Sutra ćeš vidjeti snagu džemata.legenda reala je napisao/la:Jedan neplanirani glas, High jel te strah![]()
Idemo Virtoo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sutra ćeš vidjeti snagu džemata.legenda reala je napisao/la:Jedan neplanirani glas, High jel te strah![]()
Idemo Virtoo
Miki maus diplomu je dobio u vidu rolne toalet hartije, sutra u podne stize i rektorova nagrada za izuzetnu glupostHeller je napisao/la:Daj nas ponizi, napisi nam kako si zavrsio prestiznu komparativnu Knjizevnost, ostavicu Rigotini da napise puni naziv te Disney diplome.High je napisao/la:Ako ti lobiranjem zoveš uriniranje faktografijom po fašistima iz ideoloških ahara, onda dobro.legenda reala je napisao/la:ma lobiraš
haj do 12 i više do kraja rezultata nema lobiranja?? nek narod sam odluči ko će ih voditi u novoj godiniGlasajte za mene, jer sam vas naučio realiji, pobornici NDH kluba, kesedžije katolicentrične matrice, tuzlanski lažni komunisti i mrzitelji BiH i pokoji komšo s one strane Miljacke.
Džemat je krenuo kućama (uništavali su novogodišnje ukrase), pa ćeš sad vidjeti preokret.legenda reala je napisao/la:Kakav lobi, High sta je s dzematom, pa jbt da sam ja lobiro za malog Kawhia, a ne Besic , Kawhi koji je realno kanta bi ovo pomeo
High je napisao/la:
P. S.
Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.
Mislis kao kad su forumasi iz nemoci postavljali slike drugih forumasa? Ili kad su psovali majku i sestru?Sveti je napisao/la:High je napisao/la:
P. S.
Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.![]()
Nemoj da pravimo recap svega sto se desilo ziv bio. Procitaj jos jednom od cega je sve krenulo, i kakve si gadosti nicim izazvan pisao o meniVirtu4l je napisao/la:Mislis kao kad su forumasi iz nemoci postavljali slike drugih forumasa? Ili kad su psovali majku i sestru?Sveti je napisao/la:High je napisao/la:
P. S.
Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.![]()
Bas sam se pitao sta treba da se desi da neko padne tako nisko.
Ponovo si me konstantno poceo prozivati i lijepo cu te zamoliti da to vise ne radis.
Sad ce high da ti lektoriše rečenicu.Rigoletto je napisao/la:Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva
'Ćeš da ti lektorišem za marku?Heller je napisao/la:Sad ce high da ti lektoriše rečenicu.Rigoletto je napisao/la:Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva
Ma dusa draga, on se pozivao na nesto. Fakat mislis da je mene doticalo to oko obrva? Druze, pisao si kako dolazim iz vukojebine, ne znajuci da dolazim iz "vukojebine" iz koje je 90% djecaka i muskaraca poginulo, ukljucujuci i sve iz moje familije da bi ti mogo da svoje raspalo tijelo dovuces u bosanski "seher" kako si ga nazvo, i kako sam ja "igrom slucaja" dosao nadomak tog sehera, te kako je emancipovanje proslo zayebano, ne razmisljajuci uopste sta bi to osobi sa takvim traumama poput mene, pa cak i na yebenom forumu moglo da znaci. Ne seri ziv bio, nista ja ne provociram, ali ti si nula od covjeka.Virtu4l je napisao/la:Nista ja nisam pisao o tebi, cak sam sa Cartmanom pozivao da prestanu srati o famoznim obrvama, bilo je zanimljivo u pocetku, sto je opet tvoja greska. Recap mi ne treba jer se na isti nacin podjebavam sa desetinama forumasa, ali nikad niko od nas nije presao neke granice iako skoro svi znamo identitet onoga sa druge strane.
Sad opet konstantno provociras, a nigdje te nisam spomenuo jos od onog incidenta.
Sveti je napisao/la:Ma dusa draga, on se pozivao na nesto. Fakat mislis da je mene doticalo to oko obrva? Druze, pisao si kako dolazim iz vukojebine, ne znajuci da dolazim iz "vukojebine" iz koje je 90% djecaka i muskaraca poginulo, ukljucujuci i sve iz moje familije da bi ti mogo da svoje raspalo tijelo dovuces u bosanski "seher" kako si ga nazvo, i kako sam ja "igrom slucaja" dosao nadomak tog sehera, te kako je emancipovanje proslo zayebano, ne razmisljajuci uopste sta bi to osobi sa takvim traumama poput mene, pa cak i na yebenom forumu moglo da znaci. Ne seri ziv bio, nista ja ne provociram, ali ti si nula od covjeka.Virtu4l je napisao/la:Nista ja nisam pisao o tebi, cak sam sa Cartmanom pozivao da prestanu srati o famoznim obrvama, bilo je zanimljivo u pocetku, sto je opet tvoja greska. Recap mi ne treba jer se na isti nacin podjebavam sa desetinama forumasa, ali nikad niko od nas nije presao neke granice iako skoro svi znamo identitet onoga sa druge strane.
Sad opet konstantno provociras, a nigdje te nisam spomenuo jos od onog incidenta.
Zivio
Nisi razumio. On je znao odakle dolazim, zato je i posegao za tako socnom uvredom, da bi me jos vise omalovazioHeller je napisao/la:
Izvini, al mrzim ovaj argument, to sto su ljudi poginuli ne znaci da to mjesto nije vukojebina, bez uvrede.
Najhumanije je neka dres 3 mjeseca nosi jedan pa 3 drugiRigoletto je napisao/la:'Ćeš da ti lektorišem za marku?Heller je napisao/la:Sad ce high da ti lektoriše rečenicu.Rigoletto je napisao/la:Tko god da dobije kantu nece biti nezasluzeno. Pitanje je samo Sandzak ili Montenegro. Dvoboj titana imbecilstva
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.