Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Bice nas sigurno 

Ima dovoljno ljudi u SA koji ne mogu sebe da prepoznaju u politici i ljudima koji se zastupljeni u Sarajevskim velikanima zadnjih 20-ak godina.
Druga stvar po samoj prirodi stvari bit ce i ljudi koji ce na ovaj ili onaj nacin biti umijesani u aktivnosti oko Olimpika ... samo polako .. eto meni je vec najdrazi Sarajevski klub jer ga ostale grupe ne mogu smisliti cisto od zavisti.
Svi Gracica blate a u sebi boga mole da im se takav jedan pojavi u upravi ...
Druga stvar po samoj prirodi stvari bit ce i ljudi koji ce na ovaj ili onaj nacin biti umijesani u aktivnosti oko Olimpika ... samo polako .. eto meni je vec najdrazi Sarajevski klub jer ga ostale grupe ne mogu smisliti cisto od zavisti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa Sarajevo je najbolje bilo dok je gospodin Graca bio na celu..dok je za Zelju , Zujo kao za Sarajevo Gracakimbo je napisao/la:Ima dovoljno ljudi u SA koji ne mogu sebe da prepoznaju u politici i ljudima koji se zastupljeni u Sarajevskim velikanima zadnjih 20-ak godina.
tesko da ce olimpik imati podrsku navijaca vecu nego zeljo ili sarajevo... mi nismo bas veliki grad da ima mjesta za 3 navijacke skupine... uostalom mnogo veci gradovi imaju po obicaju najvise dva uspjesna kluba i dvije velike navijacke skupine...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Isto kao sto se u Beogradu nikada nemogu nadjacati Grobari i Delije , ali ponovo ima veoma fini skupina , naprijed United Force , nemogu se pohvalit brojnosti , ali su mnogo ludi..tm84 je napisao/la:tesko da ce olimpik imati podrsku navijaca vecu nego zeljo ili sarajevo... mi nismo bas veliki grad da ima mjesta za 3 navijacke skupine... uostalom mnogo veci gradovi imaju po obicaju najvise dva uspjesna kluba i dvije velike navijacke skupine...

Mi smo vise kao Zemunci

Sretno! Al nisam dobio odgovor u vezii onog naziva jer se Mahalom prica. Nesto je bilo da se zovete Gnjide?
Koliko vas ima trenutno?

Koliko vas ima trenutno?
Kakve Gnjide burazShon Paul je napisao/la:Sretno! Al nisam dobio odgovor u vezii onog naziva jer se Mahalom prica. Nesto je bilo da se zovete Gnjide?![]()
![]()
Koliko vas ima trenutno?

Zadnja izmjena: Rizzla, dana/u 25 jul 2010, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pa tako se pricalo po carsiji.Rizzla je napisao/la:Kakve Gnjide burazShon Paul je napisao/la:Sretno! Al nisam dobio odgovor u vezii onog naziva jer se Mahalom prica. Nesto je bilo da se zovete Gnjide?![]()
![]()
Koliko vas ima trenutno?ne brojimo se
al na tekmi ce nas bit fino..bar bi trebalo

-
- Kontakt:
Eh na sta li ce ovo da lici majko draga 

Pa furam ove pacenike , nedaje nista nane'mShon Paul je napisao/la:Pa tako se pricalo po carsiji.Rizzla je napisao/la:Kakve Gnjide burazShon Paul je napisao/la:Sretno! Al nisam dobio odgovor u vezii onog naziva jer se Mahalom prica. Nesto je bilo da se zovete Gnjide?![]()
![]()
Koliko vas ima trenutno?ne brojimo se
al na tekmi ce nas bit fino..bar bi trebalo
Samo kad vec koristis grb grada onda njega trebas odraditi u zelenoj boji
A koliko daje KM Nijaz za nove clanove?
hahaha Cuvaj se i sretno!
Pozzzz

Naprijed Otoka!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Haj nek vam je sretno !
-
ULTRA OTOKA !?
Gdje vam je pub u merkuru
SRetno momci
Gdje vam je pub u merkuru

SRetno momci
Rizzla mozes li bar priblizno reci koliko ce vas biti?
35-40thunder je napisao/la:Rizzla mozes li bar priblizno reci koliko ce vas biti?

Rizzla, hajd sad pošteno i iskreno reci za koga si navijao ono što kažu "do juce"??
Jesi li bivši tarpi?? Priznaj i pola ti se prašta

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Vjeruj da nisamdrop je napisao/la:Rizzla, hajd sad pošteno i iskreno reci za koga si navijao ono što kažu "do juce"??

Nije valjda da si bivši željovacRizzla je napisao/la:Vjeruj da nisamdrop je napisao/la:Rizzla, hajd sad pošteno i iskreno reci za koga si navijao ono što kažu "do juce"??

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Na sjever nemojte da bi dosli! Na jug mozete ici sem kad igrate sa zeljeznicarima tada cosak zapada ili istoka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.