Ne mogu se vise ni sjetiti kada smo zadnji put izbacili neki tim sa otoka u kupovima, tako da ne bilo lose poceti sa ovim Shamrockom

Prije su imena bila Manu, Real, Barca..tek se sad moze primjetiti koliko smo pali..cuj Shamrock heeej..Tuzno!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Italia je napisao/la:ako ce Trezeguet biti zdrav nama ne treba napadac!
neka dovedu lijevog beka i Krasica i sto se mene tice dovoljno za prelazni rok..
Problem je u tome sto su ovi igraci kupljeni za vrijeme Seccove vladavine i dobili su vrlo jake ugovore i svaki prelazaka za ove igrace u drugi klub znacio bi odricanje velikog dijela para. Na ovaj spisak mozes jos dodati Iaq, Melo, Diego, Trez(on je od ranije u klubu). Ovi igraci ostaju kod nas ove sezone. Tesko da cemo od njih sta zaradit.juventus 0244 je napisao/la:Još da nam se je riješiti po meni ovih igrača: Grosso, Grygera, Poulsen, Salihamidzic, Legrottaglie. Ima još par igrača ali prvo ove riješiti uz Tiaga i Zebinu naravno...
Devil je napisao/la:I Lyonu je Betclick sponzor.Tekma raj za namestanje.
Pa ako će nam ovo biti prvi sastav onda neću ni pratit Juve sledeće sezone jbtAdinjo je napisao/la:Ko to nama fali??![]()
Ja ovo sto vidim, to bi trebalo biti najjaci sastav. Eto Gio i Bonnuci su odsutni, ali ovo je sto je ja mislim.
Druze, mislio sam na danasnju tekmu, jer si napisao da nismo u punom sastavu kao Lyon, a jasno mi je nam fali haman pola tima da bi se nesto nadali, to je jasno ko dan i vec odavno trubimo na sva zovnadzenan01 je napisao/la:Pa ako će nam ovo biti prvi sastav onda neću ni pratit Juve sledeće sezone jbtAdinjo je napisao/la:Ko to nama fali??![]()
Ja ovo sto vidim, to bi trebalo biti najjaci sastav. Eto Gio i Bonnuci su odsutni, ali ovo je sto je ja mislim.![]()
Fali nam golman, štoper, lijevi bek, krilo, napadač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.