http://www.klix.ba/vijesti/svijet/boko- ... /161224046High je napisao/la:Selam i tebi, džematlijo s druge strane Miljacke!Rokoko87 je napisao/la:Selam za @Higha.
Jel ti zao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/boko- ... /161224046High je napisao/la:Selam i tebi, džematlijo s druge strane Miljacke!Rokoko87 je napisao/la:Selam za @Higha.
ko je trijeyan ljeb ti ****Sariel je napisao/la:a pričeee i to u po dana mrtvi trijezni![]()
ebo vas vise i fasisti i sela i gradovi.
konobar meni moje a kafani sta pije.na moj račun sve
a **** ti i ove mobitele sto izbacuju komplet rijeci.bez da me pita.
Sta je smijesno ja sinoc branio cast jedne jedine, napio Amere, Australce, Iyraelce i Francuza i uspio doc do sobeMortemHz je napisao/la:
cugam s dvije australke al ih gledam ko drugarice, jer su ruzne otac ih **** prije bi Marka TOpica opalioSariel je napisao/la:nemoj da ti sliku postavim da vidiš Sta je raj.samo dok skontam kako
To samo znaci da mozes jos popit. Samo sipaj dok se ne proljepsajuHeller je napisao/la:cugam s dvije australke al ih gledam ko drugarice, jer su ruzne otac ih **** prije bi Marka TOpica opalioSariel je napisao/la:nemoj da ti sliku postavim da vidiš Sta je raj.samo dok skontam kako [emoji38]
nemere ih uljepsat ni svo vino u katedrali srca isusova **** im bog mtere ruyneRigoletto je napisao/la:To samo znaci da mozes jos popit. Samo sipaj dok se ne proljepsajuHeller je napisao/la:cugam s dvije australke al ih gledam ko drugarice, jer su ruzne otac ih **** prije bi Marka TOpica opalioSariel je napisao/la:nemoj da ti sliku postavim da vidiš Sta je raj.samo dok skontam kako [emoji38]
Ovo budi uspomene, sad sam sjetanThetraphak1921 je napisao/la:Ma sta kazes ?Heller je napisao/la:Jes mi smo seljadija jer nam prvi instinkt kad cujemo da neko navija za Zrinjski nije da uzviknemo stašau.MortemHz je napisao/la: Jeste nesto suprotno, jedno od rijetkih mjesta u drzavi gdje se ljudi ne stide biti primitivci i fasisti zadojeni mrznjom. Banja Luka, Široki i Tuzla od ovih vecih.
Fino se obuci za slikanjeHigh je napisao/la:Nikad lakše neko ne osvoji dres voljene mu Reprezentacije. Isplatilo se prosvjetiteljsko-didaktičko predavanje neukom puku iz triju grupa. Fašisti i kvaziljevičari naučeni, a alim simbolično nagrađen.
Sačekajmo još. Ne pehiraj.Mokes je napisao/la:Fino se obuci za slikanjeHigh je napisao/la:Nikad lakše neko ne osvoji dres voljene mu Reprezentacije. Isplatilo se prosvjetiteljsko-didaktičko predavanje neukom puku iz triju grupa. Fašisti i kvaziljevičari naučeni, a alim simbolično nagrađen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.