Kad je neko to tako javno priznao???drH je napisao/la:To je meni na pressu bilo smijesno sta se ima praviti da nezna kako je uspio preteci Massu reci otvoreno timska odluka i gotovo ovako samo gore ispada.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Formula 1
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ali timske odredbe su zabranjene... Zbog toga i jest sve ovo komično... Svi su vidjeli šta se dogodilo (osim navijača ferarija, oni su u posebnom modu gledanja), a protagonisti ne smiju to izgovoriti nego moraju izmišljati kojekakve idiotarije...drH je napisao/la:To je meni na pressu bilo smijesno sta se ima praviti da nezna kako je uspio preteci Massu reci otvoreno timska odluka i gotovo ovako samo gore ispada.
http://www.powerplaymanager.com/r219458
- randy_moss
- Kontakt:
Mislim da je bio Hockenheim prije 2 godine. I Kovalainen je bio ispred Hamiltona 5 krugova na kraju i na istom zavoju gdje je Massa pustio Alonsa je Kovalainen "navodno pogrijesio i otisao presiroko" i Hamilton je prosao ispred.
Da bude najgore, glupi Hamilton se na press konferenciji zahvalio Heikkiju sto nije pravio puno problema. I sta je bilo povodom toga? Nista.
Ali ipak zalim onaj dan kada je pizda potpisala za Ferrari. A na radio vezi Massi rekli prije nego sto ce uci u box "Good boy". Nije ker, mamu vam lopovsku, pustite covjeka neka pobjedi.

Da bude najgore, glupi Hamilton se na press konferenciji zahvalio Heikkiju sto nije pravio puno problema. I sta je bilo povodom toga? Nista.
Ali ipak zalim onaj dan kada je pizda potpisala za Ferrari. A na radio vezi Massi rekli prije nego sto ce uci u box "Good boy". Nije ker, mamu vam lopovsku, pustite covjeka neka pobjedi.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Massa je bio bolji nije htio nista da komentarise samo je rekao "sve ste vidjeli", a Alonso sere sad bezveze uopste mu to netreba veliki vozac i sad se bezze blamira.

sve je rekao Majestic.. iako nisam fan, tj. ja Alonsa uopste ne gotivim, ali vi kao da gledate formulu prvi put.. tuznije je reci svom vozacu da uspori jer nema goriva ( da u nekom slucaju ne bi presao njihovog miljenika Hamiltona ) i onda 2 kruga prije kraja mu kazu "nema nikakvih problema, samo vozi".. to je tuzno, glupo i jadno! Massa nije morao pristati na to, na njemu je da li ce propustiti Alonsa ili ne.. zabranjeno je timovima da naredjuju da stane, mogu samo predloziti i onda je na vozacu da li ce propustiti kolegu ili ne..

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Hamiltonu je prvo receno iz boksa da cuva gorivoItalia je napisao/la:![]()
sve je rekao Majestic.. iako nisam fan, tj. ja Alonsa uopste ne gotivim, ali vi kao da gledate formulu prvi put.. tuznije je reci svom vozacu da uspori jer nema goriva ( da u nekom slucaju ne bi presao njihovog miljenika Hamiltona ) i onda 2 kruga prije kraja mu kazu "nema nikakvih problema, samo vozi".. to je tuzno, glupo i jadno! Massa nije morao pristati na to, na njemu je da li ce propustiti Alonsa ili ne.. zabranjeno je timovima da naredjuju da stane, mogu samo predloziti i onda je na vozacu da li ce propustiti kolegu ili ne..
FK SARAJEVO
Znam ja da je sve to normalno samo sam sad Alonsa zamrzio jos vise jer se pravi blesav, kao da smo svi mi slijepi.
A timskih propustanja ce uvijek biti samo McLarren to radi sa stilom
a Ferrari se uvijek izblamira u ovim situacijama.

Postoji mogucnost da je Massa namjerno napravio ovako da se vidi da je namjerno...drH je napisao/la:Znam ja da je sve to normalno samo sam sad Alonsa zamrzio jos vise jer se pravi blesav, kao da smo svi mi slijepi.A timskih propustanja ce uvijek biti samo McLarren to radi sa stilom

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
I Hamilton je bio ljut na svoju ekipu jer su mu rekli da ga Button nece preteci, a on je to uradio i Hamilton je u slijedecem zavoju skoro izbacio sa staze i sebe i Buttona. Tek kasnije kad su vidjeli da je Hamilton ludItalia je napisao/la:![]()

- randy_moss
- Kontakt:
moze li ko postaviti link sa press konferencije nakon trke? trazim na f1.com ali ne mogu naci.
Dobro jutro... Naravno da je to napravio tako da nemože biti očitije o čemu se radi... Da je Massa bio timski igrač kako ovdje neki to žele predstaviti napravio bi to manje ofirno i nebi doveo u neprilike tim i štakora... Ali osveta je slatka...Isnar je napisao/la:Postoji mogucnost da je Massa namjerno napravio ovako da se vidi da je namjerno...drH je napisao/la:Znam ja da je sve to normalno samo sam sad Alonsa zamrzio jos vise jer se pravi blesav, kao da smo svi mi slijepi.A timskih propustanja ce uvijek biti samo McLarren to radi sa stilom

U tom slucaju Ferrari treba naci poslusnijeg drugog vozaca, Alonso zasluzuje bolji tretman, kavijar, ruze na krevetu i ta zayebancija...Lishche je napisao/la:Dobro jutro... Naravno da je to napravio tako da nemože biti očitije o čemu se radi... Da je Massa bio timski igrač kako ovdje neki to žele predstaviti napravio bi to manje ofirno i nebi doveo u neprilike tim i štakora... Ali osveta je slatka...Isnar je napisao/la:Postoji mogucnost da je Massa namjerno napravio ovako da se vidi da je namjerno...drH je napisao/la:Znam ja da je sve to normalno samo sam sad Alonsa zamrzio jos vise jer se pravi blesav, kao da smo svi mi slijepi.A timskih propustanja ce uvijek biti samo McLarren to radi sa stilom

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Stewards to let FIA rule on Ferrari
Sunday, 25 July 2010 17:11
Ferrari will have to appear before the FIA World Motor Sport Council to defend its actions in the German Grand Prix, after the race stewards adjudged that Felipe Massa and Fernando Alonso's exchange of the lead had broken the rules.
Team orders have been banned in Formula 1 since the fall-out from the 2002 Austrian Grand Prix controversy, when Rubens Barrichello slowed to let his Ferrari team-mate Michael Schumacher take the win from him within yards of the finish line.
Today at Hockenheim Massa led most of the race with Alonso on his tail, then slowed and let the Spaniard pass with 17 laps to go - shortly after being told on the radio that his team-mate was faster.
The stewards spoke to both drivers plus the Ferrari team hierarchy, before imposing a $100,000 fine and referring the matter onto the FIA for further consideration.
Click here to find out more!
The officials said a "Breach of the Article 39.1 of the FIA 2010 Sporting Regulations and of Article 151.c) of the 2010 FIA International Sporting Code" had been committed, referring to the articles prohibiting team orders interfering with race results.
Ferrari has denied it employed team orders, instead saying that it simply informed Massa that he was delaying Alonso and left him to take his own decision on how to handle the situation.
Ferrari will have to appear before the FIA World Motor Sport Council to defend its actions in the German Grand Prix, after the race stewards adjudged that Felipe Massa and Fernando Alonso's exchange of the lead had broken the rules.
Team orders have been banned in Formula 1 since the fall-out from the 2002 Austrian Grand Prix controversy, when Rubens Barrichello slowed to let his Ferrari team-mate Michael Schumacher take the win from him within yards of the finish line.
Today at Hockenheim Massa led most of the race with Alonso on his tail, then slowed and let the Spaniard pass with 17 laps to go - shortly after being told on the radio that his team-mate was faster.
The stewards spoke to both drivers plus the Ferrari team hierarchy, before imposing a $100,000 fine and referring the matter onto the FIA for further consideration.
The officials said a "Breach of the Article 39.1 of the FIA 2010 Sporting Regulations and of Article 151.c) of the 2010 FIA International Sporting Code" had been committed, referring to the articles prohibiting team orders interfering with race results.
Ferrari has denied it employed team orders, instead saying that it simply informed Massa that he was delaying Alonso and left him to take his own decision on how to handle the situation.
Sramoto, ime ti je ferari...
Štakor je uspio svaki tim za koji je vozio odvesti pred WMSC... Samo se Minardi izvukao nekim čudom...
Štakor je uspio svaki tim za koji je vozio odvesti pred WMSC... Samo se Minardi izvukao nekim čudom...
- randy_moss
- Kontakt:
Smjesnije stvari nisam procitao dugo vremena. Da je bio tako brzi nakon preticanja bi pobjegao 5 sekundi, a Massa ga je stalno drzao na 2,5 s.Lishche je napisao/la:Stewards to let FIA rule on Ferrari
Da je bio brži pretekao bi ga na stazi i kraj pričerandy_moss je napisao/la:Smjesnije stvari nisam procitao dugo vremena. Da je bio tako brzi nakon preticanja bi pobjegao 5 sekundi, a Massa ga je stalno drzao na 2,5 s.

Btw, dobar ti username... Randy je strašan wr, plus igra za jednu od meni dražih momčadi

- randy_moss
- Kontakt:
hvalaLishche je napisao/la:Da je bio brži pretekao bi ga na stazi i kraj pričerandy_moss je napisao/la:Smjesnije stvari nisam procitao dugo vremena. Da je bio tako brzi nakon preticanja bi pobjegao 5 sekundi, a Massa ga je stalno drzao na 2,5 s.
Btw, dobar ti username... Randy je strašan wr, plus igra za jednu od meni dražih momčadi

- majestic24
- Kontakt:
4.4 sekunde je na kraju imao prednosti. Uostalom,sta mislite zasto je Massa dobio novi ugovor?? Da bi bio prvi vozac u ekipi,jel?? De ne budite smjesni.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pratim NFL, mrzim Dallas, navijam za Eagles-e ali ni Patsi mi nisu mrski..randy_moss je napisao/la:hvalaako pratis NFL, + ako navijas za Patriotse, ukljuci se i na temu NFL.

Nego, prošli put je za istu ovu stvar ferari od WMSC dobio kaznu od milion dolara... Budući da je sad prva njuška u FIA-i Todt (koji je i sam naređivao isto ovo) možda ferariju progledaju kroz prste ovaj put

- randy_moss
- Kontakt:
Ne da bude prvi vozac, ali sigurno da ne bude cistac i sklanjac za Alonsa.majestic24 je napisao/la:4.4 sekunde je na kraju imao prednosti. Uostalom,sta mislite zasto je Massa dobio novi ugovor?? Da bi bio prvi vozac u ekipi,jel?? De ne budite smjesni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.