jedno je sigurno, onakvi napadi na FK Zeljeznicar i dio njegovog rukovodstvo nisu trebali ni tebi ni SDu kao ni nasoj cijeloj familiji okupljenoj oko Zelje.Hrasno1921 je napisao/la:Ne mozes me preteci nikako ...irfo je napisao/la:Evo i tri karte za SD uplacene, nije hrasno tu da objavi info, moram ga ja pretec u informaciji
ako se ne varam mislim da smo stigli do 250![]()
Jos u utorak je uplaceno i o tome sam namjerno sutio, cak me je i aco pitao o tome
Sportsko drustvo Zeljeznicar je dio velike familije i to sto su uplatili nije nista cudno, moze biti cudno pojedincima samo koji nisu upuceni u neke stvari, SD. i FK. imaju odlicne odnose i sve nesuglasicee su rijesene, ratne sjekire zakopane, to sto ovdje na forumu dodje do iskrica tj. "napada" na mene jer pojedinci misle da predstavljam SD. ili da sam clan istog pa na kraju ispada da neko nekoga napada ili da se ratuje, sve to apsolutno ne odg. realnoscu i nekim stvarima ...
Sve u svemu SD. ce nastojati da uplati barem jos tri stolice dok akcija traje, i pojedinci neka jednom vec shvate da nisam clan SD-a niti ima potrebe da samnom ratuju ovdje na forumu![]()
Slika dovoljno govori![]()
![]()
razumijem da ne mislimo svi isto, ali ne razumijem onakvo rusilacko djelovanje. ljudi nam se smijali.
par kupljenih karata ne moze promjeniti moje misljenje o trenutnom rukovodstvu SDa.
kompromitovani su i kao takvi nece moci donijeti puno dobrog SDu kojeg poput FKZ osjecam itekako svojim.