Biti će i Željezničar.BosnianKingdom je napisao/la:U Antaliji će biti i Hajduk, Austria, Krasnodar, Trenčin,...
Vjerovatno sa nekim od njih bude pripremna igrana, osim Hajduka...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
- Osttribine
- Kontakt:
Vala bas, mislim svaka cast momak je jedan od najboljih igraca lige, ali pojedinci smorise sa njim, a 99% nece kod nas, ili ostaje u Slobodi ili ode vani negdje.Mokes je napisao/la:Prizivate Ordagica kao da je Don Andres Iniesta![]()
Ima li vise veznjaka na svijetu ili je on jedini
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prozvat cu ih poimenicno kad proigra momciluk. Uz to pokazati njihove postove gdje ga prozivaju, ismijavaju, traze raskid ugovora...joker90 je napisao/la:Koji su ti i zasto ce ih njegove dobre igre, ako se dese, baciti na aparate?Lakoste je napisao/la:Said ce biti najbolji igrac na proljece. To ce istovremeno pojedine forumase s ove teme baciti na aparate.
Ja kao neutralac volio bih znati na čemu gradiš toliki optimizam o povratku Saida na staro 
SRETAN BROJ - 1725
Nema istinskog Pitara kojeg bi to bacilo na aparate. Meni (a vjerovatno i mnogim drugim navijacima) smeta sto neko lezeci uzima masne pare iz naseg kluba, i smeta mi nacin na koji je presao lijecnicke preglede i potpisao ugovor. To se trebalo drugacije odraditi, dogovoriti sa njim i da zarada ovisi o eventualnom ishodu njegovih nastupa. Said nas je sve zaduzio ali granice moraju postojati, granice koje treba da imaju i igraci i oni koji ih dovode. Ja cu prvi brate polaufati tuki Saidu ako se vrati i pocne igrati kao prije, ali brate skeptican sam i uz to brine me finanaijski bilans njegovog boravka u klubu.Lakoste je napisao/la:Said ce biti najbolji igrac na proljece. To ce istovremeno pojedine forumase s ove teme baciti na aparate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne dajete mu vi pare iz dzepa. Ovdje se pljuje Susic, Hadzibegic a da ne ismijavaju Saida i njegovu povredu. Al vratice se Sajo i svaki post koji je napisan protiv njega cu da vam nabijem na nos.
ABD brate, ja licno jedva cekam i molim Boga da se to desi, jer to znaci i jako Sarajevo. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo vise prijatelji.joker90 je napisao/la:Mogu misliti te nase ljekarske kad su ih prosli Ikande, Alispahic i Said!Prosli rok nas jedan bez koljena zajebao i uzima evo masne pare, a mi bi opet prizivali takve da ih u zivot vracamo. Bolje onda Rustema ostaviti, makar je zdrav, iako je prosjecan! Dovesti Ordagica i Pirica bi bio pun pogodak i prava transfer politika, a ovi egzoticni crnci sa jednom nogom, jok.
Jedino ako i on osjeti ljubav odmah po izlasku iz aviona, kao Ikande!19FKS46 je napisao/la:Mozda ozdravi cim kroci u Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustem pravi destruktivac! Osim igre, poceo je i prijateljstva da unistava!MortemHz je napisao/la:Nismo vise prijatelji.joker90 je napisao/la:Mogu misliti te nase ljekarske kad su ih prosli Ikande, Alispahic i Said!Prosli rok nas jedan bez koljena zajebao i uzima evo masne pare, a mi bi opet prizivali takve da ih u zivot vracamo. Bolje onda Rustema ostaviti, makar je zdrav, iako je prosjecan! Dovesti Ordagica i Pirica bi bio pun pogodak i prava transfer politika, a ovi egzoticni crnci sa jednom nogom, jok.
Jedino ako i on osjeti ljubav odmah po izlasku iz aviona, kao Ikande!19FKS46 je napisao/la:Mozda ozdravi cim kroci u Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakiš previše oko toga. Šta ako se to ne desi? Onda tebi kao neko treba da nabija na nos to? Zašto bi se uostalom nekome nabijalno na nos išta? Ovdje je jedan forumaš tako govorio za Sir Almira Hurtića, pa je lik nanio više štete FK Sarajevo za pola godine nego JNA u minulom ratu. Hajde molim te.Lakoste je napisao/la:Ne dajete mu vi pare iz dzepa. Ovdje se pljuje Susic, Hadzibegic a da ne ismijavaju Saida i njegovu povredu. Al vratice se Sajo i svaki post koji je napisan protiv njega cu da vam nabijem na nos.
Samo Saraj'vo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni je @Lakoste bio jedan od boljih forumasa ali sa ovim pretjerivanjem oko Saida je kako meni, a vjerujem i mnogim ostalim pao qrcu za usi.
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Shvatite ga, mi smo ovdje sve pljuvaci i stream navijaci, jedino on i majkl su istinski navijaci sarajeva 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
farukzidane
- Kontakt:
Da je prosao ljekarske preglede, kao sto se misli da jeste, onda bi i sada trenutno lezao u nekoj od zdravstvenih klinika. Cak da se i dokumentacija od dinama pregledala, bilo bi dovoljno jasno, ovako .........Sabinho je napisao/la:Nema istinskog Pitara kojeg bi to bacilo na aparate. Meni (a vjerovatno i mnogim drugim navijacima) smeta sto neko lezeci uzima masne pare iz naseg kluba, i smeta mi nacin na koji je presao lijecnicke preglede i potpisao ugovor. To se trebalo drugacije odraditi, dogovoriti sa njim i da zarada ovisi o eventualnom ishodu njegovih nastupa. Said nas je sve zaduzio ali granice moraju postojati, granice koje treba da imaju i igraci i oni koji ih dovode. Ja cu prvi brate polaufati tuki Saidu ako se vrati i pocne igrati kao prije, ali brate skeptican sam i uz to brine me finanaijski bilans njegovog boravka u klubu.Lakoste je napisao/la:Said ce biti najbolji igrac na proljece. To ce istovremeno pojedine forumase s ove teme baciti na aparate.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la:Jerry Akaminko, već su ga kontaktirali, možda dođe
Mislim da imamo pobjednika ? E ko vas uzme lozit... Cuj Lukman HarunaBenkara21 je napisao/la:Vjeruj mi, završeno je to sve.sonpenn je napisao/la:Ako je to Aleksandrov iz Ludogoretsa,on je vezan ugovorom do ljta 2018.(tesko da cemo platiti onestecenje za njega koje sigurno nije malo.)Benkara21 je napisao/la:Dolaze Terziev i Aleksandrov, a Stepanov odlazi u Vojvodinu.
A i mnogi od vas se trebaju pomiriti s cinjenicom da je Said doveden kako bi se navijaci smirili i nista drugo...
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Vratit ce se Said. Treba i Pehlica vratiti, i Edina Dudu, hmm pa ni Mirza Rizvanovic nije toliko los, neka ih. Imamo dovoljno prekaljenih igraca (Rustemovica npr), moramo kojeg i losijeg ili povrijedjenog imati... Smoriste sa Saidom, da voli klubkao sto mlatite ovdje jednostavno bi rekao ''Hvala vam na ukazanoj sansi, zavrsio sam sa ozbiljnim fudbalom, raskidamo ugovor kao ljudi i tjt.'' Svi bi ga tada vise cijenili a ne ovako...trener kaze za njega da se boji duela, ali jok, sta Cala zna, insajderi znaju da ce se vratiti jaci nego ikada...
@faruk zidane vam je sve rekao sa svojim postom o Saidu !
@faruk zidane vam je sve rekao sa svojim postom o Saidu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Najjace ovo "sta vas briga ne placate ga vi". Briga nas je pametnjakovicu jer smo umjesto njega mogli gledati nekog drugog za te pare, nekog ko ce nam dici igru na veci nivo, kontas?
Tvojom logikom i kad izgubimo ne trebamo se nervirati, "ne igramo mi".
Tvojom logikom i kad izgubimo ne trebamo se nervirati, "ne igramo mi".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Said je brat!
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, iliyaa8, Samba71 i 45 gostiju.