Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma treba radi psihe. Nekad bude dana covjek na kraju napravi i plusa al se fizicki i mentalno isforsira. Ja sam cetvrtak imao unosan dan i to me je spasilo juce mi prosle dvije jake oklade bez kojih bi zavrsio negativno dan, ali da sam se odmorio i nikako ne igro puno bi bolje bilo za mene ionako sam na nuli juce bio. U kocki je glavna koncentracija i pozitivna euforija, samo ta euforija isisa energiju iz covjeka i ako se ne naspavas dovoljno i ne odmoris ode koncentracija i krene frustracija, a gospodja Coates i William iza coska samo vrebaju da nam ga metnu dok smo u takvom stanju. Al evo im zato rinaka. Tata na odmoru!Evolution87 je napisao/la:Kad effe kaze da treba odmoriti, onda fakat treba![]()
eto 3 ovakva listica. Prvo rasporedio petaka uplatu, predomislim se i dodam ove turske bogalje i stavim na 3![]()
![]()
blokiran FG96BadBoy je napisao/la:sta je ovo san diegu ponistise poen
ne mogu vjerovat,sve ostale utakmice otisle u over 37,5,a to je bila najmanja moguca granica,uzmem je radi kvote.U prvoj cetvrtini padne 17 poena i kontam ide to lagano i evo stat ce na granici.Zadnja cetvrtina 0_0 zavrsavaKingJamesMVP je napisao/la:blokiran FG96BadBoy je napisao/la:sta je ovo san diegu ponistise poen
New York najviše puta i igrao, iz LakerseTorres_9 je napisao/la:new york najvise u historiji ima pobjeda za bozicni dan 22 a wade kao igrac ima 10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je Ibraga, tu smoorbi je napisao/la:Strategija je na papiru. Od nove godine počinjem u velikim stilu igrati... Svi koji su zagrijani nek se jave
Rade sve milijardu posto4040deuce je napisao/la:Zna li itko koje kladionice u Mostaru rade danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.