaaa , opaaaaaaaaaaaaaaaaaa , idemo daljeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
- Kontakt:
Ide i drugaaaaaaaa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
ODLIČNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.