KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Osvajac ove prestizne nagrade za ovu godinu je ?

Anketa je završila: 26 dec 2016, 12:56.

Neutral
35
14%
Sariel
14
6%
FrantoBauzek
17
7%
Virtu4l
71
28%
High
71
28%
JackTheStriper
15
6%
Hendo
23
9%
Amazon
8
3%

Ukupno glasova: 254

High

Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA

Post Postao/la High » 25 dec 2016, 23:39

legenda reala je napisao/la:Jedan neplanirani glas, High jel te strah :P

Idemo Virtoo :bih:
Sutra ćeš vidjeti snagu džemata. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA

Post Postao/la Rigoletto » 25 dec 2016, 23:47

Heller je napisao/la:
High je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ma lobiraš

haj do 12 i više do kraja rezultata nema lobiranja?? nek narod sam odluči ko će ih voditi u novoj godini
Ako ti lobiranjem zoveš uriniranje faktografijom po fašistima iz ideoloških ahara, onda dobro. :mrgreen: Glasajte za mene, jer sam vas naučio realiji, pobornici NDH kluba, kesedžije katolicentrične matrice, tuzlanski lažni komunisti i mrzitelji BiH i pokoji komšo s one strane Miljacke. :bih:
Daj nas ponizi, napisi nam kako si zavrsio prestiznu komparativnu Knjizevnost, ostavicu Rigotini da napise puni naziv te Disney diplome.
Miki maus diplomu je dobio u vidu rolne toalet hartije, sutra u podne stize i rektorova nagrada za izuzetnu glupost
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 dec 2016, 23:53

Kakav lobi, High sta je s dzematom, pa jbt da sam ja lobiro za malog Kawhia, a ne Besic , Kawhi koji je realno kanta bi ovo pomeo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

High

Post Postao/la High » 26 dec 2016, 00:03

legenda reala je napisao/la:Kakav lobi, High sta je s dzematom, pa jbt da sam ja lobiro za malog Kawhia, a ne Besic , Kawhi koji je realno kanta bi ovo pomeo
Džemat je krenuo kućama (uništavali su novogodišnje ukrase), pa ćeš sad vidjeti preokret. :kafa: Rigidni fundamentalizam mora pobijediti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 dec 2016, 00:47

Zanimljivo da je nesto manje ljudi ovdje glasovalo.

High

Post Postao/la High » 26 dec 2016, 01:41

@legenda reala,

kazah ti da ćete oslabiti, jer ste nemoćni naspram ovako moćnog džemata. Zaostajete. :opaopa:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2016, 09:58

High je napisao/la:

P. S.

Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.
:rol: :rol:
naprijed rejal

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 dec 2016, 10:00

Po meni Hendo bi trebo uzet nako Kandaharskog ispada s Bozicem.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 dec 2016, 10:05

Sveti je napisao/la:
High je napisao/la:

P. S.

Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.
Mislis kao kad su forumasi iz nemoci postavljali slike drugih forumasa? Ili kad su psovali majku i sestru?

Bas sam se pitao sta treba da se desi da neko padne tako nisko.

Ponovo si me konstantno poceo prozivati i lijepo cu te zamoliti da to vise ne radis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 dec 2016, 10:07

slika

Da li će Sveti po drugi put da bude prognan sa SS.ba forum? Saznajte u novoj epizodi.
Nullius in verba

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2016, 10:10

Virtu4l je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
High je napisao/la:

P. S.

Mislis kao kad su forumasi iz nemoci postavljali slike drugih forumasa? Ili kad su psovali majku i sestru?

Bas sam se pitao sta treba da se desi da neko padne tako nisko.

Ponovo si me konstantno poceo prozivati i lijepo cu te zamoliti da to vise ne radis.
Nemoj da pravimo recap svega sto se desilo ziv bio. Procitaj jos jednom od cega je sve krenulo, i kakve si gadosti nicim izazvan pisao o meni ;)
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 dec 2016, 10:21

Nista ja nisam pisao o tebi, cak sam sa Cartmanom pozivao da prestanu srati o famoznim obrvama, bilo je zanimljivo u pocetku, sto je opet tvoja greska. Recap mi ne treba jer se na isti nacin podjebavam sa desetinama forumasa, ali nikad niko od nas nije presao neke granice iako skoro svi znamo identitet onoga sa druge strane.

Sad opet konstantno provociras, a nigdje te nisam spomenuo jos od onog incidenta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 26 dec 2016, 10:57

Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 dec 2016, 11:01

Rigoletto je napisao/la:Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva
Sad ce high da ti lektoriše rečenicu.
Nullius in verba

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 26 dec 2016, 11:10

Heller je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva
'Ćeš da ti lektorišem za marku?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2016, 11:19

Virtu4l je napisao/la:Nista ja nisam pisao o tebi, cak sam sa Cartmanom pozivao da prestanu srati o famoznim obrvama, bilo je zanimljivo u pocetku, sto je opet tvoja greska. Recap mi ne treba jer se na isti nacin podjebavam sa desetinama forumasa, ali nikad niko od nas nije presao neke granice iako skoro svi znamo identitet onoga sa druge strane.

Sad opet konstantno provociras, a nigdje te nisam spomenuo jos od onog incidenta.
Ma dusa draga, on se pozivao na nesto. Fakat mislis da je mene doticalo to oko obrva? Druze, pisao si kako dolazim iz vukojebine, ne znajuci da dolazim iz "vukojebine" iz koje je 90% djecaka i muskaraca poginulo, ukljucujuci i sve iz moje familije da bi ti mogo da svoje raspalo tijelo dovuces u bosanski "seher" kako si ga nazvo, i kako sam ja "igrom slucaja" dosao nadomak tog sehera, te kako je emancipovanje proslo zayebano, ne razmisljajuci uopste sta bi to osobi sa takvim traumama poput mene, pa cak i na yebenom forumu moglo da znaci. Ne seri ziv bio, nista ja ne provociram, ali ti si nula od covjeka.

Zivio
naprijed rejal

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 dec 2016, 11:23

Sveti je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nista ja nisam pisao o tebi, cak sam sa Cartmanom pozivao da prestanu srati o famoznim obrvama, bilo je zanimljivo u pocetku, sto je opet tvoja greska. Recap mi ne treba jer se na isti nacin podjebavam sa desetinama forumasa, ali nikad niko od nas nije presao neke granice iako skoro svi znamo identitet onoga sa druge strane.

Ma dusa draga, on se pozivao na nesto. Fakat mislis da je mene doticalo to oko obrva? Druze, pisao si kako dolazim iz vukojebine, ne znajuci da dolazim iz "vukojebine" iz koje je 90% djecaka i muskaraca poginulo, ukljucujuci i sve iz moje familije da bi ti mogo da svoje raspalo tijelo dovuces u bosanski "seher" kako si ga nazvo, i kako sam ja "igrom slucaja" dosao nadomak tog sehera, te kako je emancipovanje proslo zayebano, ne razmisljajuci uopste sta bi to osobi sa takvim traumama poput mene, pa cak i na yebenom forumu moglo da znaci. Ne seri ziv bio, nista ja ne provociram, ali ti si nula od covjeka.

Zivio

Izvini, al mrzim ovaj argument, to sto su ljudi poginuli ne znaci da to mjesto nije vukojebina, bez uvrede.
Nullius in verba

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2016, 11:32

Heller je napisao/la:

Izvini, al mrzim ovaj argument, to sto su ljudi poginuli ne znaci da to mjesto nije vukojebina, bez uvrede.
Nisi razumio. On je znao odakle dolazim, zato je i posegao za tako socnom uvredom, da bi me jos vise omalovazio
naprijed rejal

StrmaTrebina
Kontakt:

Post Postao/la StrmaTrebina » 26 dec 2016, 11:36

Rigoletto je napisao/la:
Heller je napisao/la:
'Ćeš da ti lektorišem za marku?
Najhumanije je neka dres 3 mjeseca nosi jedan pa 3 drugi
"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 dec 2016, 11:42

Da budem iskren u tom trenutku to nisam znao. Nikad nisam udarao ispod pojasa, a omalovažiti tebe je tako lako, sam se nudiš na tacni i još dođeš na PL prepucavanja da pametuješ.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Slatinash_7 i 5 gostiju.