klasik je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Sto se Subica tice on je igrac Partizana kojem je ostalo jos pola godine posudbe u Slobodi. Nije nemoguce da ga neko drugi dovede iz nase lige ali nije ni bas najjednostavnije s obzirom da bi morao prekinuti posudbu u Slobodi, pa da ga Partizan posalje na posudbu u drugi klub. Opet je najvise do zelje Subica i Partizana da se zajebavaju oko toga.
Opet on moze otici, ali eto nema se sta puno pricati s njim.
Mislim da je po pravilima nemoguce igrat za vise od 2 kluba u jednoj sezoni. E sad ne znam kakva su pravila ako nije upisao nijedan nastup za Partizan, al mislim da ga Partizan moze vratit samo ove sezone da igra kod njih.
Vidis ima i to pravilo, nisam ni ja siguran da li moze uopste biti upisan u jos jednom timu ovu sezonu. Realno gledajuci stvarno je malo vjerovatno da ga uzme neko iz nase lige ali eto kad Saric i Ahmetovic odose nit vjerujem sta igracima sto pricaju da ce ostati u Slobodi i da iz PL mogu samo u Slobodi igrati, nit puno vjerujem ovim dogovorima (ako nisu ugovori) s igracima.
Ako je vjerovati zvanicnoj dobar posao smo uradili sa produzavanjem ugovora igracima, al opet pojma nemamo da li im mozemo vjerovati ili ne.
Sto se pojacanja tice vjerujem da ce Vlado to dobro uraditi, puno vaznije je znanje nego ogroman novac sto se pojacanja tice u ovoj ligi, najbolji primjer je Radnik. Peco iz Veleza je otisao kod njih, a strasan je talenat, to dovoljno govori o znanju onih koji vode transfere vodecih klubova lige.
Ako prodje ovo za reprogram onda vjerujem da ne bi imali prepreku za europsku licencu ukoliko je izborimo, a uz ovaj igracki kadar i par pojacanja bi je mogli i izboriti. Ali eto, jedno po jedno, prvo da vidimo da li smo uopste produzili ugovore s ovim igracima
I svaka cast UO za Hukin turnir, valjda ne ostane na lafini i valjda ne lazu samo kako bi ih navijaci zgotivili. Prije nekih velikih rezultata mi imamo dosta posla oko organizacije kluba gdje nije potreban ogroman novac vec samo volja, a najmanje sto ova uprava moze uraditi je dovesti te stvari u red. Pod tim mislim na poboljsanje OP, **** fan shop kojeg jos nemamo, marketing i sl.