NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma tako je Flacoooo
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
- KingJamesMVP
- Kontakt:
NFL has been experimenting with fewer commercials this weekend. Several announcers have pointed out, "We'll be back in 30 seconds."
During breaks last night they had sponsored analysis. So they're definitely trying different things.
During breaks last night they had sponsored analysis. So they're definitely trying different things.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
AB 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ako Chiefsi dobiju sve se u konferenciji zna
LeBron James
- anonymousHD
- Kontakt:
Prosto neverovatno. Kakav potez.

Strašna utakmica, svaka čast za obje ekipe na pruženom no Steelersi ipak imaju više klasi u napadu što su pokazali u zadnja dva drivea.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Čestitam.kad_kako je napisao/la:Hvala Benu i Tuckeru sto su mi donjeli titulu. Sampioneee, sampioneee, oleee, oleee oleee

Daj postavu da vidim. Čini mi se da imamo dosta istih igrača ja i ti.
Ja završio sa 123 poena i opet nisam bio ni blizu pobjedi. Nevjerovatno.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Stvarno mi je malo žao Rodmana, mislim da bi u većini slučajeva 123 boda bila dovoljna za pobjedu ali Goran ima strašan roster kao što sam spomenuo neki dan, kao da Shady i Zeke nisu dovoljni pa ima još i Ajayia na flexu, Evans i Wilson su također odradili svoje. Nema ti šta biti žao, dao si sve što si imao ali nije išlo.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jel' to sad znači da biram poslednji na draftu, sljedeče godine?
Ko je ispao iz prve lige?

Ko je ispao iz prve lige?
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Kakva utakmica !anonymousHD je napisao/la:Prosto neverovatno. Kakav potez.![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ku**** sezona, draftat OL pod hitno i eventualno Roma pokusat pokupit, bljak.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Recimo da sam ustao na posao, nije sad da se vraćam sa pijanke u sedam sati...
Čestitke Rodmanu na strašnoj partiji, **** ga, posralo me kad je najviše trebalo.Znam da svi mrze onoga sa Ezekielom u rosteru.
Prošli put me je otres'o nevjerovatnom partijom fat Roba i ostavio duboke ožiljke.Što se mene tiče mogu ostati u cvajti, ako niste za promjene.
Ignore za zloslutnika jestu prema mladim on the rise Buccaneersima.
I da, ove povrede golobradih mladića su mi se totalno usrale u ćejf.Sjeb'o sam se pošteno.Vjerovatno će se navijati za Pittsburgh do kraja.
Čestitke Rodmanu na strašnoj partiji, **** ga, posralo me kad je najviše trebalo.Znam da svi mrze onoga sa Ezekielom u rosteru.

Ignore za zloslutnika jestu prema mladim on the rise Buccaneersima.

I da, ove povrede golobradih mladića su mi se totalno usrale u ćejf.Sjeb'o sam se pošteno.Vjerovatno će se navijati za Pittsburgh do kraja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo nam i RMBtard padobranaca 
Neka i Čelika, da učine AFC malo zanimljivijim
Dontari flying pig Poe
Sad će ga Texansi potpisati za QB

Neka i Čelika, da učine AFC malo zanimljivijim

Dontari flying pig Poe

Sad će ga Texansi potpisati za QB

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stvarno prejaka utakmica
Dosta dobrih poteza, ali onaj na kraju je bio klasa
haha Kako brzo razmisljanje u djelicu sekunde 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.