KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
Ko god osvoji kantu godine, postat ce trofejniji od Slobode.
BUB ,ODE TROFEJ TETRAPAKU 

Ovaj Amazon izgleda zalutao na izbor.
- JackTheStripper
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Ovaj Amazon izgleda zalutao na izbor.
I ja isto.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ajde Hendo, nevjernici su uz tebe !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
treba ovo pocerat,onaj ektremista se usutario ko prava tetkica prpa ga ufatila lektorisace kantice

- amazon
- Kontakt:
Kako me ocrnio admin, dobro stojim na tabeli 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- legenda reala
- Kontakt:
Virto
krenulo ga ove godine s titulama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- amazon
- Kontakt:
Zamisli napises 200.000 postova na forumu za 5+ godina i na kraju budes kanta godine.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma godinama je tu u TOP 5 al zbog prejake konkurencije nije mogo uzeti, e ova godina je njegova šansa i ja sam uz njegaDANTES je napisao/la:Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izdajniče jedan, nisi valjda?legenda reala je napisao/la:Ma godinama je tu u TOP 5 al zbog prejake konkurencije nije mogo uzeti, e ova godina je njegova šansa i ja sam uz njegaDANTES je napisao/la:Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zna on da je iz zajebancijeDANTES je napisao/la: Izdajniče jedan, nisi valjda?

Titula ss.ba lige, prvi strijalc kluba, još mu fali dres , njegova godina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pticice su mi prenijele da lobiras po nekim temama da se glasa za bordo momka.DANTES je napisao/la:Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Da, na nekada najaktivnijoj temi na kojoj sada pisu tri covjeka.MortemHz je napisao/la:Pticice su mi prenijele da lobiras po nekim temama da se glasa za bordo momka.DANTES je napisao/la:Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto
Ptičice? Šta si ti? Varis?MortemHz je napisao/la:Pticice su mi prenijele da lobiras po nekim temama da se glasa za bordo momka.DANTES je napisao/la:Smeštaju mu oni pitari.. Boje ga se.. Ovo je samo dokaz njihove podlostilegenda reala je napisao/la:Virto

@legendo u šali pa privali

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ukoliko fundamentalista osvoji kantu, dres ce primiti netko od clanova njegove obitelji jer je on trenutno na ekskurziji u Idlibu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima Jabalabad Express za dostavu.Rigoletto je napisao/la:Ukoliko fundamentalista osvoji kantu, dres ce primiti netko od clanova njegove obitelji jer je on trenutno na ekskurziji u Idlibu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
DogovorenoHeller je napisao/la:Ako Virtual osvoji kantu godine, Sveti ce mu obradit obrve.
Molim da se i to uvrsti u nagrade za pobjednika
naprijed rejal
kamile i bijele toyoteHeller je napisao/la:Ima Jabalabad Express za dostavu.Rigoletto je napisao/la:Ukoliko fundamentalista osvoji kantu, dres ce primiti netko od clanova njegove obitelji jer je on trenutno na ekskurziji u Idlibu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.