Al gledajte malo sad i njihovu stranu pricu, ja ih iskreno mogu shvatit. Sto bi oni potpisivali ugovor kad vide kako se klub ophodi prema svojima, kad dovodimo neke polovnjake ispred njih da igraju, pa licno ne bih ni ja da sam mujagic potpiso ugovor bez nekih jakih garancija da cu igrat.
A ako on ne potpise onda mi ulazimo u jos puno veci i znacajni problem nego sto je samo njegovo nepotpisivanje, a to je da ce svaki naredni omladinac sebi reci : ako ne moze ovaj koji je najbolji bio i dominiro u omladinskim kategorijama dobit sansu, sto bih ja dobio.
Dovest cemo sebe u tu situaciju da nece nijedan omladinac sa nama htjeti potpisat profesionalni ugovor, jer ce znati da nece dobit sansu, proslo ljeto je 7 njih potpisalo, jos ni jedan nazalost nije dobio pravu sansu.
Cuo sam price dosta roditelja na dvije utakmice juniora kojima sam prisustvovo na kojima oni spominju kako je klub postao "agent" memiji i od tada on ne moze dobit sansu i da ne zele da i njihovo djete bude zamjena nekom polovnjaku iz srbije, hrvatske lupam, sreca je pa je od tad memija poco dobijat sansu.
Od mujagica, zerica, sabanhadzovica i dalje moramo napraviti primjer, moramo pokazat ostaloj omladini, ako potpisu ugovore da ce dobijat sansu i da ce klub napraviti od njih igrace i tako da im je to bolje nego da idu negdje vani, a mi ako sada pustimo najboljeg juniora, strah me sta ce se desavat u buducnosti sa talentima....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."