Na Božić u Stapless centru u LA igra se komšijski derbi između mladih i poletnih Lakersa vs iskusnih Clipersa. Iz tog dvoboja moj prvi današnji pik je mladi 22-godišnji PF Lakers Julius Randle. On ove sezone igra dosta promjenljivo ima 2-3 utakmice over, pa onda under i tako u krug. Trenutno je na prosjeku od 12.3 poena po meču, ali glavni razlog zašto njega danas igram su:a) prije 2-3 dana postao je otac i svakako da će imati motiv da pruži dobru partiju još je odmoran jer prošli meč nije nastupao B)Ide na matorog Pierca koji mu neće moći ništa jeste da će igrati nekih 15-tak minuta, ali baš tada vidim prednost Randle da napumpa statistiku, da je tu Griffin svakako da ga ne bih igrao C) kod kuće pruža bolje partije i daje skoro 15 poena po meču.d) Lanrry Nance je out za večerašnji meč. e) Ako je Dirk neću noć za 14 minuta uspio uvaliti 17 poena, vjerujem da i Randle za nekih 28-30 minuta, a možda i više može bar 12 dati

D.Jordan 11.5 over 1.85
Još jedan sa iste utakmice, svakako da je bilo boljih odabira 3x od ovog klocine koji me X puta izdigao, ali evo i danas sam ga i odigrao, ali i predložio. Prvi razlog zašto igram Jordan je taj što i večeras nema Griffina pa će Paul njega više proigravati. Drugi je jako loša odbrana Lakersa na centrima, pa su se tako mnogi centri naigrali protiv njih(Vučević

Omjer:9/13
Bonus:0/2