Ionako bi on, baš zbog prekograničnih peripetija, teško došao do dresa, pa je bolje da to ide meni.legenda reala je napisao/la:Opet ce Virto izgubiti, moramo lobirati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ionako bi on, baš zbog prekograničnih peripetija, teško došao do dresa, pa je bolje da to ide meni.legenda reala je napisao/la:Opet ce Virto izgubiti, moramo lobirati
Dres bi išo meniHigh je napisao/la:Ionako bi on, baš zbog prekograničnih peripetija, teško došao do dresa, pa je bolje da to ide meni.legenda reala je napisao/la:Opet ce Virto izgubiti, moramo lobirati
Ne sumnjam da jesilegenda reala je napisao/la: Virto do pobjede, **** Saša našo sam pet ljudi prestiže te Virto do jutra
Jesi se to naljutioVirtu4l je napisao/la:Ne sumnjam da jesilegenda reala je napisao/la: Virto do pobjede, **** Saša našo sam pet ljudi prestiže te Virto do jutra
Izdali su te ti tvoji, dok sam ja pripremio dobru paljbu glasanja za sebe, sutra prije 12 h.legenda reala je napisao/la:Idemo Virtu![]()
Ako ne idu u džamiju, ne računaju im se glasovi.legenda reala je napisao/la:Ja imam još dva glasa, znači trebaju ti tri glasa za dres, lobiraj, nego sad se prebacujem na forumaša, đeće Donie biti forumaš godine
klanjaju svaki vakat kod kuće, a ne može se tebe pobjediti ti svaki dan radiš na kampanji, malo po tuzlacima, pa po srbima i završiš s hrvatima, mjesto da si se ko Neutral samo povuko i ljudi te zaborave :p on i Hendo su ti odvukli puno glasova, ubačeni elementi samo da tebe ometuHigh je napisao/la:Ako ne idu u džamiju, ne računaju im se glasovi.legenda reala je napisao/la:Ja imam još dva glasa, znači trebaju ti tri glasa za dres, lobiraj, nego sad se prebacujem na forumaša, đeće Donie biti forumaš godine
Sad ti treba više glasova. Pogledaj stanje.legenda reala je napisao/la:klanjaju svaki vakat kod kuće, a ne može se tebe pobjediti ti svaki dan radiš na kampanji, malo po tuzlacima, pa po srbima i završiš s hrvatima, mjesto da si se ko Neutral samo povuko i ljudi te zaborave :p on i Hendo su ti odvukli puno glasova, ubačeni elementi samo da tebe ometuHigh je napisao/la:Ako ne idu u džamiju, ne računaju im se glasovi.legenda reala je napisao/la:Ja imam još dva glasa, znači trebaju ti tri glasa za dres, lobiraj, nego sad se prebacujem na forumaša, đeće Donie biti forumaš godine
Ako ti lobiranjem zoveš uriniranje faktografijom po fašistima iz ideoloških ahara, onda dobro.legenda reala je napisao/la:ma lobiraš
haj do 12 i više do kraja rezultata nema lobiranja?? nek narod sam odluči ko će ih voditi u novoj godini
Daj nas ponizi, napisi nam kako si zavrsio prestiznu komparativnu Knjizevnost, ostavicu Rigotini da napise puni naziv te Disney diplome.High je napisao/la:Ako ti lobiranjem zoveš uriniranje faktografijom po fašistima iz ideoloških ahara, onda dobro.legenda reala je napisao/la:ma lobiraš
haj do 12 i više do kraja rezultata nema lobiranja?? nek narod sam odluči ko će ih voditi u novoj godiniGlasajte za mene, jer sam vas naučio realiji, pobornici NDH kluba, kesedžije katolicentrične matrice, tuzlanski lažni komunisti i mrzitelji BiH i pokoji komšo s one strane Miljacke.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Devedesetka, tiketoke i 6 gostiju.