FK Radnički Lukavac

OmarGabriel
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la OmarGabriel » 20 dec 2016, 22:18

Anamneko je napisao/la:Nesto konkretno za solvay,kad si se ponudio za vezu izmedju skupstine i foruma.Puno mi je zasmetalo i najezio sam se kad sam vidio da se ekipa za zimsku ligu zove BETA RADNICKI,kako je to moguce kad je to nespojivo.Znam da to nije do vas i da vi sa tim nemate nista ali ovo je velika sramota za Radnicki.Ne znam kako je to sipak uspio ali uspio je da povali sve prave navijace Radnickog.Samo to nikad vise nemojte dozvoliti a ti momci sto su igrali za sipka neka idu iz Radnickog sipku da ih proda u inter ili sarajevo.
To je drug sve bilo izrezirano i planirano da sipak dodje u Radnicki i izmjeni mu ime(da je ostao stari saziv skupstine)ali ovi momci su pokazali da jos uvijek ima onih koji zive za Radnicki i unistili im planove...

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 20 dec 2016, 22:30

Kako ja vidim klub nam posta doo"Omerdic".Valja se uvuci novom nacelniku u pakas.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 20 dec 2016, 22:44

Ja se samo najezim kada cujem rijec beta a jos da pored bude Radnicki fujjjjj.Sramota.Ko su ti omerdici i otkud oni sad?
Samo Sioux 1989

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 20 dec 2016, 22:54

Kako je obecano pokusacu da vam prenosim otprilke sta se desava. Stavovi koje budem iznosio ovdje su moji licni znaci ne govorim u ime grupe. Prije svega daleko smo mi od slavlja i vjerovanja da smo samo preuzimanjem skupstine rijesili sve. Borba ce da bude jako teska a veceras smo vidjeli i zasto. Vecerasnja skupstina je trajala dosta duze od planiranog gdje smo mogli cuti razne stavove o tome kojim putem klub treba da ide. Izabrana je nova uprava koja je neki kompromis izmedju nas i stvarne situacije na terenu. Uvazavajuci cinjenicu da mi kao klub ovisimo o politickoj volji, uprava je zasad takva kakva jeste. S druge strane jedan od nasih ciljeva je postignut a to je da je u statut uvedeno da VISE ne postoji mogucnost da iko ko je u sukobu interesa sa FK Radnicki moze da bude clan ijednog organa kluba. Time smo se rijesili vlasnika privatnih skola nadamo se zauvijek. A borba se nastavlja.......

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 20 dec 2016, 23:22

Pametan potez,vrlo pametan,podrska novoj skupstini a uprava ko zna sta ce biti.Obicno skupstina izabere sve i onda se vise nikada ne sastane.Nadam se da ce ova biti prva koja ce stvarno da odlucuje.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 20 dec 2016, 23:29

Ovo je skupstina sastavljena od momaka koji vole ovaj GRAD vole ovaj KLUB i momci koji imaju prije svega OBRAZ nece dopustiti da neko njima upravlja nego ce sami donositi odluke onako kako ima srce govori.cestitam svim izabranim i puno uspijeha u radu...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 21 dec 2016, 22:51

Idemo ludo idemo jako.Konacno mada ne znam kako ce ovi bivsi to podnijeti.Treba biti spreman na udarce iza ledja.Samo da ne kupe lopovi neke od momaka za pare,posao itd.Od ekipe koja je unaprijed isplanirala skupstinu,upravu,predsjednika i sve ostalo svasta se moze ocekivati.Treba se odreci stanarina,ugovora,hranarina,prevoza,ma svega ima.Lova je to.Svi su imali koristi a kobejagi pomagali.Sve je to bilo sda.
Samo Sioux 1989

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 21 dec 2016, 23:13

Eto zaboravi se dotaknuti vaznih ljudi u klubu.Kako se sido uvuce opet u Radnicki kad ga je teatralno i herojski NAPUSTIO kada je zagustilo.Sada on treba nekoga da nadgleda kako radi.Drugi vazan je sekretar.Ko je njega postavio i po kojoj odluci i koje uprave i skupstine.Naj gora su kukavickija jaja.Smrdeeee brate.Ima jos jedno ali ja cu sacekati da ga skupstina prepozna.Ukupno ima ih 4.Sin,otac,sido i ?.Pamet u glavu Siouxi.
Samo Sioux 1989

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 dec 2016, 00:33

Sekretar trenutni je postavljen jer je momak došao kad niko nije htio da preuzme tu poziciju,znači momak je rekao da on ne bi dolazio na tu poziciju,bio bi sretan ako ima neko stručniji od njeg da on tu uđe,ali pošto nikog nije bilo morao je on,i to je prihvatio...a sad na skupštini nikog nije trebalo predlagati na njegovu poziciju jer se i on prihvatio tog posla i te ideje koju skupština ima..a to za Omerdiće,i oni su neka vrsta ljudi koji će prevagnuti na stranu koja ima više za ponudit.. naravno to su trenutno ova apsolutna većina,tako da i to se nemoj brinuti... a sido...čovjek je tu za Radnički,ne brini drug za njeg..

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 22 dec 2016, 11:25

Nadam se da sam ja potpuno u krivu a da si ti potpuno u pravu.Podrska momcima,konacno pravi lukavcani sa asfalta vladaju.
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 22 dec 2016, 15:48

A gdje su pare? Od ljubavi se ne zivi....

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 22 dec 2016, 17:05

Upravni odbor je iz tog razloga i bice prepusten vecinski privatnicima koje uspijemo privuc. A clanovi skupstine su zainteresovani samo za transparentnost u radu i nadzor na trosenjem budzetskih sredstava. Naravno da se to sve prenese javno da bi svi znali sta se radi.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 22 dec 2016, 17:37

Treba ih nafatati ako ne bude opet nece haso zbog huse i nece mujo zbog sulje.Sada makar nema sumnjivih tipova u upravi.
Samo Sioux 1989

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 dec 2016, 18:37

Na tome se i radi,dakle tražit će se privrednici,ljudi koji mogu sastaviti društvo koje će baratati sa parama,a da niko nikom ne smeta,nego da svi imaju jedan zajednički cilj,a to je srediti Radnički na nivo koji i zaslužuje...

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 22 dec 2016, 19:01

Bitno je da se Radnicki postavi na zdrave temelje i da zdravo funkcionise.najmanje je sada bitno dali ostali u ligi ove godine ili ne ali je bitno da budemo pravi klub kao sto smo zasluzili sa ovim momcima...

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 23 dec 2016, 08:23

Eh...sad treba izvrsiti pritisak na velike gigante,Soda,Koksar,Cementara...pare da se uloze...truju nas,tome naravno mora doci kraj,al Bogami da se njima ovo naplati disanje na skrge do sada...dobro samofinansiranje bi bilo i od plastikare,balona...termin 50 KM...matematicki dobre pare...a i parking pored stadions???lijepi novci...

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 23 dec 2016, 09:03

Plasticni teren kosta cca.200000km.To je neka srednja klasa.Ko je spreman uloziti?????

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 23 dec 2016, 09:42

Blizu si sa tom cifrom...ehhh tu nacalnik uskace!!!udaris reket privrednicima,i industrij,za dva mjeseca teren na sad trenutno pomocnom terenu...a koliko ima Lukavcana sto kod Sice u Tuzli idu na rekreaciju...termin oko 50 kera,20 na odrzavanje=30....prosjek 5 termina=150-100...30 dana 3000...5 igraca klasa za ovu ligu...plus trening za sve u Radnickom,kvalitetne pripreme...

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 23 dec 2016, 11:09

Dobro je što o tome tako razmišljate,jer poslije omladinskog pogona je odma na redu balon i plastika,mogu vam i ostali potvrditi ko je bio na skupštini :D

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 23 dec 2016, 11:55

Koliko ja cujem omladinski pogon trenutno i ne postoji osim onih naj manjih i djevojaka a kadeti i juniori trenutno igraju ligu za sipka.Sramota. :crazy: kuknjava
Samo Sioux 1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.