FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 21:08

mozes ti, ti imas nekretnine po grbavici, samim tim smtras se domacim :bow: :bih:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2016, 21:25

Jedno pitanje za Manijake? Zar ćete dozvoliti da Pitari jednog od vas proglase kantom dok njihov pulen zaostaje samo 2 glasa? Gdje vam je ponos? :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 21:33

Trebao je daleko prvi biti kao kanta za dvije godine.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2016, 23:52

Dobar je Bobic golman, kad je u velezu branio, najbolji golman lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 dec 2016, 02:10

Vedrana bih za godinu ili malo jace mogli prodat sigurno za 400,500 hiljada eura ovako je cijena mozda ista ali u markama...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 23 dec 2016, 09:11

Merhaba je napisao/la:Vedrana bih za godinu ili malo jace mogli prodat sigurno za 400,500 hiljada eura ovako je cijena mozda ista ali u markama...
Ne vjerujem. Sehica smo prodali za te pare. Njegove reference su bile puno bolje. Nama je 200.000 eura premija za Vedrana.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2016, 10:29

Nemamo trenutno igrača u ekipi, mladog starog, koji realno može otići za pola miliona ili više.
Šta bi mi željeli ili koji nivo držimo, to je druga priča.

Kjosevski ima tek nepunu sezonu malo ozbiljnijeg fudbala. Ništa posebno. Da bi uzeli tu cifru o kojoj se priča, bar tri sezone mora biti konstantan, u formi, sa vrhunskim partijama, blizu ili u reprezentaciji, stabilan psihički i fizički a još sa vrlo dobrim menagerima.
Golman.

Sloboda da igrača koji je u top 10 igrača lige za jednu malo jaču, prosječnu, europsku platu. Tuga.

Najbliži nekoj boljoj cifri je Memija. Ako odigra vrhunski proljetni dio, zaobiđu ga povrede, bude na radaru Meše i možda koji poziv, onda na ljeto možemo "sanjati" o nekim stotinama hiljada.
Tu negdje blizu je Lendrić.
Sve ovo pada u vodu u nekim extremnim slučajevima gdje se transferi odrade "sposobnošću" i "poznanstvima".
Ali realnost je takva, još jednom bez obzira na naše želje i ambicije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 dec 2016, 11:03

Neandertalac je napisao/la:Nemamo trenutno igrača u ekipi, mladog starog, koji realno može otići za pola miliona ili više.
Šta bi mi željeli ili koji nivo držimo, to je druga priča.

Kjosevski ima tek nepunu sezonu malo ozbiljnijeg fudbala. Ništa posebno. Da bi uzeli tu cifru o kojoj se priča, bar tri sezone mora biti konstantan, u formi, sa vrhunskim partijama, blizu ili u reprezentaciji, stabilan psihički i fizički a još sa vrlo dobrim menagerima.
Golman.

Sloboda da igrača koji je u top 10 igrača lige za jednu malo jaču, prosječnu, europsku platu. Tuga.

Najbliži nekoj boljoj cifri je Memija. Ako odigra vrhunski proljetni dio, zaobiđu ga povrede, bude na radaru Meše i možda koji poziv, onda na ljeto možemo "sanjati" o nekim stotinama hiljada.
Tu negdje blizu je Lendrić.
Sve ovo pada u vodu u nekim extremnim slučajevima gdje se transferi odrade "sposobnošću" i "poznanstvima".
Ali realnost je takva, još jednom bez obzira na naše želje i ambicije.
Drago mi je da si ostao na forumu i da nisi dobio trajni ban zbog psovanja i vrijedjanja familije (izuzetak), cak sta vise poslao sam i poruku aci da te ne banuju jer si kvalitetan forumas koji ima sta za reci i da bi steta bilo da "odes", jucer si imao los dan i jbg zna se desiti, presao sam preko toga i mojne da ti se ponovi, ponuda za hladno karlovacko i dalje stoji kako tebi tako i malom Zelji92 ;) :bih:

Slazem se sa ovim sto si napisao, medjutim nebih se slozio sa pricom kako nemamo igraca kojeg mozemo npr. prodati za pola miliona, tu je Lendric a zatim i Stevanovic (nebitno stanje oko ugovora) koji se sigutno mogu talnuti za pola miliona.
Kjosevski i njegova forma su u padu, jednostavno mora pokazati napredak u odnosu na prije godinu dana, druge nema, nazalost on umjesto toga pokazuje nesigurnost na golu i zbog toga se trazi prvi golman, dok ce Kjosevski i dalje da uci i ceka svoju priliku, ipak tek mu je 21.g
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 dec 2016, 11:28

Nase igrace cesto prodaju poznanstva, dobre relacije u menadzerskim krugovima. Igraca kakvi igraju u Premijer ligi sirom svijeta ima ko drva cak i mnogo jeftinijih. Zarativsi sa Zubanovicem izgubili smo tu jednu snjuru i sad treba kopati za nove veze u Turskoj. U danasnjem vaktu to nije lako. Pogledajte nase zadnje prodaje i sve ce vam biti jasno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2016, 11:35

plavousrcu je napisao/la:Nase igrace cesto prodaju poznanstva, dobre relacije u menadzerskim krugovima. Igraca kakvi igraju u Premijer ligi sirom svijeta ima ko drva cak i mnogo jeftinijih. Zarativsi sa Zubanovicem izgubili smo tu jednu snjuru i sad treba kopati za nove veze u Turskoj. U danasnjem vaktu to nije lako. Pogledajte nase zadnje prodaje i sve ce vam biti jasno.
Minuli rad ( pogrešni, činjenica ) ima i svojih nuspojava koje će se manifestirati nakon određenog vremena.
Jedna od njih je i to što spominješ.

Da ne prejudiciramo, pred nama je, konačnu ocjenu ćemo moći dati tek za godinu ili više.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 dec 2016, 11:52

Da bi prodao igrača za kvalitetnu cifru , nije dovoljno to što on pruža vrhunske partije, što je na radaru selektora, ili nekih klubova. Osnovno je da ga dobro plaćaš, jer u tom slučaju je znato psihički stabilniji, igra bolje, finansijski je zadovoljniji, i tada se veća cifra uzima. Da su npr Višća, Baja ili Amir imali kvalitetnija primanja, transferi koje su napravili bi bili mnogo jači. Primjer je Dinamo. Pa Ara koji ove sezone nije niti na klupi zarađuje godišnje 300 milja miimalno...zamisli da je Baja imao tu lovu u Želji, otišao bi sigurno on sam po mnogo boljim uslovima, a i Željo bi ušećerio mnogo više. Jbg ne možeš ti igrača koji igra za milju, dvije plate prodavati za astronomske cifre, bez obzira koliko je dobar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2016, 12:31

slika

za nekog navija mirza soljanin, a za nekog indexi, bijelo dugme, zabranjeno pusenje, bombaj stampa itd...... :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 dec 2016, 12:41

Kostic sa Slobodom nije nista potpisao, momak se trenutno nalazi u Srbiji na odmoru i sa njim su pregovori oko dolaska intenzivirani, najvjerovatnije da ce se sresti sa Slavkom u Srbiji, Kostic je prvi pik Slavke, 100% tacna i provjerena informacija ;)
1921'

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 23 dec 2016, 12:56

irfo je napisao/la:slika

za nekog navija mirza soljanin, a za nekog indexi, bijelo dugme, zabranjeno pusenje, bombaj stampa itd...... :kafa:
Nadrealisti,itd......

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 dec 2016, 13:08

TikTak je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Vedrana bih za godinu ili malo jace mogli prodat sigurno za 400,500 hiljada eura ovako je cijena mozda ista ali u markama...
Ne vjerujem. Sehica smo prodali za te pare. Njegove reference su bile puno bolje. Nama je 200.000 eura premija za Vedrana.
Ruku na srce , tek sam sad provjerio Vedran ima oko 40tak utakmica sto i nije Bog zna sta :problem: Ali mislim da moze otici za fine pare sto je svakako uspjeh i nama i njemu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2016, 13:09

Evo i tri karte za SD uplacene, nije hrasno tu da objavi info, moram ga ja pretec u informaciji :kafa:

ako se ne varam mislim da smo stigli do 250

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 23 dec 2016, 13:20

irfo je napisao/la:Evo i tri karte za SD uplacene, nije hrasno tu da objavi info, moram ga ja pretec u informaciji :kafa:

Ovi iz telekoma su uzeli ako se ne varam 17 godisnjih. Samo jos nisu sve ozvanicili. A sa ove cetiri je ja mislim 230 prodato do sada

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 dec 2016, 13:33

irfo je napisao/la:Evo i tri karte za SD uplacene, nije hrasno tu da objavi info, moram ga ja pretec u informaciji :kafa:

Ne mozes me preteci nikako ... :D
Jos u utorak je uplaceno i o tome sam namjerno sutio, cak me je i aco pitao o tome

Sportsko drustvo Zeljeznicar je dio velike familije i to sto su uplatili nije nista cudno, moze biti cudno pojedincima samo koji nisu upuceni u neke stvari, SD. i FK. imaju odlicne odnose i sve nesuglasicee su rijesene, ratne sjekire zakopane, to sto ovdje na forumu dodje do iskrica tj. "napada" na mene jer pojedinci misle da predstavljam SD. ili da sam clan istog pa na kraju ispada da neko nekoga napada ili da se ratuje, sve to apsolutno ne odg. realnoscu i nekim stvarima ...
Sve u svemu SD. ce nastojati da uplati barem jos tri stolice dok akcija traje, i pojedinci neka jednom vec shvate da nisam clan SD-a niti ima potrebe da samnom ratuju ovdje na forumu ;)

Slika dovoljno govori ;) :bih:

slika
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2016, 13:36

Monci je napisao/la:Da bi prodao igrača za kvalitetnu cifru , nije dovoljno to što on pruža vrhunske partije, što je na radaru selektora, ili nekih klubova. Osnovno je da ga dobro plaćaš, jer u tom slučaju je znato psihički stabilniji, igra bolje, finansijski je zadovoljniji, i tada se veća cifra uzima. Da su npr Višća, Baja ili Amir imali kvalitetnija primanja, transferi koje su napravili bi bili mnogo jači. Primjer je Dinamo. Pa Ara koji ove sezone nije niti na klupi zarađuje godišnje 300 milja miimalno...zamisli da je Baja imao tu lovu u Želji, otišao bi sigurno on sam po mnogo boljim uslovima, a i Željo bi ušećerio mnogo više. Jbg ne možeš ti igrača koji igra za milju, dvije plate prodavati za astronomske cifre, bez obzira koliko je dobar.
To što spominješ je samo dio slagalice potrebne za prodaju igrača. Ne toliko bitan na kraju krajeva, prije toga dolazi puno više stavki koje se moraju ispuniti.

Za Baju, Amira, Višću se izvukao skoro maximum, nekih 90% pa i više.

UPRAVA NAPOLJE!

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 23 dec 2016, 13:45

Hrasno1921 je napisao/la:

Ne mozes me preteci nikako ... :D
Jos u utorak je uplaceno i o tome sam namjerno sutio, cak me je i aco pitao o tome

Sportsko drustvo Zeljeznicar je dio velike familije i to sto su uplatili nije nista cudno, moze biti cudno pojedincima samo koji nisu upuceni u neke stvari, SD. i FK. imaju odlicne odnose i sve nesuglasicee su rijesene, ratne sjekire zakopane, to sto ovdje na forumu dodje do iskrica tj. "napada" na mene jer pojedinci misle da predstavljam SD. ili da sam clan istog pa na kraju ispada da neko nekoga napada ili da se ratuje, sve to apsolutno ne odg. realnoscu i nekim stvarima ...
Sve u svemu SD. ce nastojati da uplati barem jos tri stolice dok akcija traje, i pojedinci neka jednom vec shvate da nisam clan SD-a niti ima potrebe da samnom ratuju ovdje na forumu ;)

Slika dovoljno govori ;) :bih:

slika
Ova slika je fotošop.
Ili bolje rečeno NATURNA LAŽ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Demaaa, Mostarska, NazorUso, samoFKS i 31 gost.