Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Odgledo jedan guide od Redmercyja (iako ga ne gotivim ni najmanje) za Illaoi i odma dva S-a zaredomUnitedWA je napisao/la:Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Poprilično je OP pick, ali zbog osjetljive mehanike ljudi failaju. Moraš također shvatiti da je ona team fight oriented champ, a na lejnu je bitno da ne gubiš ko mazga. Imaš lufta sigurno 2-3 killa da daš protivniku, ali kad odradiš dobar tf sve se okrene.
Ma mozda kasnije malo, mainam sigurno 4-5 championa na midu, a samo jednog na topu. Zato sam i ganjao da kupim nekog za taj laneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Thresh, ako si za neke eksperimente probaj Velkoza čisto for fun ali zavisno od suparnika..Otelo je napisao/la:Janna, Nami, Karma i Soraka. Koga još preporučujete, a da ja range supp?
Samo ne onog Zileana, sa satom...
Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"Sveti je napisao/la:Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
Kao sto jednom rekoh, glasscannon yi je alfa i omega low ela
Otelo je napisao/la:"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"Sveti je napisao/la:Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
Kao sto jednom rekoh, glasscannon yi je alfa i omega low ela
"Nema veze, hajmo"
Ljudi u bronzi znaju igrati 1v1, ali taktičku su nula. Mogli smo braniti do isteka buffa, ali moraju dva tenka pet na pet protiv nafidane Lux, Nasusa i Jaxa
@nerko Šejn, 100x sam pisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.