mirčetu treba 35 boba od bena, warea i tuckera. sve je moguće
Moderator/ica: rio_Ferdy88
jesil ti to uzeo .... ako jesi biće previše meda u prvoj ligi , što jest jestRodman je napisao/la:kod nas je sve gotovo
dakle bucsi u prvoj ligi .... kao utjeha za jeftino prodan playoff u nfl-u. a dogodine onda opet 3-13Rodman je napisao/la:jesam malo morgen
A nea QB-a od 140 milionaEdin TM87 je napisao/la:Savage, Moore i McGloin QB pola ekipa AFC u PO, ma mrsss
Mislim da je ovakva utakmica trebala GMu Paceu da vidi na cemu je sa Barkleyem; ali takodjer i sta je sa OC Loggainsom, koji najboljeg igraca u napadu, Howarda limitira na 18 trcanja... a opet isao preko 100ySaltCityAttack je napisao/la:Taman sam se ponadao Barkleyu i ligu 9 lopti izgubi u 2 utakmice ..napravi astronome od ovih CB naših protivnika..pa sta radis kralju tražiš sebi posao za buducnost saberi se jebote..hajde poraz mi odgovara, ali mi žao momka čisto jer nece naci posao više nakon ovoga sta radi
Kao sto to moj najdrazi trio analiticara sa NFL Networka, Dameshek/Ike Taylor/Maurice Jones-Drew kaze, u zadnje vrijeme bolja obrana uzima medjusobne omjere, tako da mislim da bi i veceras njihova obrana donijeti prevagu...MElloo je napisao/la:Veceras Flacco kad je najpotrebnije![]()
Jel izgubljen Carr za PO ?
@jesta, cisti tackle, sta je tu Cole drugo mogao napraviti, kriv je sam sebi Carr koji se morao prije rijesiti lopte ili ici prema naprijed..Edin TM87 je napisao/la:Ma soft frajer, najmanje puta sackovan, najmanje puta hitovan, ima OL ko Dallas. Jednom ga probiju povreda, sta onda rec za Lucka jbt 100 puta hitovanMig_Mig je napisao/la:A to se isto desava kad na 20 razlike, silujes sebe, svoju ekipu i sa namjerom zelis da ponizis protivnika ! Nek zapjeva onu, ovo mi je skola !jestamaji je napisao/la:nije ga samo uhvatio nego i zakrenuo u stranu, to nije morao. pogledaj još jednom. to mnogi rade nažalost![]()
Ko ti je kriv Del rio +26 ti silis, na 3rd za 20 hoces pas, eh eto.
Slazem se sve.tillman je napisao/la:Cestitke Goranu na plasman u visu ligu, izdominirao nas je pravo, ja sam kao iskusni pratitelj NFLa, bio zadnji ili predzadnji u ligiVjera u Gurleya u prvoj rundi mi se isplatila pravo
![]()
Coltsi imaju ogromnih problema pocevsi sa vrha piramide, Irsay umjesto da ocisti lani sve, on daje priliku jos jednom i Grigsonu i Paganu.... Wrong move.. Luck previse forsira, ide im run, on krene forsirati bacanja (naravno, tu ima i OC svojih grijeha), kao sto @jesta kaze, on je u zadnje 3 sezone regresao... no zapravo, stvar je vrlo jednostavna... zasto Patsi, Packersi, Raidersi i Cowboysi rasturaju... imaju OL protekciju... to Luck u 5 godina vec nema, nikakvi potezi u tom pogledu (ajd draftali su 2 rookiea ove godine), te kad se pogleda dosta "supalj" roster (slicno kao i Bearsi lani),, oni su overachievali jer Luck na talent ih izvlaci... ja razumijem branjenje "svoje" fransize, ali stvari treba realno pogledati.. Todd Haley iz Steelersa bi im legao pravo kao HC, plus draftati RB-a u drugoj rundi i malo se pokrpati u kroz FA u obrani i moglo bi to krenuti na bolje...
jesi li to pisao djedu mrazu?superfreak je napisao/la:Već kad smo kod želja, ja želim Oakland i Miami u wildcardu. Onda Pittsburgh smlati jednu od te dvije i ode da se bije u Kansas, a prvi wildcard ode u Houston gdje pobjednik dobije jednodnevni izlet u Foxborough.
Tebi, tu ste negdje s godinama.jestamaji je napisao/la:jesi li to pisao djedu mrazu?superfreak je napisao/la:Već kad smo kod želja, ja želim Oakland i Miami u wildcardu. Onda Pittsburgh smlati jednu od te dvije i ode da se bije u Kansas, a prvi wildcard ode u Houston gdje pobjednik dobije jednodnevni izlet u Foxborough.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.