Evo sad cu poslatu joppi pa nek vam to proslijedi ravnopravno pa ih onda ubite.Halal bilo i puno srece vam zelimgonzales je napisao/la:Miky ili joppa drug, oni su iz Hr, mi u BiH nemamo tu opciju za uplatu.Zodi41 je napisao/la:Ja nesporazume u zivotu ostavim za 5 minuta.Biti zlopamtilo ili otpisivati ljude da osnovu male carke u suludo.Skontajte sta i kako nije problem.poslat cu ja tebi pa ti ako mozes posalji drugima.znaci u pitanju je pay safe card kupon od 15 eura
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Evo momci jopa mi je javio da je uspjesno prebaceno.Poslat ce vam uskoro dok dodje na posao.Odoh i ja sa zenom i malim malo vani ubiti vrijeme dok nekrenu Englezi u 16.Puno srece i karajte ih
Živio.Zodi41 je napisao/la:Ja nesporazume u zivotu ostavim za 5 minuta.Biti zlopamtilo ili otpisivati ljude da osnovu male carke u suludo.Skontajte sta i kako nije problem.poslat cu ja tebi pa ti ako mozes posalji drugima.znaci u pitanju je pay safe card kupon od 15 eura

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja iz premiershipa necu nista,odigrao sam ove conferencie pa nek se loptaju
Igraj Široki ti si najbolji!
Šta mislite mogu li večeras King under 26,5 i LaVine kloc over 20,5 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Zahvalite@zodi41.
Evo javilo se dosta ekipe pa sam svima poslao. Ostalo je jos nesto sitno pa dvojica-trojica neka se jave u pp pa bude prebaceno kroz 15 minuta
Evo javilo se dosta ekipe pa sam svima poslao. Ostalo je jos nesto sitno pa dvojica-trojica neka se jave u pp pa bude prebaceno kroz 15 minuta

@zodi brate zivio i svako dobro 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
stavim st albans 3+ i promjenim na 1 i 3+
ma mrs u pm
ma mrs u pm
**** te hljeb igram Palac prvo poluvrijeme vise od 1,5 gola onaj bogalj fula penal
Igram Cardif isto njima gol ponistise
Pa sta je ovo danas krenulo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igram Cardif isto njima gol ponistise
Pa sta je ovo danas krenulo
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ajde conahs i ovi iz uae,jesu belgijanci poceli fino
Igraj Široki ti si najbolji!
Ovo će biti prelaz... 4:3 ftSerpicoo je napisao/la:bog vas yebo glupi u picku cuj 0-3 aaaaa

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma jbs ga,i ja se dzaba nerviram ionako mrtvi oostende gubimdeebosna je napisao/la:Ovo će biti prelaz... 4:3 ftSerpicoo je napisao/la:bog vas yebo glupi u picku cuj 0-3 aaaaa
Da li Watford moze do pobjede hmmm
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
na Watford Palace zadnji korner pao prije haman 40 minuta i aj ti budi normalan
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Watford vs Palace gol bilo tko
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
aj nek ga Watford zabije 

Nema ovde vise golova majku im **** a imam i ja 2+
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
zabiti će palace još jedan, bentekevan gall je napisao/la:Nema ovde vise golova majku im **** a imam i ja 2+

Sto ga ne zabi u prvom oca zajaho
A dabogda ti bio upravu 

BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.