Mi smo svi budale,jedino si ti pametanmajestic24 je napisao/la:Posto volis Njemacku,pretpostavljam da navijas za Schumachera? Treba li da te podjecam sta je taj "stakor" raadio sve u svojoj karijeri.Lishche je napisao/la:Koji je onaj Alonzo štakor... Masa sjedi u bolidu i čeka da se šupak makne pa da iziđe, a on oće da mu čestita.... Na čemu plačipičkonjo...
Kakvi ljigavci...
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Re: Formula 1
FK SARAJEVO
- majestic24
- Kontakt:
Sam si za sebe rekao da si budala. Ko prizna pola mu se prasta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vidim, ovdje je pljuvanje na sve strane... kad je Hamilton pretekao Safety onda njemu sve po spisku, kad je Vettel skoro izgurao Alonsa na zid onda hajmo njemu, kad Massa propusti Alonsa hajmo njemu, ono kad je Schumacher izbacio Hilla i Villeneuvea je vec hiljadu put prezvakana tema... ove sezone nije bila utrka da se neko nije nasao ostecen ili kaznjen... to je takav sport, kome se ne svidja nek ga ne gleda... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Kao što rekoh!baggio je napisao/la:Sutra se nadam duploj pobjedi ferrarija!
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Hamilton je dobio kaznu za to.Isnar je napisao/la:Vidim, ovdje je pljuvanje na sve strane... kad je Hamilton pretekao Safety onda njemu sve po spisku, kad je Vettel skoro izgurao Alonsa na zid onda hajmo njemu, kad Massa propusti Alonsa hajmo njemu, ono kad je Schumacher izbacio Hilla i Villeneuvea je vec hiljadu put prezvakana tema... ove sezone nije bila utrka da se neko nije nasao ostecen ili kaznjen... to je takav sport, kome se ne svidja nek ga ne gleda...
FK SARAJEVO
Ovo samo ferarijev navijač može uzet pod normalno... Bar se poklopite ušima i šutite, manje ćete jadni da izgledate...
Sponzor utrke Santander, kako prigodno je da pobijedi španski štakor...
http://www.powerplaymanager.com/r219458
Stakori ste samo VI. Jest vam krivo
samo vi pricajte i nadajte se da ce biti kazni za Ferrari
.
Utrka odlicno odradjena za oba vozaca Ferraria, a ono je normalna stvar koja se u Meklarenu desava od kad znam za njih, Botton je veoma opasan po Hamiltona u svakoj utrci
. Ovo je veoma normalna situacija a ko moze dokazati da je Massa propustio Alonsa vi mozete pricati sta hocete Ferrari je dominirao i zasluzeno dosao do dvostruke pobjede
.
p.s. Fernando je brzi od tebe! Da li si razumio?

Utrka odlicno odradjena za oba vozaca Ferraria, a ono je normalna stvar koja se u Meklarenu desava od kad znam za njih, Botton je veoma opasan po Hamiltona u svakoj utrci

Mes Que Un Club
Zato treba i Massu kazniti za ovo današnje ofirno propuštanje...a ja bi mu još jednu kaznu spucao za onako lošu glumu poslije utrke, kao da se ništa nije desiloPitar Bosanska Otoka je napisao/la:Hamilton je dobio kaznu za to.Isnar je napisao/la:Vidim, ovdje je pljuvanje na sve strane... kad je Hamilton pretekao Safety onda njemu sve po spisku, kad je Vettel skoro izgurao Alonsa na zid onda hajmo njemu, kad Massa propusti Alonsa hajmo njemu, ono kad je Schumacher izbacio Hilla i Villeneuvea je vec hiljadu put prezvakana tema... ove sezone nije bila utrka da se neko nije nasao ostecen ili kaznjen... to je takav sport, kome se ne svidja nek ga ne gleda...

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
štakoru Santander je sponzor F1 i na svakoj utrci mozes naci njihov plakat ili nesto slicno!!Lishche je napisao/la:Ovo samo ferarijev navijač može uzet pod normalno... Bar se poklopite ušima i šutite, manje ćete jadni da izgledate...
Hamilton je kaznjen poslje 10-15 krugova kad jen apravio razliku dovoljnu da ne moze izgubiti poziciju, a to je uredu????
Mes Que Un Club
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Pa jeslu slusao tim radio i sta su Masi rekli.Nije meni krivo.Vise volim da je ferari pobjedio tako da se McLarenu ne problizi puno Red Bul.PS Nije uredu sto je Hamilton dobio onako kasno kaznuamertiger je napisao/la:Stakori ste samo VI. Jest vam krivosamo vi pricajte i nadajte se da ce biti kazni za Ferrari
.
Utrka odlicno odradjena za oba vozaca Ferraria, a ono je normalna stvar koja se u Meklarenu desava od kad znam za njih, Botton je veoma opasan po Hamiltona u svakoj utrci. Ovo je veoma normalna situacija a ko moze dokazati da je Massa propustio Alonsa vi mozete pricati sta hocete Ferrari je dominirao i zasluzeno dosao do dvostruke pobjede
.
FK SARAJEVO
Kakvo providno pustanje Masse. Utrku je odlucio slab start Vettela. Odmah na pocetku Massa je poceo stvarati prednost i onda su iz ferarija pokusali kroz boksove progurati alonsa naprijed ali kad im nije uspjelo onda su naredili Massi da pocne praviti greskice kao sto su nagla kocenja i proklizavanja, da nebi bilo providno. Ali ipak na kraju je ispalo toliko providno, jer nema sanse da sa istim bolidima koji su isto brzi da ga onako predje.
Naprotiv, ja se nadam da ih neće kazniti pa da vam ovo mogu nabijati na nos svaki put...amertiger je napisao/la:Stakori ste samo VI. Jest vam krivosamo vi pricajte i nadajte se da ce biti kazni za Ferrari
.
Utrka odlicno odradjena za oba vozaca Ferraria, a ono je normalna stvar koja se u Meklarenu desava od kad znam za njih, Botton je veoma opasan po Hamiltona u svakoj utrci. Ovo je veoma normalna situacija a ko moze dokazati da je Massa propustio Alonsa vi mozete pricati sta hocete Ferrari je dominirao i zasluzeno dosao do dvostruke pobjede
.
Jel' vam barem malo neugodno da pravdate ovo?
upravo tako...sve je receno sa ovim postom.Bilal je napisao/la:Kakvo providno pustanje Masse. Utrku je odlucio slab start Vettela. Odmah na pocetku Massa je poceo stvarati prednost i onda su iz ferarija pokusali kroz boksove progurati alonsa naprijed ali kad im nije uspjelo onda su naredili Massi da pocne praviti greskice kao sto su nagla kocenja i proklizavanja, da nebi bilo providno. Ali ipak na kraju je ispalo toliko providno, jer nema sanse da sa istim bolidima koji su isto brzi da ga onako predje.
I vidjeli smo svi da je glupi Massa izabrao baš najgore moguce mjesto gdje da propusti Alonsa

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Interista di cuore
- Kontakt:
nek puknu dusmaniii !
Forza Ferrari ! i na Hungaroringu po dvostruku pobjedu,a na kraju aBd titula za Alonsa...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
amertiger je napisao/la:štakoru Santander je sponzor F1 i na svakoj utrci mozes naci njihov plakat ili nesto slicno!!Lishche je napisao/la:Ovo samo ferarijev navijač može uzet pod normalno... Bar se poklopite ušima i šutite, manje ćete jadni da izgledate...
Hamilton je kaznjen poslje 10-15 krugova kad jen apravio razliku dovoljnu da ne moze izgubiti poziciju, a to je uredu????
Nisam ja kriv što navijate za najveću **** koju je svijet F1 vidio... Opravdanja su vam komična, ali mi je simpatično gledati kako se koprcate.. Dajte još

Zadnja izmjena: Lishche, dana/u 25 jul 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Za to postoji telemetrija.Sudije su tu da pregledaju zadnjih 20 krugova i vide sve parametre i donesu odluku.Dakle nemojte prditi o nečemu o čemu nemate pojma!
- majestic24
- Kontakt:
Vise gluposti odavno nisam procitao. Kao prvo Masa je bolje odradio prolaske kroz bokseve nego alonso. Masa CITAVU sezonu ima problema s tvrdim gumama. Koja budala bi namjerno kocila jako da mu ostaju pragovi na gumama pa da citavu utrku ima vibracije??Bilal je napisao/la:Kakvo providno pustanje Masse. Utrku je odlucio slab start Vettela. Odmah na pocetku Massa je poceo stvarati prednost i onda su iz ferarija pokusali kroz boksove progurati alonsa naprijed ali kad im nije uspjelo onda su naredili Massi da pocne praviti greskice kao sto su nagla kocenja i proklizavanja, da nebi bilo providno. Ali ipak na kraju je ispalo toliko providno, jer nema sanse da sa istim bolidima koji su isto brzi da ga onako predje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ko je gledao press konferenciju zna da je ovo bila nasmijesnija press konferencija odkako ja gledam formulu 1. Massa samo govori "sve je jasno", "presao me i gotovo", ali Alonso filozofira govori mu novinar da je prilicno lagano presao Massu a Alonso odgovara "nekad ste sporiji nekad brzi zavisi od guma" hahahaha kraljeva

Pa nije namjerno kocio nego po instrukcijama iz boksamajestic24 je napisao/la:Vise gluposti odavno nisam procitao. Kao prvo Masa je bolje odradio prolaske kroz bokseve nego alonso. Masa CITAVU sezonu ima problema s tvrdim gumama. Koja budala bi namjerno kocila jako da mu ostaju pragovi na gumama pa da citavu utrku ima vibracije??Bilal je napisao/la:Kakvo providno pustanje Masse. Utrku je odlucio slab start Vettela. Odmah na pocetku Massa je poceo stvarati prednost i onda su iz ferarija pokusali kroz boksove progurati alonsa naprijed ali kad im nije uspjelo onda su naredili Massi da pocne praviti greskice kao sto su nagla kocenja i proklizavanja, da nebi bilo providno. Ali ipak na kraju je ispalo toliko providno, jer nema sanse da sa istim bolidima koji su isto brzi da ga onako predje.

drH je napisao/la:Ko je gledao press konferenciju zna da je ovo bila nasmijesnija press konferencija odkako ja gledam formulu 1. Massa samo govori "sve je jasno", "presao me i gotovo", ali Alonso filozofira govori mu novinar da je prilicno lagano presao Massu a Alonso odgovara "nekad ste sporiji nekad brzi zavisi od guma" hahahaha kraljeva![]()
![]()

ma boli njih briga šta ko misli, bice prica 2-3 dana oko toga i onda ce poceti prica o VN Madžarske i to je to ,vec viđeno hiljadu puta...idemo dalje.