Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Nisam u mogucnosti da gledam utakmicu danas pa me interesuje nakon koliko vremena bude snimak na onoj stranici fullmatchesandshows????
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Feldmarschall
- Kontakt:
Odmah po završetku čini mi se.
Neces vjerovati al glavni kreator im je Van Anholt. Januzaj tanak, kao i ostatak kreativnog odjela, a sve se svodi na izbij/ubaci.Falit će im Januzaj danas za kreaciju i ne vjerujem da će prijetiti.
Anihcebe je vazan jer zna spustit loptu te primirit istu, u protivnom nisu u stanju prenjeti posjed na zavrsnu trecinu.
Ukratko receno - prejadna ekipa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
PROGNOZA
--------------De Gea
Valencia---Bailly---Rojo---Darmian
------------Herrera---Carrick
Mkhitaryan---Pogba---Martial
-----------------Ibra
Kao sto je Jose rekao imamo Baillya jos 3 utakmice i treba ga max iskoristiti
Sto se tice Carricka on mora poceti svaku utakmicu EPL a lako ga je odmoriti ako ranije rjesimo ove 2 domace utakmice neka ga Jose izbaci oko 60min
ne smijemo se zajebavati i poceti bez njega
--------------De Gea
Valencia---Bailly---Rojo---Darmian
------------Herrera---Carrick
Mkhitaryan---Pogba---Martial
-----------------Ibra
Kao sto je Jose rekao imamo Baillya jos 3 utakmice i treba ga max iskoristiti
Sto se tice Carricka on mora poceti svaku utakmicu EPL a lako ga je odmoriti ako ranije rjesimo ove 2 domace utakmice neka ga Jose izbaci oko 60min
ne smijemo se zajebavati i poceti bez njega
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Zna li neko na satelitu koji kanal prenosi u cs?Vidim ide na slovack digi sport i skandinavskom nekom ali negledljivo 

Takoo je Jozo, Mata u pocetnom.
Znaci Carricka ce vjerovatno odmarati iduci mec, a Miki bi danas mogao dobiti nekih 20-ak min.
Znaci Carricka ce vjerovatno odmarati iduci mec, a Miki bi danas mogao dobiti nekih 20-ak min.
Klupa 
Carrick ocekivano u prvoj

Carrick ocekivano u prvoj
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Mata ocekivano starta protiv Moysieve nejači 

100% sportski i krajnje opušten potpis
- theboss_RD07
- Kontakt:
SK 1theboss_RD07 je napisao/la:Jel prenosi Arena, SK ili nijedan?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Steta, valja onda stream trazit..Poligon10 je napisao/la:SK 1theboss_RD07 je napisao/la:Jel prenosi Arena, SK ili nijedan?
Hvala u svakom slucaju

⭐
http://www.totalsportek.com/manchester- ... ve-stream/theboss_RD07 je napisao/la:Steta, valja onda stream trazit..Poligon10 je napisao/la:SK 1theboss_RD07 je napisao/la:Jel prenosi Arena, SK ili nijedan?
Hvala u svakom slucaju
Probaj ovdje, mislim da radi, ja gledam na SK pa nisam siguran. Ali kada ima tu, HD je, bolje nego na TV-u.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
odlicno ovo izgleda 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mora se jos jednom odat pocast Mikiju,ne zbog ovog gola ja bi volio da je ponisten jer ko ce slusat ove kako kmece sudije guraju united,prije svega zbog toga koliko igra dobije na dinamici i koliko veci uticaj ima od lingarda koji trci ko muha bez glave,bice on jos boji jer sad je i on pun samopouzdanja a prva postava je vec obezbjedjena i prije ove utakmice
- Feldmarschall
- Kontakt:
Je li sa Mikijem kompletirana prva postava? Ili ostaje još upitno drugo krilo i lijevi bek? Očigledno Mourinho ne vjeruje Mati protiv agresivnih bekova, a lijevi bek je lijevi bek. Enigma. Nijedna opcija ne odskače posebno i svi dolaze sa svojim problemima. Shaw, Darmian, Blind? Možda dobra ideja za anketu ako koji od modova gleda ovo.
Isto važi i za drugo krilo, bezglavi Lingard, nedorasli Rashford, labilni Martial ili ipak Mata?
Elem, odlična partija danas iako je gol Sunderlanda pokvario dojam na kraju. Jones i Rojo odlični u odbrani protiv solidne prijetnje u vidu Anichebea i Defoea koji daju posve različite dimenzije u napadu svoje ekipe. Dobro su kontrolisali igru sve vrijeme iako Sunderland ne dolazi sa puno opcija u završnicu napada ovaj povuci-potegni fudbal i nabijanje nikad nije jednostavan za igrati protiv. Dojma sam da ih se Mourinho sad kad su prodisali kao tandem neće lako riješiti i maknuti nauštrb Smallinga ili Baillya. Opet, Blind je katastrofa u najavi. Znam da sam ga branio na početku sezone i da se sad to može iskoristiti protiv mene, ali to je bilo u drugačijem kontekstu. I nikako kao startnog štopera ili lijevog beka. Ne znam šta se dešava s njim, ali očigledno nedostatak fizičke dimenzije nastoji nadomjestiti čitanjem igre što mu ne ide, pogotovo u okolnostima kad protivnik ima mismatch protiv njega, a sve češće ekipe dolaze s takvom taktikom.
Nadomjestiti Carricka? Valjda najveći posao uprave Uniteda nakon odlaska Fergusona. Kakav igrač! Gledaš Carricka, vidiš kompletnu utakmicu. Tip diše fudbal. Dva koraka tu, tri tamo, koji šprint i u svakom trenutku na pravom mjestu. Racionalan s loptom, rijetko griješi u izboru rješenja. Šteta što se bliži kraju karijere.
Igra naprijed? Ne pamtim kad je Mourinho igrao sa više slobode i kombinatorike sa svojim ofanzivcima. Pogba, Lingard, Mata i Ibra praktično i nemaju pozicije. Lopta ide Ibrahimoviću, ostali otvaraju prostor oko njega. Ono pitanje dubine koje sam neki dan potegao kod Ibrahimovića je Mou odlično riješio sa igračima oko njega, opet se stiče dojam da ga taj nedostatak brzine koči i da zbog njega nema pet, šest golova više na kontu. Čitam dojmove i vidim da se piše o blijedoj partiji, a tip je zabio gol i dvaput asistirao. Dijelom i zbog toga što ga često izda korak pa ne riješi situacije kad pobjegne odbrani onako kako se to od njega očekuje. Tako je valjda kad navikneš auditorijum na svemirske partije. U ovom trenutku United ima odlična rješenja na duboku odbranu što je za ovakav klub izuzetno značajno.
Da ne bismo upali u kolektivnu euforiju ima još posla pred Mourinhom i ekipom. Ne sviđa mi se ovaj ''mid-low'' blok u koji se prečesto spuštaju po gubitku lopte, ali opet to je Mourinho. United u solidnom procentu drži loptu, mislim da ima prostora tu za duže presing intervale, a onda i generalno viši stepen sigurnosti pred vlastitim golom. Danas su u par momenata Sunderland pustili da se vrate u život i krenu igrati bez ikakve potrebe. Kolektivna odbrana je ipak još uvijek fragilna i nije se red igrati s njom i riskirati bez potrebe prepuštajući inicijativu protivniku.

Elem, odlična partija danas iako je gol Sunderlanda pokvario dojam na kraju. Jones i Rojo odlični u odbrani protiv solidne prijetnje u vidu Anichebea i Defoea koji daju posve različite dimenzije u napadu svoje ekipe. Dobro su kontrolisali igru sve vrijeme iako Sunderland ne dolazi sa puno opcija u završnicu napada ovaj povuci-potegni fudbal i nabijanje nikad nije jednostavan za igrati protiv. Dojma sam da ih se Mourinho sad kad su prodisali kao tandem neće lako riješiti i maknuti nauštrb Smallinga ili Baillya. Opet, Blind je katastrofa u najavi. Znam da sam ga branio na početku sezone i da se sad to može iskoristiti protiv mene, ali to je bilo u drugačijem kontekstu. I nikako kao startnog štopera ili lijevog beka. Ne znam šta se dešava s njim, ali očigledno nedostatak fizičke dimenzije nastoji nadomjestiti čitanjem igre što mu ne ide, pogotovo u okolnostima kad protivnik ima mismatch protiv njega, a sve češće ekipe dolaze s takvom taktikom.
Nadomjestiti Carricka? Valjda najveći posao uprave Uniteda nakon odlaska Fergusona. Kakav igrač! Gledaš Carricka, vidiš kompletnu utakmicu. Tip diše fudbal. Dva koraka tu, tri tamo, koji šprint i u svakom trenutku na pravom mjestu. Racionalan s loptom, rijetko griješi u izboru rješenja. Šteta što se bliži kraju karijere.
Igra naprijed? Ne pamtim kad je Mourinho igrao sa više slobode i kombinatorike sa svojim ofanzivcima. Pogba, Lingard, Mata i Ibra praktično i nemaju pozicije. Lopta ide Ibrahimoviću, ostali otvaraju prostor oko njega. Ono pitanje dubine koje sam neki dan potegao kod Ibrahimovića je Mou odlično riješio sa igračima oko njega, opet se stiče dojam da ga taj nedostatak brzine koči i da zbog njega nema pet, šest golova više na kontu. Čitam dojmove i vidim da se piše o blijedoj partiji, a tip je zabio gol i dvaput asistirao. Dijelom i zbog toga što ga često izda korak pa ne riješi situacije kad pobjegne odbrani onako kako se to od njega očekuje. Tako je valjda kad navikneš auditorijum na svemirske partije. U ovom trenutku United ima odlična rješenja na duboku odbranu što je za ovakav klub izuzetno značajno.
Da ne bismo upali u kolektivnu euforiju ima još posla pred Mourinhom i ekipom. Ne sviđa mi se ovaj ''mid-low'' blok u koji se prečesto spuštaju po gubitku lopte, ali opet to je Mourinho. United u solidnom procentu drži loptu, mislim da ima prostora tu za duže presing intervale, a onda i generalno viši stepen sigurnosti pred vlastitim golom. Danas su u par momenata Sunderland pustili da se vrate u život i krenu igrati bez ikakve potrebe. Kolektivna odbrana je ipak još uvijek fragilna i nije se red igrati s njom i riskirati bez potrebe prepuštajući inicijativu protivniku.
Do ove sezone druga postava (Rojo i Jones) trenutnom formom izborise mjestu u pocetnom.
Desno odlicni Valencia (ogroman napredak) lijevo naravno Shaw. Darmian nazalost nije ispunio ocekivanja a Blinda sto dalje od odbrane.
Ostaje jos pozicija na krilu koju ce vjerovatno popuniti Martial.
Kapiten u nekoj formi i naravno Mata su vrlo vazni, Lingard dobar u trkackom segmentu, dok ce Young vjerovatno promjeniti sredinu.
Fella tu nema sta traziti, Morgan i Depay vjerovatno vec bivsi i to je otp to.
Rash i Fosu trebaju jos mnogo toga nauciti samo bih Mensaha volio vidjeti na dm-u.
Desno odlicni Valencia (ogroman napredak) lijevo naravno Shaw. Darmian nazalost nije ispunio ocekivanja a Blinda sto dalje od odbrane.
Ostaje jos pozicija na krilu koju ce vjerovatno popuniti Martial.
Kapiten u nekoj formi i naravno Mata su vrlo vazni, Lingard dobar u trkackom segmentu, dok ce Young vjerovatno promjeniti sredinu.
Fella tu nema sta traziti, Morgan i Depay vjerovatno vec bivsi i to je otp to.
Rash i Fosu trebaju jos mnogo toga nauciti samo bih Mensaha volio vidjeti na dm-u.
Kakvu je utakmicu Pogba odigrao, jedna od najboljih otkako je tu (bez obzira što je Sunderland protivnik).
1 pol je bilo klimavo, bilo je tu napada ali Pogba jedini koji je nešta pokušavao, Ibra još zaslužuje prolaznu ocjenu - na kraju krajeva asistiro je.
2 pol već totalna rapsodija, od 46. minute redaju se napadi jedan za drugim i mislim da odavno nisu stvorili više šansi u kratkom vremenskom intervalu. Pogba ponovo taj koji predvodi sve te napade, a Ibra onaj koji ih kvari.
Kasnije ulaskom Mikija je moralo prelomiti da konačno riješimo tekmu.
Bitno je da smo ušli u "fazon", Mourinho polako pronalazi prvih 11 a to je ono što smo i čekali od početka - dobitnu kombinaciju (kako sa igračima tako i sa stilom igre). U naredna 2 kola se mora rotirati, Carrick vjerovatno ide na klupu kako bi mogao biti svjež za opasno gostovanje, a za sljedeću tekmu očekujem Mikija i Martiala po krilima. Sve u svemu jako dobar niz, sad očekivati kiks konkurenata da se dođe u poziciju za Lp.

1 pol je bilo klimavo, bilo je tu napada ali Pogba jedini koji je nešta pokušavao, Ibra još zaslužuje prolaznu ocjenu - na kraju krajeva asistiro je.
2 pol već totalna rapsodija, od 46. minute redaju se napadi jedan za drugim i mislim da odavno nisu stvorili više šansi u kratkom vremenskom intervalu. Pogba ponovo taj koji predvodi sve te napade, a Ibra onaj koji ih kvari.

Bitno je da smo ušli u "fazon", Mourinho polako pronalazi prvih 11 a to je ono što smo i čekali od početka - dobitnu kombinaciju (kako sa igračima tako i sa stilom igre). U naredna 2 kola se mora rotirati, Carrick vjerovatno ide na klupu kako bi mogao biti svjež za opasno gostovanje, a za sljedeću tekmu očekujem Mikija i Martiala po krilima. Sve u svemu jako dobar niz, sad očekivati kiks konkurenata da se dođe u poziciju za Lp.
Neka si i njega prikladno pohvalio nakon onih upisa o Busketsu. Njihova relacija je meni veoma dobra za usporedbu i pored toga što mi je Buskets jako odvratan igrač, znamo koliko je već kvalitetan i često se spominje kao najbolji defanzivni vezni na svijetu. Ipak, razlika između njega i Carricka za mene uopće nije velika. Ok, ovaj igra u Barceloni u tom i tom sistemu, ali kada usporediš isključivo sposobnosti ove dvojice tek tada vidiš koliko je Carrick zapravo kvalitetan i dragocjen igrač. Složit ćemo se da je i jedan od najpodcjenjenijih igrača danas, ne samo među veznjacima već i općenito? Takvi igrači su danas zaista rijetkost, endemska vrsta. Weigl je jedan vrhunski igrač i iako je mlad, mislim da bi jednog dana mogao biti bolji čak i od navedenih ukoliko mu sve bude išlo po planu. Također, Kimmich je nevjerovatan igrač koji posjeduje osobine novog Beckenbauera, ali teško je pronaći takve veznjake danas, o tome se nedavno pisalo i nema ih mnogo.Feldmarschall je napisao/la: Nadomjestiti Carricka? Valjda najveći posao uprave Uniteda nakon odlaska Fergusona. Kakav igrač! Gledaš Carricka, vidiš kompletnu utakmicu. Tip diše fudbal. Dva koraka tu, tri tamo, koji šprint i u svakom trenutku na pravom mjestu. Racionalan s loptom, rijetko griješi u izboru rješenja. Šteta što se bliži kraju karijere.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Tužno je da Španci cijene Carricka više nego Englezi. Xavi je čini mi se izjavio da bi Carrick u španskoj reprezentaciji bez problema skupio 80 nastupa, dok je sa Englezima zapeo na trideset i nekom uprkos činjenici da je ekipi u svakom trenutku falio takav profil u veznom redu. Gurale su se nacionalne ikone pa onda preko reda i nacionalni projekti često i van pozicija samo da bi igrali i udovoljili pritisku javnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.