Ima sta i guzit.Rigoletto je napisao/la:kamile i bijele toyoteHeller je napisao/la:Ima Jabalabad Express za dostavu.Rigoletto je napisao/la:Ukoliko fundamentalista osvoji kantu, dres ce primiti netko od clanova njegove obitelji jer je on trenutno na ekskurziji u Idlibu
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
samo za ekipu koja ne može dočekat djeviceHeller je napisao/la:Ima sta i guzit.Rigoletto je napisao/la:kamile i bijele toyoteHeller je napisao/la:
Ima Jabalabad Express za dostavu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Maloprije, u pozorištu, na izvedbi nove Pašovićeve drame, dobar broj prisutnih, i to u par navrata, strastveno aplaudira na puštanje Lukasovih i Breninih hitova i jeftinih stihova ne shvatajući da je to poslužilo za satiru, iako su prije toga klimali glavom u trenucima kad je glumačka postava pjevala u čast kritičkog stava i vlastitog mozganja. Kopčanje vrlo jednostavnih logičnosti - sramotno.
Još gori slučajevi, od ovih nemozgovića, ulaze na ovaj forum. Oni druge forumaše, koji pišu o realiji, tj. o fašizaciji pojedinih bh. gradova i o mržnji koja izbija iz takvih, nazivaju fašistima i islamistima. Zamislimo situaciju kad neko ko prolazi Pavelićevom ulicom, koju veliča i gleda kao svetu, onog ko ukazuje na takva smeća od ideologija naziva šovinistom. Pored takvih, postoje još ovi iz sela kraj Lištice i ovi iz srpske, pardon - jugoslovenske, Tuzle - iste one koja Sarajevo mrzi jer nema titoističnu matricu poput Tuzle. Tu je sabiranje logike još poraznije iz prvog primjera. Ta tri neuka tabora su oko 50-ak glasova protiv velikog I - Istine.
Da su ovakvi primjeri bili u vremenu onih koji su često pisali o kleru i sličnim ideologijama, proglasili bi ih onim što su oni - neukim fašistima.
@Rigoletto,
Andrić je humor izuzetno cijenio jer je dobar humor veoma rijedak, ali tvoja glupost, kad spominješ, po ne znam koji put, članove nečije porodice, sve je češća, što je, priznat ćeš i sam, veoma jadno i necivilizirano. Humor je, valjda, vid inteligencije i kreativnosti koje podrazumijevaju inovativnost, ali bez ikakvih uvreda, pogotovo intimne prirode. Ti to, naravno, nemaš. Samo sijaset brabonjaka neznanja i divljaštva.
Dres je super, ali je korisnije što ste o vašim politiziranim i klerikaliziranim klubovima naučili ono što nikad ne biste iz ahara vaše ideologije.
P. S.
Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.
Još gori slučajevi, od ovih nemozgovića, ulaze na ovaj forum. Oni druge forumaše, koji pišu o realiji, tj. o fašizaciji pojedinih bh. gradova i o mržnji koja izbija iz takvih, nazivaju fašistima i islamistima. Zamislimo situaciju kad neko ko prolazi Pavelićevom ulicom, koju veliča i gleda kao svetu, onog ko ukazuje na takva smeća od ideologija naziva šovinistom. Pored takvih, postoje još ovi iz sela kraj Lištice i ovi iz srpske, pardon - jugoslovenske, Tuzle - iste one koja Sarajevo mrzi jer nema titoističnu matricu poput Tuzle. Tu je sabiranje logike još poraznije iz prvog primjera. Ta tri neuka tabora su oko 50-ak glasova protiv velikog I - Istine.
Da su ovakvi primjeri bili u vremenu onih koji su često pisali o kleru i sličnim ideologijama, proglasili bi ih onim što su oni - neukim fašistima.
@Rigoletto,
Andrić je humor izuzetno cijenio jer je dobar humor veoma rijedak, ali tvoja glupost, kad spominješ, po ne znam koji put, članove nečije porodice, sve je češća, što je, priznat ćeš i sam, veoma jadno i necivilizirano. Humor je, valjda, vid inteligencije i kreativnosti koje podrazumijevaju inovativnost, ali bez ikakvih uvreda, pogotovo intimne prirode. Ti to, naravno, nemaš. Samo sijaset brabonjaka neznanja i divljaštva.
Dres je super, ali je korisnije što ste o vašim politiziranim i klerikaliziranim klubovima naučili ono što nikad ne biste iz ahara vaše ideologije.
P. S.
Virtual, možda, piše previše, kao i Neutral, ali ja bar nisam nikad pročitao da su nekom dirali u porodicu ili bili necivilizirani kakvi ste vi koji to rade, a istodobno žalite što u Sarajevu nije bilo više mrtvih, što Karadžić nije pobio više i sl.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@High ovim si osigurao pobjedu.. 
Ovo je forum, ne obraćaj se ljudima sa visoka. Obrazovan si, to je hvale vrijedno. Ali nisi jedini. Mnogi od forumaša su i načitani i obrazovani pa to ne trljaju stalno ljudima na nos.

Ovo je forum, ne obraćaj se ljudima sa visoka. Obrazovan si, to je hvale vrijedno. Ali nisi jedini. Mnogi od forumaša su i načitani i obrazovani pa to ne trljaju stalno ljudima na nos.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neobrazovanost je nazivati fašistima one koji ukazuju na pojavu toga. Ovdje da je pisao Tabbuchi, nazvali bi ga tako oni koji mašu nacističkom zastavom. Neobrazovanost je i spominjanje članova porodice bilo kog forumaša.DANTES je napisao/la:@High ovim si osigurao pobjedu..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovdje se stanje mijenja iz sekunde u sekundu. Utjeha je sto ce dres u ruke Bosnjaku. 

Svako spuštanje na lični nivo je seljakluk i neznanje kako se vodi diskusija.. Meni su psovali i majku i sestre. To ovdje ne znači ništa. Jer ja znam ko sam i to jedan forum ne može promijeniti niti može nešto uniziti moju porodicu..High je napisao/la:Neobrazovanost je nazivati fašistima one koji ukazuju na pojavu toga. Ovdje da je pisao Tabbuchi, nazvali bi ga tako oni koji mašu nacističkom zastavom. Neobrazovanost je i spominjanje članova porodice bilo kog forumaša.DANTES je napisao/la:@High ovim si osigurao pobjedu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije mu psovao familiju, samo je iskoristio ko metaforu, ne vidim da je nesto bas lose napiso.
Nullius in verba
Meni jesu, ali kako mi je to davno rekla pokojna baka, ne slušaj pse što laju to do nas (žena u mojok porodici) svakako neće doći.Heller je napisao/la:Nije mu psovao familiju, samo je iskoristio ko metaforu, ne vidim da je nesto bas lose napiso.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- MocMahale444
Bez stresa, ovo je znak da si naljutio mnoge a to su vecinom oni "gusle moje drvo javorovo". Yebat ihHigh je napisao/la:

Ali ako jedan od vas (steta golema jer ima puno vise muflona sto su zasluzili) mora ginuti onda halali pitar si.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tebi treba dat nagradu za zivotno djelo u vidu komada bukve, da imas neko drustvu slicnih mentalnih kapaciteta.MocMahale444 je napisao/la:Bez stresa, ovo je znak da si naljutio mnoge a to su vecinom oni "gusle moje drvo javorovo". Yebat ihHigh je napisao/la:![]()
Ali ako jedan od vas (steta golema jer ima puno vise muflona sto su zasluzili) mora ginuti onda halali pitar si.
Nullius in verba
- MocMahale444
Tockonja bolesni **** u skokovima lojavi.Heller je napisao/la:Tebi treba dat nagradu za zivotno djelo u vidu komada bukve, da imas neko drustvu slicnih mentalnih kapaciteta.MocMahale444 je napisao/la:Bez stresa, ovo je znak da si naljutio mnoge a to su vecinom oni "gusle moje drvo javorovo". Yebat ihHigh je napisao/la:![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izvini malo sam ga pretjero. Bukva bi mogla bit malo **** sagovornik za tebe.MocMahale444 je napisao/la: Tockonja bolesni **** u skokovima lojavi.
Nullius in verba
- MocMahale444
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@High je babuka realno. Mislim i @Virto je, al na @Higha napadate zbog gluposti. Mene kao čovjeka iz muslimanske porodice, koji je totalni nevjernik i nemam veze s islamom osim roditelja i drugih predaka, i Bošnjaka koji vidi Hrvate kao najveće prijatelje Bošnjaka nijedan njegov post nije niti uvrijedio niti ga smatram provokatorskim. Možda se u nekim stvarima s njim ne slažem, ali to je i logično jer svako ima drugu viziju svijeta.
Prvi se volim nasmijat Krmku kad podyebava sve redom, kao i drugim duhovitim forumašima, koji su rijetki, no fakat ne shvatam šta se @Highu tačno zamjera.
Iskren da budem, sad sam se sjetio jedne stvari što mi smeta kod njega. Ta je što netrepeljivost Tuzlaka i Sarajlija (u ovoj retardiranoj zemlji vjerovatno najretardiranije stvar) prenosi s prepucavanja i na druge dijelove foruma, ali nije sad da i drugi to ne rade.
Prvi se volim nasmijat Krmku kad podyebava sve redom, kao i drugim duhovitim forumašima, koji su rijetki, no fakat ne shvatam šta se @Highu tačno zamjera.
Iskren da budem, sad sam se sjetio jedne stvari što mi smeta kod njega. Ta je što netrepeljivost Tuzlaka i Sarajlija (u ovoj retardiranoj zemlji vjerovatno najretardiranije stvar) prenosi s prepucavanja i na druge dijelove foruma, ali nije sad da i drugi to ne rade.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- TobeYarabi
- Kontakt:
bake je reko da jedna sarajevska opstina vrijedi kao 10 drugih, pa prema tome nama bi trebalo biti dozvoljeno da glasamo 10 puta vise nego ostali
Ovo je dobar komentar, kao i obično od Higha.High je napisao/la:Maloprije, u pozorištu, na izvedbi nove Pašovićeve drame, dobar broj prisutnih, i to u par navrata, strastveno aplaudira na puštanje Lukasovih i Breninih hitova i jeftinih stihova ne shvatajući da je to poslužilo za satiru, iako su prije toga klimali glavom u trenucima kad je glumačka postava pjevala u čast kritičkog stava i vlastitog mozganja. Kopčanje vrlo jednostavnih logičnosti - sramotno.
@Rigoletto,
P. S.
Generalno, nominovanje njega za nekakvu kantu foruma, a još gore glasanje za njega, je debakl (ionako tanke) pameti ovog foruma. Paradoks.
Nije glup lik, al sere, pametuje i obraća se ljudima s visoka.Baader je napisao/la: Ovo je dobar komentar, kao i obično od Higha.
Generalno, nominovanje njega za nekakvu kantu foruma, a još gore glasanje za njega, je debakl (ionako tanke) pameti ovog foruma. Paradoks.
Nullius in verba
S visoka možda samo onima koji ga ne razumiju, što ustvari i jest posljedično povezano. Ja nisam stekao takav utisak npr.Heller je napisao/la:Nije glup lik, al sere, pametuje i obraća se ljudima s visoka.Baader je napisao/la: Ovo je dobar komentar, kao i obično od Higha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.