Ako već Feldmarschall nije mogao do pobjede, najdraže mi je ovako.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Krivi navod. Ja sam mu vodio kampanju, čak sam i plakate pravio.. Ovo mi ide u biografiju, sledećeg na vlast dovodim Vukotu Govedaricu.Virtu4l je napisao/la:Bila bi ovo velika pobjeda Donija, vjerovatno najboljeg forumasa u posljednjih pet godina. Svaka cast gastonu, decko je ok, ali ipak bi Donijeva pobjeda bila cista, bez lobiranja i kmecanja.
Vidiš da sam bio upravu kad sam rekao da nemate šanse. Samo sam pogriješio koji će vas lobi spriječiti u tome. Presudio vam je gej lobi.bodi123 je napisao/la::
Što ti je krivo? Popij pivo,legenda reala je napisao/la:Jbt pa Kawhi i Bešić inače najveće kante foruma su više zaslužili ovu titulu nego ovaj amerikanizirani
madridist je napisao/la:Samo mu jedno ne valja
Nisam ulazio na forum zadnjih 5 dana ni 2 sata sveukupno, s toga su se malo opustili i pobjegli kontroli, i samo zbog toga je DD odnio titulu jbg. Presudili smo mi i sami sebi jer vidim da Effe ima 7-8 glasova, kao i miky, s toga mozes racunati da je nasa titula trebala biti.Kawhi je napisao/la:Vidiš da sam bio upravu kad sam rekao da nemate šanse. Samo sam pogriješio koji će vas lobi spriječiti u tome. Presudio vam je gej lobi.bodi123 je napisao/la::![]()
Čestitke Donnie. Ja sam ti predvidio ovo još u prvom krugu glasanja.
otkad ti nisi moderatorrio_Ferdy88 je napisao/la:Posta mod i odma odnese titulu, sumnjivo mi je tu nešto, naštimani izbori, bugarski vlak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.